90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 178

• 38 724
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Ох момичета, дано не ми се карате, но съм в голяма чуденка. Чета сега старите теми и някъде видях , че и течности се пият само до 20:00 часа , а аз така се наливам вечер  ooooh! То не е чай, вода, че чак и топла една чаша  преди лягане(някак си ми успокоява корема). Моля ви кажете какво да правя  Praynig
Не че не се пие, но някои задържат. Аз примерно лятото вечер пиех по 2-3 литра вода и съм наамало проблем със задържане. До организъм е и зависи кои как се освобождава от нея! Строго правило мисля- няма. Ако греша- моля поправете ме!

# 526
Няма такова нещо.Яденето е до 20ч.Пиенето е, когато ти се пие.

Благодаря  Hug  bouquet
tinki_15   bouquet
Смятам да намаля водата вечер, за да видя дали пък не задържам newsm78

# 527
Необходими продукти :

2 яйца
1 ч.ч. хладка вода
1 ч.ч. захар
3/4 ч.ч. стопен маргарин или олио
2 с. л. сладко
2 ч. ч. брашно
1 ванилия
1 к. л. сода
1 с. л. какао
 Тези кексчета стават ли за въглихедратен???
Стават Peace

# 528
  • В царството на мечтите
значи утре ще майсторя  Hug

# 529
  • Пловдив
 Момичета влизам да се отчета след стриктен втори воден  Peace за водния само - 300 гр ама колкото толкова
 от началото до сега
кг- 7.1
талия - 15см
ханш  -6см
гърди - 10см
 Много съм щастлива от резултата ,а той е  Wink;
Скрит текст:
по-късно ще махна снимката да не се натрапвам  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 17:55 от mrancho

# 530
Мрънчо - искрени поздравления   bouquet Отслабнала си точно където трябва, много добре изглеждаш!
Аз съм на въглехидрати днес:
З - грейпфрут
О - 2 парчета питка с кетчуп, лютеница, малко туршия, 1 печена чушка на салата (въобще всичко, което го отлагам за въглехидратен ден от 5 дни насам  Mr. Green)
В - парче руло, 3 еклера от малките

# 531
mrancho Страхотен резултат браво  smile3501

# 532
  • София
Мрънчо, имаш и моите адмирации, разликата е видима!   bouquet

За водата вечер - аз съм от тези, които я задържат, ако пият до късно.  Peace Всеки трябва да си прецени по този въпрос, индивидуално е.

# 533
Мрънчо страхотно изглеждаш  bouquet, и аз почвам от твоите килограми дано сваля и аз Grinning

# 534
  • Cavan, Ireland
Мрънчо, браво   bouquet

Иве, кога зацикли бе слънце,  нали почна оня ден ти... Thinking

Недейте така с това зацикляне, аз имам поне едно 10 кила още да сваля че и повече дето се вика не е като да няма за сваляне. Първият път за един цикъл свалих 13 кг сега има няма два...Каквото такова... Peace Peace

Тоз ориз съм му метнала око и аз, да видим като го хвалите толкова...сигурно работи, само дето ориз без сол май въобще няма да ми хареса ама...и аз барабар Петко с мъжете. Simple Smile

# 535
 Hug Мерси, момичета, за окуражителните думи.

Дзаки, днес ми е 11ти ден вече - няма мръдване от началото.

# 536
  • Sofia
Дзаки, то трябва да имаш много извратен вкус, за да ти хареса. Ама то не се яде за удоволствие. Мисли за него като за лекарство - стискаш очите и гълташ.  Joy

# 537
  mrancho изглеждаш супер! А да питам как скривате така текста? Embarassed

# 538
Дзакева, аз си представям, че ям мляко с ориз и Савинче, даже ми е вкусно  Crossing Arms

mrancho, адмирации   bouquet

Netty, аз започнах от 71 килограма, което е близо от старта на mrancho, а явно и до твоя и в момента съм 60-61  Peace Няма невъзможни неща, воля се иска само, така че успех  Hug

# 539
  • В царството на мечтите
Дзаки, то трябва да имаш много извратен вкус, за да ти хареса. Ама то не се яде за удоволствие. Мисли за него като за лекарство - стискаш очите и гълташ.  Joy
не мога преди години бях чела за оризова диета и казах правя я яде се ориз без нищо само ориз варен  Sick направих го и повече бял ориз не мога да ям.

Общи условия

Активация на акаунт