90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 741
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
  • Cavan, Ireland

Риторични въпроси, Светли. Само дето, като си стриктен, те обявяват за вманиачен  Wink

Аз съм от тия вманиачените, дето нищо не свалят  hahaha hahaha

Тази теам я изтървах цялата почти, чета от тук от там

Вчера ВХ, след 9 дни чакане най-накрая ми дойде мц-то  Whistling

Закуска: ябълка
Обяд: 3 филии с кьопоолу, маслини, чери домати
Вечеря 2 филии с кьопоолу и 2 бисквити и 3 шоколадови десерта....олях се ама днес плодове, утре вода, пък да видим кой кого.

Днес мандарини, круши, бадеми и банани

Толкоз...отивам да ви чета сега

Хубав уикенд на всички Simple Smile

# 466
  • София
Г-жа Нервакова, да, разбрах те.  Peace Аз по-скоро имах предвид, че, изненадващо за мен лично, този режим действа с еднаква скорост и на 18, и на 50-годишните, което е супер.  Hug
Мен на 18 вятъра ме вееше и нямах и едно излишно кило.  Laughing
Проблема с готвенето на домашните и изкушаването отпада на някакъв етап, не знам и аз кога точно, стана постепенно. Сега именно в плодов готвя най-много, малко като в приказката, че се наял някой си с миризмата.  Laughing Оставям си любимите неща за правилния ден, или замразявам във фризера.

# 467
И аз днес на старта Grinning, 1ви белтъчен ден. Мисля да си хапна:
З: банан
О: печено пил.бутче + салата домати и краставици
В: риба + салата зеле с моркови
Момичета как пиете водата, четох няколко пъти първия пост но нещо не ми е ясно newsm78. Ако пия по 1,5 л дали ще е достатъчно или трябва повече?

# 468
  • София
Момичета как пиете водата, четох няколко пъти първия пост но нещо не ми е ясно newsm78. Ако пия по 1,5 л дали ще е достатъчно или трябва повече?
Поне 2 литра на ден.  Peace Може в количеството да включиш неподсладен чай, ако не ти върви чистата водица. 30 мин. преди и след хранене не се пият течности.

# 469
  • в моята си къща
Печените ябълки са чудесни , повече  ми харесаха  дори от тиквата , а тя ми беше до сега абсолютна фаворитка   Grinning. Лошото е ,че  трябва да са студени  като се консумират , топли  не са добре никак.За тези които не могат да консумират ябълки ,заради проблеми  със стомаха ПРЕПОРЪЧВАМ!

# 470
  • София
Кажи как точно ги приготви, че преди няколко теми се чудехме?

# 471
Здравейте прекрасни Дами! Hug

От днес ще се опитам да започна режима. Не мога да ви излъжа колко ми е голяма мотивацията,напротив,но се надявам да успея със старта. Веднъж започна ли след това съм стриктна. Хапнах банан за закуска,за обяд ще си направя салата моркови с кренвирши.

Едно питане имам -според вас мога ли да продължа с газираната вода-пия Геролщайнер или Михалково,остана ми навик от Германия. За подсладените напитки знам,че са забранени,но водата newsm78 Какво ви е мнението?

# 472
Аз ги слагам в тавичка, с малко вода.
Хапнах за обяд помело, четвърт парче ме засити.  Peace В Пени маркет има ананас на промоция, плодуващите могат да се възползват. Аз взех, но едва ли ще го ям днес, много ще ми дойде.

# 473
  • софия
Здравейте!След белтъчен имам +1100гр Sick!Надявам се да е от това ,че чакам цикъл Praynig!Днес бобов:
закуска:1 банан
обяд:ориз ,варени картофи и салата от краставица
вечеря:незнам на гости съм-дано има нещо режимно
Хубава събота!

# 474
  • в моята си къща
Ника, разрязвам ги на половина , изчиствам от семчестатта част , и в тавичка  във фурната за около  час.Аз вода не им слагам.Може и в микровълновата ,  там стават по -бързо.

# 475
Днес 10-ти ден от диетата.На варива съм

С-банан
О-ориз със зеленчуци
В-ориз с зеленчуци.

# 476
знам че пак ще сваля, но си е факт че на 18год., сваляш с една скорост на 30год. съвсем с друга, извинете отплеснах се.
Интересното е, че този режим действа добре и при дами на средна възраст.  Laughing Аз примерно съм на 35г., имаме съфорумка на 49, която също е свалила 35 кг. Peace
Точно на тази жена на 49г. й свалих шапка! Тези над 30 (аз съм на 36) все пак си имаме разни хормонални промени, които неизменно влияят на метаболизма, а и като родиш като мен първо дете на 31 пак има значение. Аз затова и не очаквам светкавичен резултат, предпочитам да е траен.
След вчерашния ден шести - варива съм +400гр., но аз го считам за съвсем нормално. Все пак за 6 дни -1,8кг. си е много добре! Днес -ВХ:
З (по обедно време  Laughing) - 3 кивита
О - пица с домати, чушки, гъби, кис.краставички и малко маслинки
В - парче от 8-момартенската торта, 1 бонбон Рафаело (малкия ми е запазил даже 2 от 8-ми март, макар че ги купих, за да почерпя него, че и той вече е наясно с моя режим), лентичка шоколад (обожавам точно натуралния шоколад)

Аз също пия зеленчуков бульон след обяда в белтъчен и варива, ама от готовите - 1/3 от кубчето в 250мл. вода, защото иначе ми е много солен. Но в него има царевично нишесте, това нарушава ли режима според вас?

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 12:55 от titi_75

# 477
Здравейте ,момичета.Ще правя за довечера кисело зеле с пилешко.Мъжо обаче е купил и свински дроб и ме кара да го сложа и него в зелето.Аз за праз с дроб съм чувала ама за зеле с дроб не.Някой готвил ли е зеле с дроб и ако да как се готви.търсих рецепти за зеле с дроб но не намерих затова реших накрая да питам вас.

# 478
bubolina 31, никакви газирани неща не са позволени.

# 479
Kроелахай, извинявам се, ако съм те обидила Hug!
Не ми е била тази целта, напротив, да те мотивирам малко, не знам защо съм останала с впечатлението, че прегрешаваш по-често.

И прегрешава по-често LaughingНищо лично,но от началото следя постовете и,защото много неща не и бяха ясни и се опитах да и помогна.Та аз лично мога да и кажа 3 сериозни,които е споделила.Другите сама си ги знае.Ама това си е нейн проблем.Дано не се обижда.Критиката тук в повечето случаи е наистина градивна Peace
Аз си стоя на кг след водния.Вчера бях на печено пиле,днес съм на картофи на фурна.Хубав ден,момичета.
П.П.Ника,не спирай да пишеш в темата.Полезна си на много хора  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт