Кърмене и 90-дневна диета - тема 2

• 44 007
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,не съм писала скоро,защото провалих всичко,бях малко болна,а и имаше доста поводи,които ме изкушиха и си хапвах...абе общо взето само оправдания и извинения....Но от днес се захващам сериозно...надявам се да устоя,а и най-важното да няма съществена промяна в кърмата..килограмите ми за сваляне все още са си 20 и се надявам на добър резултат Simple SmileАко може някой да сподели рецепта за втория ден...благодаря ви и успех Simple Smile

# 271
maria_yorgova, аз също се провалих. Миналият месец ми се случиха много неприятни неща, покрай които си позволих да се отпусна, та от днес пак я почвам, надявам се вече за последно и да я изкарам.

# 272
Be_You късмет ти желая и ползотворно сваляне на килограми Simple SmileИскам да попитам,ако някой може да ми бъде полезен дали е грешно,ако вмъквам диета един ден само на сокове съобразен с фазите на луната.Например сега на 7..Предварително благодаря..лека и спокойна вечер  Simple Smile

# 273
Be_You късмет ти желая и ползотворно сваляне на килограми Simple SmileИскам да попитам,ако някой може да ми бъде полезен дали е грешно,ако вмъквам диета един ден само на сокове съобразен с фазите на луната.Например сега на 7..Предварително благодаря..лека и спокойна вечер  Simple Smile

Оооп, да се намърдам пак в темата! Домъчня ми за тук и за дамите в нея. Няма никакъв проблем да се вместиш и в Лунната диета, съчетава се идеално с 90 - дневната.

Аз малко да се отчета. Досега свалих всичко от бременността - 15 кг. Имам още 5-7 от рпеди това и са ми гомяааал зор. Започнах диетата, но я провалих с гръм и трясък. Сега не мога да се наканя пак да я започна. Моля, някой да ми даде начален тласък!  bowuu Joy Joy Успех на всички ентусиасти тук!

# 274
Може, но ако ти съвпада с плодовия ден Simple Smile
Успех и на теб!

# 275
Момичета, може ли да ме препратите там където подробно е описано всичко за диетата?

Аз все още изключително и само кърмя и до сега си мислех, че всякакви ограничения и лишения ще възпрепятстват пълноценното кърмене на бебето, но килограмите не само че си стоят от след раждането, но допускам че и съм качила още. Сега планирам да започна със захранването на малкия и същевременно да комбинирам с някакъв хранителен режим, в посока към отслабване Simple Smile.

Благодаря ви, предварително!

# 276
Здравейте мами, моето бебе е на двадесет и два дена. Как мислите мога ли да започна диетата кърмя бебето и ие го го дохранвам за сега, макар че нямам много мляко.

# 277
Бременна съм, но от сега обмислям отслабването след раждане.
Колко време след раждането може да се започне диетата?

# 278
Здравейте мами, моето бебе е на двадесет и два дена. Как мислите мога ли да започна диетата кърмя бебето и ие го го дохранвам за сега, макар че нямам много мляко.
Не, не е препоръчително да я започваш. Подходяща е от 7-8 месец на детето.
Относно дохранването, сори, че се намесвам, но защо не се консултираш с помощник по кърмене? С дохранване има риск да ти намалее много кърмата.

# 279
  • на последния етаж
Момичета, може ли да ме препратите там където подробно е описано всичко за диетата?

Разгледай тази тема.

# 280
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Здравей! Разбираемо е желанието ти да влезеш във форма, но е хубаво да изчакаш още малко, поне докато кърмата ти се регулира, което означава след около 2-3м. Мога да те успокоя, че ако продължиш да кърмиш и се храниш здравословно без да прекаляваш килограмите скоро ще започнат да падат и без да пазиш специален режим. Не е нужно да ядеш за 2ма докато кърмиш, средно ти трябват около 500-600 к.кал повече от стандартното за теб. Купичка овесени ядки на закуска, допълнителна филийка хляб на обед и шепа сурови ядки м/у храненията към основното ти меню са достатъчни за поддържане на лактацията.
 Ако имаш съмнения за количеството мляко, което произвеждаш не е нужно да започваш да ядеш повече, а можеш да започнеш да кърмиш повече (поне 8-12 пъти за 24ч, като предлагаш и 2те гърди) и да провериш дали слагаш бебчето хубаво а гърдата - лесно се разбира дали бебето суче активно - чува се как преглъща, вижда се как му мърдат ушенцата и е захапало гърдата с широко отворена уста и  голяма част от ареолата (тъмната част на гърдата). Ако слагаш бебчето достатъчно добре и често на гърдата, скоро количествата мляко вероятно ще се установят трайно и ще можеш да започнеш подходящ хранителенн режим, като 90 дневната диета.  Grinning Peace

# 281
не съм, благодаря за отговора. Утре ставаме на месец а малката е качила само 650 гр. Засуква добре,  понякога Засуква по 80-90 гр. А по някога 30-40 общо от 2-те гърди. може за 0 минути да се нахрани, а ча изкупи 40 гр.  И продължава да си смучи ръчичките и да нервничи. Притеснявам се че като е храня на 2.5 часа нямам кърма да се засети. Изцедя ли се ( обикновено за 30 мин. Цедя  максимум 20 гр.,) после пак се налага да е дохранвам. Пия много течности, но защо така???? Благодаря все пак.

# 282
Момичета нямам минус Sad а само едно единствено килце,което варира...ужааааас отчаяна съм Sick

# 283
Момичета нямам минус Sad а само едно единствено килце,което варира...ужааааас отчаяна съм Sick

A колко време си на диетата? Ако си в началото е нормално. Освен това четох, че имало някакъв период на задържане, който е нормален.

Аз също започнах да пазя тази диета, от съвсем скоро, днес ми е първият плодов ден. Бебка досега не се е оплакала да й намалява храната, а и аз не усещам промяна в количеството (и все пак го дебна изкъсо, да не стане някой фал).

Бременна съм, но от сега обмислям отслабването след раждане.
Колко време след раждането може да се започне диетата?

Това е индивидуално и най-добре може да се прецени от лекар, след като родиш. Зависи как протече раждането и възстановяването след него, дали кърмиш или не и т.н. Аз например имах много лоша кръвна картина след като родих и два месеца не можех да пазя диета (а следващият един месец не ми се занимаваше Embarassed, защото ей така, без никаква причина, изобщо не бях в настроение Laughing ).

Моля, някой да ми даде начален тласък!  bowuu Joy Joy

Това мисля, че ще свърши работа, при мен проработи безотказно  Mr. Green Peace

http://www.victoriassecret.com/bras/sexy-lingerie

Успех на всички диетуващи!   bouquet

# 284
ами аз съм на третата четворка,не че не съм прегрешавала,но не е нещо фатално и е съвсем минимално,нямам обяснение...а иначе кърмата е 6 нямаме проблем...Една приятелка каза,че е възможно да не свалям защото все още нямам цикъл след раждането...офффф не знам...някой ако знае как успешно да свалям килца и да кърмя да помогне...хубав ден момичета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт