Окръжна болница - Варна -тема 4

• 81 397
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте и от мен! Искам да попитам - някой може ли да ми каже цена на ВИП стаята, доколкото разбрах са само две в отделението и си е на късмет да си във ВИП, но така и не разбрах цена актуална към момента.

Ками, аз чаках с теб пред кабинета - все още не съм родила, тази вечер влизам в болницата, чакам ви двечките на 10ти Simple Smile
Здравей! Да  ВИП стаите са 2 и цената е 40 лв на ден.Стая не можеш даси запазиш предварително в началото те слагат в обикновена стая, и чак след като родиш ако има свободна те местят!Но имай предвид че аз малко съжалявах че бях във Вип, да имаш посещения ама те не могат постоянно да стоят там, нямаш две приказки с кого да си кажеш и така те хваща още повече депресията! При мен беше така , дано при теб да не е

# 376
Да ви кажа, според последни сведения, при тоя родилен наплив за това лято, ще сме късметлийки, ако изобщо има стая! Защото една родилка от отчетната тема я върнали с "Няма място" и я пратили да ражда в АГ. На мен лично никак не ми се ще да изживявам тоя стрес!  ooooh!

# 377
Искам да ви кажа,че наистина е лудница. Раждахме буквално една след друга. На изписването бяхме единадесет в един ден. Наолива наистина е голям и отделението е пълно.Дано не ви връщат. Успех бъдещи мамчета.

# 378
  • Варна
Защото една родилка от отчетната тема я върнали с "Няма място" и я пратили да ражда в АГ.
Ужас. Е това ако ми се случи, при положение, че имам и избран лекар, при който искам да родя ще е върхът.

# 379
Аз съм с 2 ръце за ВИП-а, хич не ми беше скучно...
...имах си наплив от посетители, а и мъничето беше с мен и при толкова чакано бебе хич не ми беше до разговори... да не говорим, че има и свестни родилки, но има и едни дето така ги е захапало кучето, че скоро няма да ги пусне...
Агира, стискам палци Simple Smile да има ВИП свободен и за тебе!

# 380
Аз съм с 2 ръце за ВИП-а, хич не ми беше скучно...
...имах си наплив от посетители, а и мъничето беше с мен и при толкова чакано бебе хич не ми беше до разговори... да не говорим, че има и свестни родилки, но има и едни дето така ги е захапало кучето, че скоро няма да ги пусне...
Агира, стискам палци Simple Smile да има ВИП свободен и за тебе!

Да така, наистина ма и родилки който са непоносими, но при мен ми беше скучно защото бебка беше в ковиоз 3 дни,

# 381
Кратунка, мерси, чул те Който трябва!!!   bouquet Praynig И аз държа на ВИП-а. Не страдам от снобизъм, но се познавам - ще се дразня от нечие чуждо присъствие и предпочитам тишината, отколкото непоискани разговори. Ако толкова ми доскучае - ще ми донесат компа. Simple Smile Пък и като си познавам приятелите - ще се изсипе една навалица...  ooooh!

# 382
Защото една родилка от отчетната тема я върнали с "Няма място" и я пратили да ражда в АГ.
Ужас. Е това ако ми се случи, при положение, че имам и избран лекар, при който искам да родя ще е върхът.

Еми като няма място - няма място! Благодарете на мургавите ни съгражданки, дето се тълпят на рояци там.....Може да звучи расистко, но лъжа ли е?
Успех на всички скорораждащи мами! Здрави бебоци и леко възстановяване!
Относно ВИП-а и общите стаи, честно казано и аз много се притеснявах дали ще се сработя с другите мами, но имах голям късмет в това отношение и с тях сме си много близки и до сега. Но знам и за коренноразлични истории....Споре мен си е до късмет.

# 383
Добро утро мами!

Имам въпрос относно упойките и обезболяващите, които се ползват в Окръжна.
Какви видове са? Каква е цената? Интересуваме, както за естествено раждане, така и за секцио.

# 384
За секцио, аз раждах с пълна! Не помня какво ми слагаха като обезболяващо, но е факт, че не разбрах, че съм раждала секцио!  Mr. Green

# 385
За секцио, аз раждах с пълна! Не помня какво ми слагаха като обезболяващо, но е факт, че не разбрах, че съм раждала секцио!  Mr. Green
И аз така .Свърши всичко и ме събудиха .Евала на Хаимов.Не съм плащала, но ми се въртят някакви 50 лв. в главата Кой ми ги е казал и защото не помня. Blush

# 386

tedistefanova85
Регистриран

Re: Окръжна болница - Варна -тема 4
« #364 Четв., 09 Авг. 2012, 21:21 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Здравейте бъдещи мами, аз родих едно прекрасно момиченце на 25.07.2012 по специалното наблюдение на д-р Славчев (на който съм безкрайно благодарна и който беше неотлъчно до мен). Колкото до стаите не се тревожете в момента в който родите и видите детенцето си повярвайте ми моментално забравяте за всякакви чаршафи, всичко се издържа, има постоянно топла вода, вижте жегата е нетърпима за което ви съветвам да си вземете по едно ветрило. Колкото до Вип стаята цената е 50 лв. на ден но си сам в стая и няма с кой да обменяш информация няма кой да ти погледне детето докато си отишла до тоалетна, а децата са през по голямата част от денонощието при вас мами и аз исках но хубаво че нямаше свободна
Колкото до избора на лекар или екип за мен беше изключително важно, не сбърках изобщо. Отношението отстрана на акушерките и докторите в родилно бяха безупречни, мога да кажа че и неонтолозите също но проблемът им е че не дават достатъчно информация на мамите стоящи пред боксовете нито за това кое колко е наддало/спаднало, как е има ли някакъв проблем или не. С две думи трябва да им теглиш думите с ченгел но иначе са добре. Слава богу всичко мина добре и вече сме си вкъщи.
Пожелавам успех на всички бъдещи майки леко и безпроблемно раждане и не съжалявайте с избора си за ОБ

Привет Теди аз родих на 24.07 и бях в 4 стая ти в коя  беше  след раждането

# 387
Здравейте момичета Simple Smile
Аз съм нова тук и ми е приятно да се запознаем Simple Smile
След две седмици ми предстои секцио с направление. Днес разговарях с д-р Скочев, който ми каза да си запиша час в кабинета му за допълнителни изследвания преди самата операция. Не съм питала дали трябва да си заплащам самото секцио и не знам дали да питам. Ще ви бъда благодарна, ако някой ми каже дали по принцип се заплаща в случай, че си с направление и ако да колко?

# 388
  • На брега на морето
Хвърли ме в чуденка за това секцио с направление....аз поне за такова нещо не съм чувала. newsm78

# 389
Може би грешно се изразих  Joy Тъй като имам проблем с очите ми беше издадено т.нар. медицинско направление от очен лекар с мнение за оперативно раждане.

Общи условия

Активация на акаунт