ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 308
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
стелт   bouquet сложно...не прочетох много,но все пак ,никъде не видях задължителни-напротив,препоръчителни  newsm78
Le calendrier vaccinal, qui fixe les vaccinations applicables aux personnes résidant en France en fonction de leur âge, résume les recommandations vaccinales
« générales »
а и това е официозна публикация,където едва ли ще видим-„ами, можете и  да не слагате по ваше усмотрение “ Mr. Green
има ли френски мами,че да кажат?

Питай във френската тема как стои въпросът с ваксините във Франция...  Peace

# 91
Здравейте,
за първи път се включвам в този форум. Искам да благодаря за информацията относно вредата от ваксините - благодарение на линковете на филми и книги, които сте публикували, както и личните Ви истории, със съпруга ми се отказахме да бием ваксини на детето. Разбира се и нашата педиатърка реагира много остро, накара ни се, развика се, "получи сърцебиене" / както тя се изрази/. Накрая ни накара да подпишем писмен отказ и се упокои. Подписах петицията против ваксините. Научих и за новия закон за детето, много искам да отида на протеста, но съм от Варна и няма как. Ще има ли някакъв протест и във Варна, за да се включа?

# 92
Здрасти миличка,
Преди време и аз се чудех как да въздействам на най-много хора и затова направих сайта в подписа си Wink

Ако искаш да помогнеш - говори с всички!
Аз така правя. Никога не знаеш на кой човек ще въздействаш...

# 93
Здравей Александър,
мисля, че точно от твоя сайт изгледах няколко филма, за което много ти благодаря. Информацията, която си сложил там е изключително систематизирана и ако човек има желание много може да научи. За съжаление лъжата за ваксините е толкова набита в главите на хората, че само с говорене не става - аз лично водих 2 седмици дебати с близки и приятели, които почти ме обявиха за ненормална затова, че не ваксинирам детето си. Едва след като изгледаха някои от филмите споделиха моето мнение. За съжаление петицията е събрала много малко подписи, че да промени закон. По скоро хората трябва да разпространяват истината за ваксините помежду си и  масово да започнат да отказват ваксинация...

# 94
Здравей Александър,
мисля, че точно от твоя сайт изгледах няколко филма, за което много ти благодаря. Информацията, която си сложил там е изключително систематизирана и ако човек има желание много може да научи. За съжаление лъжата за ваксините е толкова набита в главите на хората, че само с говорене не става - аз лично водих 2 седмици дебати с близки и приятели, които почти ме обявиха за ненормална затова, че не ваксинирам детето си. Едва след като изгледаха някои от филмите споделиха моето мнение. За съжаление петицията е събрала много малко подписи, че да промени закон. По скоро хората трябва да разпространяват истината за ваксините помежду си и  масово да започнат да отказват ваксинация...

Здравей и от мен! Мога да те насоча към тази група от фейсбук https://www.facebook.com/#!/groups/161283897242551/
Тук има много инфо, а и сме доста родителите от Варна

# 95
и аз да поканя да се присъедините към групата във фейса http://www.facebook.com/groups/161283897242551/
 В момента обсъждаме среща ,да се запознаем ,да пием по нещо ,да поговорим как да информираме колкото се може повече хора за ваксините(листовки,плакати,официална подписка понеже тази в нета няма сила).За Варна засега сме се събрали 6 човека ,ще изчакаме още ако има други желаещи и ще обсъдим помежду си ден и час удобен за всички.Надявам се и другите градове да последват примера ни  bouquet Не че нещо сме направили де ,но важно е ,че имаме желание  Grinning Heart Eyes

# 96
Здрасти миличка,
Все още ни е рано за предучилищна, но ... се изкушавам да дадеш това на някой педи и да гледаш сеира Wink

http://vaksinite.info/Iskam_da_se_nameri_nyakoy_zashitnik_na_vak … ativen_dialog.doc

Малко ме избива на смях, като гледах лумпени по-рано днес ( 22ра минута..)
Александър, гледам това видео само заради теб. Най-сигурният начин да се затъпее е да се гледат подобни шоута.
Аз се питам тези анимации (25 минута), които ни показват как вирусите ни нападат, как се приемат от изучавалите Медицина? За тези като нас, които не сме учили, могат да ни заблуждават с всякакви картинки и анимации, но тези, които с години са учили как е възможно?

Подкрепям ви дистанционно относно правата на децата! В щатите отнемането на децата от родителите е бизнес. За съжаление не става дума за лошо малтретираните деца в семейството, което е жестоко и престъпно деяние. Но дори и това винаги може да се намери вариант за разрешение на този проблем. Става дума за груба намеса в семействата, начин на живот, лечение и т.е. Не съм чела проекто-закона, но едва ли ще е нещо по-различно от тези в западните общества с горчив опит. Трябва да се действа като циганите. Те се обединяват всички когато искат да им ваксинират децата. За съжаление и на тях са им намерили мястото, като им пращат ромки-медицински сестри, на които те естествено имат повече доверие.

# 97
Здрасти миличка,
Все още ни е рано за предучилищна, но ... се изкушавам да дадеш това на някой педи и да гледаш сеира Wink

http://vaksinite.info/Iskam_da_se_nameri_nyakoy_zashitnik_na_vak … ativen_dialog.doc

Малко ме избива на смях, като гледах лумпени по-рано днес ( 22ра минута..)
Александър, гледам това видео само заради теб. Най-сигурният начин да се затъпее е да се гледат подобни шоута.
Аз се питам тези анимации (25 минута), които ни показват как вирусите ни нападат, как се приемат от изучавалите Медицина? За тези като нас, които не сме учили, могат да ни заблуждават с всякакви картинки и анимации, но тези, които с години са учили как е възможно?
Camino, Sad
Това е трудно за гледане и е една от основните причини да не искам да говоря с лекари...

С тези хора на глава не се излиза и наистина -  чудил съм се дълго време как успяват хората да вярват на някакви компютърни анимации.
Изглежда мозъчето е вече е достатъчно промито...

# 98
Здравейте,
В индиректна връзка с ваксините Англия май се нуждае от малко помощ за гласуване ей тук до тази вечер. Не знам до колко ще окаже влияние нашето гласуване, но по-големия брой подкрепящи забраната на хомеопатията малко ме притеснява.

# 99
Доколкото виждам, дискусията е дали хомеопатичното лечение трябва да се субсидира от държаватa, а не за забрана на хомеопатията.

# 100
Доколкото виждам, дискусията е дали хомеопатичното лечение трябва да се субсидира от държаватa, а не за забрана на хомеопатията.

Не е точно субсидия в контекста на понятието. Все пак хората плащат здравни застраховки/осигуровки, защо хомеопатичното лечение да не се покрива от тях? Ние в БГ сме много далече от това, но и аз си мечтая да не ми удържат от заплата за нещо, което не ползвам, а да плащам от джоба си пълната такса за хомеопат.

# 101
и аз да поканя да се присъедините към групата във фейса http://www.facebook.com/groups/161283897242551/
 В момента обсъждаме среща ,да се запознаем ,да пием по нещо ,да поговорим как да информираме колкото се може повече хора за ваксините(листовки,плакати,официална подписка понеже тази в нета няма сила).За Варна засега сме се събрали 6 човека ,ще изчакаме още ако има други желаещи и ще обсъдим помежду си ден и час удобен за всички.Надявам се и другите градове да последват примера ни  bouquet Не че нещо сме направили де ,но важно е ,че имаме желание  Grinning Heart Eyes

Благодаря за поканата:) Преди малко се включих в групата, както и в тази против Закона за Детето.
Ще ми е приятно да се запознаем на среща, малко ми е сложно с излизането принципно, защото имам малко бебче и ми трябва доста организация предварително, но ако се уговорите, ще се постарая да дойда.
Относно проблемите с детските градини мисля, че създаването на кооперативи е вариант, макар че не знам има ли такива създадени във Варна...

# 102
Тази година прилепски грип?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4665551

Константинов предаде поста на Атанасова с цветя и рецепти за дълголетие

http://www.mediapool.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0% … 5-news190922.html
Цитат
Рецептата включва “Атанасова да не опитва да прави големи реформи в здравеопазването, да не гледа в канчето на фармацевтичните фирми, ако не пие от него, и на големите хора да казва "да".

# 103
Да, от бързане признавам, че не съм доуточнила къде ще е забраната освен, че ще е в Англия. Сега и аз видях това. Извинявам се.

# 104

Не е точно субсидия в контекста на понятието. Все пак хората плащат здравни застраховки/осигуровки, защо хомеопатичното лечение да не се покрива от тях? Ние в БГ сме много далече от това, но и аз си мечтая да не ми удържат от заплата за нещо, което не ползвам, а да плащам от джоба си пълната такса за хомеопат.

Права си, не се изразих точно, защото пишех набързо.

Общи условия

Активация на акаунт