Детоксикацията на д-р Михайлов - тема № 9

• 77 968
  • 667
  •   1
Отговори
# 75
БубаЛина, честита дъщеричка  Heart Eyes Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Миналия месец детоксвах, но само 2 дни. Дори не знам какъв беше резултата, но какъвто и да е бил, вече е заличен  Tired

С първото си дете докато кърмех си хапвах и слабеех, а сега - постоянно се ограничавам с храната, а качвам килограми. Не е честно, никак не е честно  Crossing Arms

Мисля да се включа и този месец, но не съм решила кога да започна.
Може би пак ще детоксвам само 2 дни, защото моя младеж все още е изцяло на кърма.

# 76
  • На топло...
И аз мисля да детоксвам два дни - на 6-ти и 7-ми. Много добре се чувствах и на три, но сега ще съчетая две диетки и повече не ми се полагат Grinning.
Със сигурност мисля, че пак ще има ефект Peace.

# 77
  • под дъгата
Нану разбира се,че ще има ефект. И един ден да се детоксва пак има ефект.
"Дори само в деня на пълнолунието да не се приема храна (пият се подходящи чайове или топла вода), може да се стопят 1-3 кг, но 3-дневното пречистване има голяма сила."
fio Благодаря мила Hug

# 78
Здравейте дами и добре дошли на новите включили се в темата! lovekiss

Аз ще детоксвам на 4,5 и 6, защото детоксване в почивните дни не ми се нрави-децата се разхождат из къщи с разни изкушения, а майка ми стяга едни софрииииииии  cook, така че по-добре да съм на работа, а в събота -да захранвам уж (на последък не ми се получава нещо)!? Thinking
 Сиропа МАдал Бал съм го пила 10-дни стриктно-имаше поразителен ефект!Може би ще направя и аз още един курс с него, но засега ще карам на детоксите и ограниченията-не съм на диета! Heart Eyes

Днес си взех англ.сол и от сряда захапвам-да ви кажа нямам търпение-като знам, че пак ще дръпна надолу и направо летя! sohappyА иначе правя едни простички упражнения за стягане на кормените области, бедрата и дупето на д-р Гарабитов!Отделям по 10 мин вечер (толкова ме оставя домочадието), но си има ефект и трябва постоянство!

Успех на всички детоксващи и се надявам всеки да сподели впечатления и кг накрая! smile3525

# 79
  • София
добро утро.
оказа се че в офиса имам едни календар дето е със сгрешени дати за пълнолунието и си мислех че от днес почва детокса.Така че май ще карам 4 дена. Или колкото успея. На всички ви успех и ви чакам утре да се присъедините.

# 80
привет Simple Smile

мисля и аз да се пробвам с детокса, за пръв път ще ми е. мисля да започна утре, за да не се налага да се ограничавам на цветница, че имаме празник Embarassed

исках да питам по-опитните колко време действа английската сол? в смисъл - имам среща в 10, т.е. трябва да изляза в 9.30, ако пия към 6.30 английска сол, ще мога ли спокойно да отида на срещата? или да изчакам след това?

Последна редакция: вт, 03 апр 2012, 10:15 от Пипи

# 81
Здравейте момичета Simple Smile
БубаЛина честито мила  Peace
Аз съм правила детокса 1 и ми беше изумително лесно Simple Smile Правих го 3 дни.
Този път нямам възможност, че съм в България за седмица и ми е притеснено ако пия английската сол ще мога ли да си свърша нещата ( вц тоооо  Whistling Whistling Whistling ) та ще го правя само на 6 ти петък.
Да попитам че съм позабравила - ако е само един ден - английската сол с водата ясна, чайовете ясни, кафето и то. Но плод хапва ли се или само на течности беше ? Мисля че като го правих първия ден ядох 2 ябълки втория нищо и третия пак една ябълка.
Но съм на антибиотици с Бронхит съм, дали ще е проблем и ще деактивирам действието на антибиотика ? Ще питам лекарката дали може в петък ми е последен ден на антибиотик
Хубав ден на всички   bouquet

# 82
Здравейте и аз реших да започна от днес, но имам проблем с английската сол. Повърнах веднага щом я изпих и всичко ми се обръща от нея.  Cry Cry Cry
Има ли нещо с което да мога да я заменя и да е съвместимо с кърмене? И дали детоксикацията би имала някакъв ефект без английска сол?

# 83
  • София
добре де, нали в петъка е пълнолунието. значи трябва да се започне от днес с детоксикацията.

а защо никой не пише че я е почнал?

# 84
  • Испания и Стара Загора
добре де, нали в петъка е пълнолунието. значи трябва да се започне от днес с детоксикацията.

а защо никой не пише че я е почнал?
Пълнолунието започва в петък,но вечерта ,и всъщност е целия ден в събота. Затова детокса започва от утре сутрин.Но ако искаш може и от днес даго започнеш и да захранваш на 7.04. Peace

# 85
Имам Магнерот 500, мога ли да го ползвам вместо английската сол?
И знаете евентуално в каква доза?

# 86
Здравейте! Аз започнах от днес детокса. Имам цяла програма от д-р Михайлов, в нея влиза и детокса - от него ми беше отбелязан за 4, 5, 6-ти април. Сутринта пих английска сол с малко вода, направих си фреш 0,5 литра от лимон, портокал и грейпфрут - добавих му около 0,7 литра вода. Вече го изпиха обаче, ще си купя още готов фреш и отново ще го поразредя с минерална вода. Правила съм си сама разтоварващи дни на ябълки, но в тази форма детокса го правя за първи път. Дано леко го изкарам и няма да възразя да сваля и някое килце (на 1 - 2 кг се надявам).

# 87
Имам Магнерот 500, мога ли да го ползвам вместо английската сол?
И знаете евентуално в каква доза?
Това се чудих и аз, но не знам дали някой има информация...
Четох статия по въпроса - за вредата от английската сол (нямам мнение по въпроса, просто споделям каква беше темата на статията) и там се препоръчваше вместо английска сол да се приема чист магнезий. По логиката - да, може да се замести с магнерот.
Аз подозирам, че също ще имам непоносимост към солта, утре сутрин ще видим...

Каквато и да е истината обаче - щом организмът не толерира нещо, по-добре да не го насилваме Simple Smile

# 88

Магнерот 500 има следния състав:
500 мг магнезиев оротат . 2 Н20 (еквивалентен на 2.7 mval, 1,35 mmol или 32.8 mg магнезий) други съставки:
повидон К30, талк, магнезиев стеарат, натриев цикламат, царевично нишесте, натрий-карбоксиметилцелулоза.

Английската сол е магнезиев сулфат, а магнерот е магнезиев оротат . Следователно става дума за съвсем различни химични съединения на магнезия, поради което и действието им е съвсем различно.  Магнерот 500 не може да замести английската сол.  Доктор Михайлов препоръчва други заместители при непоносимост към англ. сол,  например Манитол. Peace
Успешен детокс на всички   bouquet

# 89
Ха, ето това е инфо на място, благодаря ти!  bouquet
А какво е Манитол?  Blush

Общи условия

Активация на акаунт