The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 323
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Скрит текст:
Бях мислила и преди за кръвната връзка, но си мислех, че няма да го направят. Но веднага щом Сейдж и Трой (?) паднаха разбрах какво става. Интересно ми е как ще "възкръсят" Роуз. По скалата от 1 до 10 на епизода давам 8.

Никой няма да я съживява, Джеръми я вижда, нали след като умря виждаше и други духове.

Вярно! Съвсем бях забравила за това!

# 586
Епизодът беше върховен.
Имаше ОТНОВО доста отрицателни коментари в zamunda и се попитах ''Защо го гледат като не им харесва?'' newsm78
Дано не убият древните, че няма да има вампири.

# 587
mackomacko,
Тц,
Скрит текст:
Рик нали каза на Деймън, че злото му Аз е свило кола (поне така разбрах). Или може би имаш предвид, че Рик си мисли, че е той, а всъщност някой съвсем друг е замесен?
Скрит текст:
точно, да си мисли, че е бил той - злото му аз, пък всъщност някой съвсем друг да е намесен ... не е невъзможно като вариант според мен

# 588
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Всъщност, не е ли еднакво да са ти "през ушите и двамата" и да "нямаш нищо против"...?! Само различна формулация и риторика и е смешно да се издребнява.
Радвам се, че съм те разсмяла. Виж сега, отдавна следя темата и затова си позволявам фамилиарни включвания. По същата прични смятам за ненужно да ти обяснявам лично каква е разликата между двата израза, цитирани от теб. Хайде малко по-леко гледай на тази велемъдра продукция и многото ѝ пластове. Както и на чуждите коментари.

Дали гледам сериозно на продукцията или не и доколко - аз най-добре мога да преценя. Тук съм, защото ми е приятно да коментирам с другите и не става въпрос само за самия сериал, а и за реакциите и/или асоциациите на останалите зрители.
Не разбирам, какво ще рече това за "чуждите коментари", защото останах с впечатлението, че реагираш и на мое мнение (сега разбирам, че е било чиста случайност), освен това, когато дадено нещо не е предназначено да бъде достояние на всички, то то в повечето случаи, се пише на "Лични" или се обозначава така, че да не стане грешка и някой друг да го прочете или не дай си Боже - отговори, както явно в случая се получи... Общо взето, смятах че сериала се обсъжда групово - схващам, че съм била в заблуда.
Е, за старшинството наистина не се сетих - пардон.

mackomacko, би било интересно. Любопитно ми е също и дали двата Аз-а на Аларик комуникират помежду си.

# 589
Хареса ми епизода(за разлика от този на Тайния кръг). Хареса ми, че има някаква слаба, 10 ватова светлинка в тунела на Елена. Grinning Макар че като я познаваме в другия епизод вече няма да се развие, а ще деградира отново и отново ще я обземе отрицание. Повече ще коментирам утре, че не ми се крие.

# 590
  • в сърцето на един мъж...
Ferda Mravenec, групово се обсъжда. Темата е за развлечение, бе жена, не е за литературни анализи Confused

Днес нещо му има на форума Confused

# 591
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
Ferda Mravenec, групово се обсъжда. Темата е за развлечение, бе жена, не е за литературни анализи Confused

Днес нещо му има на форума Confused

newsm78

# 592
Йеее, Роуз ще се появи в следващия епизод Heart Eyes макар и само като дух. Честно казано, освен Елена, само нея мога да приема с Деймън.

# 593
Извинявайте, че така се намесвам, но не мога да разбера за какво се карате. За това, че някой анализира някой ли?

# 594
Има ли субтитри за днешната серия?

# 595
Има ли субтитри за днешната серия?
До колкото разбрах има, но не са за релийза, който е в топа. Аз си изтегли и другия, но не съм го гледала още.

# 596
# 597
  • КиТ
Айде стига спорове Hug Hug Hug

Мдаа разминават се субовете,но аз теглих от Арената,но аз съм свикнала да си движа субовете на отделно прозорче,щото се не мога да ти нацеля с ръчно регулиране,когато има разминаване  Blush

# 598
Казахa, че с този релийз (http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=305188&hit=1) няма проблем.

# 599
Всеки си обсъжда и анализира по свой начин, аз не виждам какъв е проблема? Не знам на форума какво му има, но някои хора решават, че ще пишат в темата колкото да раздават правосъдие. Сега сигурно сме и в грешка, че гледаме на нещата по различен начин? Ми аз днес не съм казала и копче за Деймън, анализирах си коментари за великомъченик Стефан, което явно се разбира като защита другия.

Общи условия

Активация на акаунт