Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 388
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде там
момичета бременна съм в 9 м... можете ли да ми препоръчате някой кадърен лекар, който да ме погледне на видеозон без предварителен час или пък ако е с час да е в най скоро време (вторник, сряда) Трябва да родя до края на месеца, а моят лекар е в отпуска.. а и искам да си подсигуря още един лекар който да ме изроди
Ами който ида ти се падне в родилно не се притеснявай. Всички са специалисти така че споко  Peace.
Др Скочев има частен кабинет. Така че виж там кога са му прегледите. Незнам някой доктор да работи без час. Сетих се и още нещо ако отидеш в окръжна болница където преглежда др Славчев там има още 4 гинеколози всеки ден. Заставаш пред кабинета и чакаш  Peace

# 466
Д-р Скочев  МЦ Д-р Цолов
ул. Ген. Колев № 86
тел 390 090

Д-р Стефан Скочев  
началник родилно отделение в МБАЛ - "Св.Анна" /окръжна болница/
сл.тел.                052/2136 475        
Преглежда в медицински цетър "Еквита" /гъбата/
понеделник и сряда от 15-17ч.
С предварително записване на тел.052/612-819        
В ,,Надежда"- срещу Окр.болница- 609 932

Тази информация е от една друга станица ... за един и същ човек ли става на въпро и всичко ли е актуално?

# 467
То всички казват че там всички са специалисти, но всеки си избира доктор който да го изроди

# 468
milena_666, ти искаш само да те погледне на видеозон без да си записваш час така ли?
Отиди при д-р Уалид,приема за видеозон веднага и ти обяснява всичко и взима само 20 лв.
http://www.doctorwalid.hit.bg/
 Аз отидох при него само за видеозон и съм доволна. Той също работи в окръжна. Simple Smile

# 469
момичета бременна съм в 9 м... можете ли да ми препоръчате някой кадърен лекар, който да ме погледне на видеозон без предварителен час или пък ако е с час да е в най скоро време (вторник, сряда) Трябва да родя до края на месеца, а моят лекар е в отпуска.. а и искам да си подсигуря още един лекар който да ме изроди

Ако искаш пробвай с д-р Папазов- невероятен е и сигурно ще те поеме веднага.
и аз раждах при него, много точен, невероятен. Той ме изроди, през цялато време на раждането беше до мен, всеки ден идваше да ме види как съм.

# 470
Аз родих без избор на екип. Отидох за предизвикване на раждането, защото преносвах 7 дни. Прие ме д-р Свраков и нощната смяна акушерки, а родих при дневната - д-р Скочев. Не знам колко е невероятен той, но акушерките бяха! Именно те настояха да избутат бебето, когато Скочев вече беше решил да ме среже.
Възхитена съм и от професионализма на д-р Папазов. Страхотно диагностицира състоянието на бебето и именно заради него се реших на предизвиканото раждане. Скочев и Свраков настояваха, че няма проблем да си изчакаме 2те седмици. Водите се оказаха зелени при раждането само след 7те дни изчакване.

# 471
Не съм съгласна, че всички в Окръжна са специалисти! Абсолютно не съм! Един от най - големите НЕпрофесионалисти е д-р Колев! Вече няколко пъти съм писала за него, грубиян, арогантен и непрофесионален! На две момичета беше оставил плацента. Добре, че при едното това се установи още в болницата. При другото това се случи на контролен преглед седмица след раждането и то при друг лекар. Внимавайте с д-р Колев!!!

За Скочев мога да кажа само положителни неща! Много са пътите, в които буквално е връщал родилки от оня свят. Каже ли Скочев, че трябва да се реже, значи трябва да се реже. Той прибягва до секциото само в най - краен случай. А раждах при него и съм изключително доволна.

# 472
Аз родих без избор на екип. Отидох за предизвикване на раждането, защото преносвах 7 дни. Прие ме д-р Свраков и нощната смяна акушерки, а родих при дневната - д-р Скочев. Не знам колко е невероятен той, но акушерките бяха! Именно те настояха да избутат бебето, когато Скочев вече беше решил да ме среже.
Възхитена съм и от професионализма на д-р Папазов. Страхотно диагностицира състоянието на бебето и именно заради него се реших на предизвиканото раждане. Скочев и Свраков настояваха, че няма проблем да си изчакаме 2те седмици. Водите се оказаха зелени при раждането само след 7те дни изчакване.

Аз също родих при Д-р Папазов и на мен също ми предизвика раждане , но на термина, и добре , че го направи защото водите ми също бяха зелени. Евала на доктора, отделя ти специално внимание , а дори не съм си плащала. Докато бях в болницата нямаше жена, която да е родила при него и да не е доволна. А относно долния пост за Д-р Колев, аз също останах с впечатление , че е страхотен грубиянин, поне това видях докато бях там.

# 473
  • Варна
А аз раждах при др. Димитрова и съм много доволна!
Ще си копирам поста от друга тема, че не ми се пише толкова дълго. Simple Smile

Момичета аз родих!
Момиченце Симона 3300кг. 54см.
Сутринта към 06:00 ми изтекоха водите. В 8:30 ме приеха без болки. След две системи окситоцин и 8 см. разкритие все още нямаше започнал родилен процес. (Главичката е била заклещена). Не знам в колко, но мисля към 17:00 ме вкараха за спешно секцио. И двете сме добре. Аз почти не съм я виждала само за около 5 мин. Мога да кажа че през целия ден болка почти не изпитах. Даже си писах смси с милото. Изобщо не ме боля. Много съм благодарна на др. Димитрова. Тя беше постоянно с мен и на целия персонал на смяна, всички бяха много усмихнати и мили. Не съм очаквала. Дано до края на престоя ми всички са така.

# 474
Момичета, и аз родих! На 19.09. вечерта при страхотната акушерка Роси Грубак и д-р Свраков. Имаме си момиченце - Даниела. Раждането беше много лесно, за разлика от първото. Пожелавам такова раждане на всяка от все още неродилите тук.
Искам да се изкажа и аз за този ненормалник Колев. Момичета, бягайте от този грубиян. Не струва нищо като лекар.

# 475
Честито момиченца! Да Ви е жива и здрава!   bouquet

# 476
Здравейте момичета  и от мен! Искам да попитам за този списък, дали е същия и за зимния период, моя термин е през ноември и се чудя какви дрешки да взема за бебка.

# 477
  • Варна
Според мен ще е същият, поне по отношение на дрехите. Все пак сградата ще се отоплява, напълно достатъчно е камизолка/боди с къс ръкав, отгоре дълго ръкавче и ританки. Спокойно можеш да ползваш и гащеризонче примерно с дълъг ръкав, а отдолу камизолка с къс, общо взето обличането е твой избор.
Мама на двама, kami2004
честито  bouquet

# 478
  • Varna, Bulgaria
Този четвъртък (27.09) ще има ден на отворените врати. Аз се записах и като отида се надявам да раздадат списък и каквото ме интересува ще питам. Ако има и други желаещи мами да ходим... Simple Smile
nadinkapl и аз съм през ноември

# 479
  • Някъде там
mama_na_dvama и kami2004
 Честито   bouquet   bouquet   bouquet. Да са ви живи и здрави бебчетата.  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт