ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 25

• 33 218
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Търся лекар, който е съгласен да впише непоставени ваксини в София. Моля, който познава такъв да ми пише на лични!
И аз се интересувам от такъв.

То всички се интересуваме... Mr. Green Ама моля,не така показно,щото като нищо ще надникнат тук и да има някой съгласен ще се изплаши.

Не разбрах какво общо има между надничащите зловредни и някой желаещ да ми помогне? То, ако някой иска да помогне съм написала на лични да го направи!
Ако няма кой да помогне мисля ще се ориентирам към започване на ваксинирването.
Може би е крайно време.

# 271
Christian,  Shocked "радвам" се, че ми помогна! Ако така помагаш винаги, евала ти! ooooh!

# 272
Christian,  Shocked "радвам" се, че ми помогна! Ако така помагаш винаги, евала ти! ooooh!

Тук трябва да влизат само хора, които напълно са убедени във вредата от ваксините и имат изключително аргументирано мнение. Не го ли разбра по последните думи на списващите???

# 273
Kalifornia, който иска нещо, ще намери начин.
Какво ти е виновен Кристиян и как точно той би могъл да ти помогне?  Mr. Green

ПП. Мирама, едно е когато човек влиза с въпроси, а съвсем друго когато започва с квалификации и упреци. Надявам се правиш разлика.

# 274

Тук трябва да влизат само хора, които напълно са убедени във вредата от ваксините и имат изключително аргументирано мнение. Не го ли разбра по последните думи на списващите???
Ами ти нали си от тези?

# 275
Цитат
  uote author=vl link=topic=649433.msg21557955#msg21557955 date=1332966666]
Аз съм пример за подути лимфни възли точно от тази ваксина преди 12г. Точно тази причина допълнително идва като аргумент при мен тя да не се прави. Така  смята нашата лична. Но както написах и по-назад, тя я смята за излишна по принцип. Ако посещаваме такива страни, в които дифтерия и тетанус са често срещани, тогава е друго. Но там има и още много други болести, които отдавна са изчезнали в Бг-напр. холера, малария, жълта треска. За тях също са необходими имунизации. Хората, които отиват в тези страни, предварително се имунизират тук в Бг.
Може да се предполага, че Вашият личен е на същото мнение като нашия, но не му е удобно да го заяви открито, понеже ДТ е в календара като задължителна ваксина.
Общият принцип за ваксините е, че те се правят, когато има заплаха от дадена болест. Неслучайно вариолната ваксина беше спряна, след като вариолата изчезна. Имунизациите все пак натоварват имунната с-ма и ако не е наложително не би трябвало да се правят. Не е хубаво  да се изпада и в другата крайност-да се отричат всички имунизации. Тук в този форум някои са изписали стотици страници против всички ваксини.
           vl      [/quote]                                        Това от върла защитничка на ваксините.А спора ми се видя губене на време.Щом определени хора пишем тук конкретно,значи сме взели вече решение относно здравето на децата ни.И както някои смятат не сме крайни.Защото това може да се каже и за ответната страна.

# 276
stelt77, ако и когато се наложи смятам да действам по законов начин и с правата, които все пак имам като гражданин на тази държава.

Ами хубаво, то и аз така направих - заведох дело, заради нещо на което смятам, че имам право и от което лишиха детето ми...
За което пък ти ми се присмя...

И защо е трябвало да завеждаш дело? За да се бориш за някакви свободи?
В тази държава няма за какво да се бори човек...

Нито имам намерение да водя дело....

Ето, не ти се е налагало, но ако ти се наложи, ще го направиш, защото това е законов начин и с правата, които имаш като гражданин... Защо тогава се присмиваш на хората, на които вече им се е наложило и са го направили, без значение кой спечелил и кой загубил? Няма ли за какво да се бори човек в тази държава, като например за живота и здравето на децата си?

Какво искаш от хората в тази тема? По какъв начин да помагаме?

# 277
  • София - Варна - Бургас
  Вижте един нов филм за последиците от ваксините:

THE GRETER GOOD = ОБЩОТО БЛАГО

# 278
Алекс, публикувах го вече, но хората са твърде заети да го гледат, дори и да кажат нещо за него. Аз опитах безуспешно да сменя темата..

# 279
  • София - Варна - Бургас
Sorry! newsm10

# 280
Много сте спорили.

Аз Мирама я разбирам по следният начин- не й харесва на жената, че вместо да се заяви ясно и директно твърда позиция, че ваксини няма да се слагат, се търсят заобиколни методи.
Аз също съм за, защото така всъщност тръгват нещата. С криенето се постига оня ефект на заблуждение.
Аз бях единствената в моето училище в ония години, която си прибрах картона от сестрата. Не смятах за редно мой документ да бъде на разположение на случайни хора. Също така единствената си останах, която не беше включена в зъболекарските извращения в училище, това вече с помощта на баща ми. А бяха задължителни.
Сега много се ядосвам, когато пишете как сестрите в училище ви тормозят. Реално погледнато, не сте длъжни да им предоставяте информация за децата си. Лекар нали имат?

Друг е въпроса, че държавата ви задължава да имунизирате децата си. Там вече положението е отчайващо безумно, наказанията им са безобразно дискриминиращи. Цялата система е извратена, при проблем с ваксини не поемат ангажимент, всичко се потулва... Родителите се преследват, за да плащат актове...
Може би и затова такива хора предпочитат да фалшифицират, тъй като не са мнозинство, няма кой да ги чуе и разбере. Дела се губят, колкото и абсурдно и да е на днешно време да те задължават да си правиш някакъв вид профилактика.
Какво остава- емигрираш, фалшифицираш, не раждаш. Колкото и жалко да звучи, хората са тесногърди, не ги интересува или не желаят да поемат отговорност.

Аз също не знам как и кога в България човек ще може да живее живота си според разбиранията си, без да е тормозен за това. Не знам кога и дали изобщо за децата ще бъдат отговорни родителите им, а не здравната система и онези 12 часови институции, наречени градини.
Кога лекари ще подкрепят хората, убедени във вредността на ваксините. Защото сега предпочитат да мълчат, за да не им секне търговията и мястото.

Погледнете само медиите какви ги пишат и говорят относно ваксините, епидемиите и т.н. Всичко е такъв хаос и пародия, на човек му остава сам за себе си да се спасява.
Като сте заговорили и за лечение хайде да видим какво е положението и там. В болниците специалистите са се превърнали в търговци, продаващи труда си под масата и рекламиращи ОПРЕДЕЛЕНИ продукти. Много лекарства за хронично болните ги няма, хората сами се снабдяват от други държави или плащайки ги в петорни размери.
Аз носих едно лекарство за пациент на моя позната лекарка, което закупих свободно за 0.99 евро, в Бг цената да го доставят от Гърция беше 109 лева. Шок!
Така че то държава липсва, не знам какво сте се загрижили за задълженията на поданиците й.

# 281
XVisible ааа  Simple Smile аз го гледах още сутринта. Филма е много добър..и тъжен...а торента дето си дала  за децата аутисти не съм го свалила...чакам мъжа да се прибере да ми го свали, че аз да не объркам нещо  Embarassed Laughing
А за спора какво да кажа...не ми е приятно  Confused Аз също ви моля да спрете да спорите.

# 282
stelt77, на никого не съм се присмивала. Ако хората тук са разбрали нещата по този начин, то това е нещо съвсем друго.

Марица, ето един човек, който ме е разбрал за какво говоря.

Няма за какво да се спори повече...хора, уж с еднакви интереси, категорично не могат да се разберат. Ами ок, всеки си има позиция, нека си я следва и поддържа.

За мен също не е приятно това, че всеки търси начин да се спасява поединично му. Как тогава се очаква, че хората ще чуят, ще помислят и ще разберат за какво им се говори, когато се казва, че ваксините не са необходими.
Да, за да защитиш детето си се изтъкна, че трябва да си готов на всичко. Добре, днес е фалшифициране на документи, утре....какво?
Всеки преценява как да действа и как да постъпи. Но не очаквайте всеки да ви казва браво и да ви пляска, когато му кажете нещо подобно.

# 283
Тя Марица те разбра,но ти разбра ли последното й изречение?
Цитат
Така че то държава липсва, не знам какво сте се загрижили за задълженията на поданиците й

Цитат
хора, уж с еднакви интереси, категорично не могат да се разберат. Ами ок, всеки си има позиция, нека си я следва и поддържа
.
Останала си с грешни впечатления,че хората тук не се разбират "категорично".
Цитат
Но не очаквайте всеки да ви казва браво и да ви пляска, когато му кажете нещо подобно.

Гарантирам за себе си и за повечето тук,че никой не очаква аплодисменти.
Радвай се,че си се "спасила" от законовото положение в България.Защото в крайна сметка и ти в момента нарушаваш закона като не ваксинираш детето си.

# 284
Christian, да се радвам, че съм се "спасила", ами радвам се, мерси.
Закона е спорен, както и доколко се нарушава при отказ от ваксиниране...

Общи условия

Активация на акаунт