ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Темата не е ли за вредата от ваксините? Аз не подкрепям хомеопатията и другите подобни, но ефект от ваксини съм видяла.

Представете си майка, която влиза в темата за да разбере защо хората отказват ваксини. Какво ще види - хомеопатия, гнм, прочие. Фокуса се е загубил напълно.

# 106
Темата не е ли за вредата от ваксините? Аз не подкрепям хомеопатията и другите подобни, но ефект от ваксини съм видяла.

Представете си майка, която влиза в темата за да разбере защо хората отказват ваксини. Какво ще види - хомеопатия, гнм, прочие. Фокуса се е загубил напълно.

То е щото нещата са леко свързани...  Grinning

# 107
 bubchinka всички днес бяхме с бебенца и малки деца в една градинка  Hug Знаем ,че организацията е малко тромава с малките човечета,но все пак се събрахме 5 мами .Все е нещо като начало.За следващата среща ще разбереш от групата във фейса ,може и тук да публикувам ако има и други желаещи да се присъединят.

# 108

Подкрепям! Даже не леко свързани , Peaceами са си направо омотани с бодлива тел

# 109

Всеки , който по един или друг начин - чрез горчив опит или по интуиция /интелект и предварително информиране - е достигнал до решението за отказ от ваксините ,по същият начин стига и до натуропатичните методи за лечение .

Не виждам как ще предпазвам детето си от ваксинации , а в същото време ще го "лекувам" с цялата индустриална химия на света - най-прост пример с ибупрофенче  ooooh!  , което преди 20 години е било изписвано само и единствено на хора с тежка форма на ревматоидни увреди , а сега смело , нагло и ежедневно се дава на новородени  . Подобни примери - стотици !

Та , така , отказът от ваксини е здраво обвързан с нов тип мислене !  Peace

# 110
# 111
Еее, как се събирата варненските майки!  Hug Неблагородно ви завидях!  Simple Smile

# 112
минавам само да ви се оплача  #Cussing out
втелясах се от отговорите на въпроса ми във френската тема  #Cussing out ,особено ,като ми казаха в едно изречение двете ми любими думи  „ модите за неваксиниране са ми чужди и не съм информирана“  #2gunfire

# 113

Уместна забележка, но все пак виж първия пост от всяка нова тема - това са линкове с информация, събирани и превеждани с години. Със сигурност ще са полезни на всеки, който иска да разбере повече за ваксините, все едно как се храни и лекува. В крайна сметка всеки ще види точно това, което иска да види.

# 114

Mi ne sa svarzani vinagi.
Да се извиня най-напред за намесата, но ако аз не ваксинирам, това не означава непременно, че си лекувам децата с хомеопатия или ГНМ.
Всъщност, и двете са ми еднакво чужди. Векове наред хората са се лекували с треви и отвари, та не виждам защо сега трябва да ги пренебрегна за нови измишльотини. Извинявам се, ако някои се чувства обиден и засегнат, ама някак си повече вярвам на вековня опит с тревички, корички, отварки и т.н.
Та, с една дума, не ваксинирането не включва непременно нов вид лечение за каквато и да била болест.

# 115
 HugИ аз да се включа--стори ми се,че казвате сходни неща от различен ъгъл-неваксинирането означава различно мислене и нетрадиционен,неофициален,различен от общоприетото начин на лечение,ако се породи нужда от такова! Peace

# 116
lunhua, да, добре си усетила. Simple Smile

ГНМ не лекува. Съвсем друго нещо е.
А хомеопатията не е нова измишльотина.

Не съм от обидените и засегнатите, защото,ако преди 5-6 години класическата хомеопатия ми даде някаква насока и тласък, то от 3-4 години не опирам дори и до нея. Засега на нищо странично не разчитам при неразположение, освен на себе си, доверието в децата ми и търпението към тях. Simple Smile

Mamagemelar, предполагах, още като се даде съвет да отидеш да питаш там. Simple Smile Нищо ново под слънцето...

# 117
Ако микроорганизмите не могат да ни разболеят, то против какво създаваме имунитет с ваксини!?   Laughing   Ето, че ГНМ и ваксините са свързани...   Mr. Green

# 118
Мисля, че няма нужда от конкретизация (ГНМ, хомеопатия и пр.), всеки холистичен подход има положително въздействие върху цялото човешко същество, защото тялото не е нещо отделно и няма как да се лекува независимо.  Въпрос на личен избор е кога какво да се използва. Peace

# 119
bubchinka всички днес бяхме с бебенца и малки деца в една градинка  Hug Знаем ,че организацията е малко тромава с малките човечета,но все пак се събрахме 5 мами .Все е нещо като начало.За следващата среща ще разбереш от групата във фейса ,може и тук да публикувам ако има и други желаещи да се присъединят.

Никче, другият път и аз ще дойда да се запознаем.
Между другото по повод на дискусията за начините на лечение - прочетох една книга, която се казва "Как да отгледаме здраво дете въпреки лекарите" на доктор Менделсон / някъде из форума ставаше дума за нея/. Книгата говори за ваксините и за доста други неща свързани с медицината и кога има нужда от лечение с хапчета и кога не. Доста е интересна.

Общи условия

Активация на акаунт