The Vampire Diaries - Каква е тайната на Мередит Фел? (Тема 24)

• 42 338
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Естествено че има.В трети сезон само с него се е целувала. Joy
хахахах, това беше готино  Joy
Добър беше епизодът.
Скрит текст:
Да видим сега какво ще измислят с ликвидирането на Древните ... И според мен Катрин и компания ще излязат от линията на Илайджа.
Но пък Стефан някак много бързо се сети, че Сейдж умря, защото Фин я е създал  newsm78 Нещо като че го претупаха момента, за да се движи по-бързо действието ли ... знам ли аз, така ли ми се стори ... Като знам иначе за други неща колко са се мотали да ги покажат  Thinking
А Аларик ... на Бони магиите никаква ли работа не вършат, или той явно не си пие билките  Mr. Green  Thinking

# 571
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...
 Joy Joy
... И има напрежение помежду им.

Не знам, аз ли нещо пак не съм доразбрала, но по отношение на ДЕлена ми е доста забавно това, че Деймън й каза (във втори сезон), че я обича и й изтри паметта, същевременно кой откъдето дойде от пръв поглед все го коментираше като "вампирът, влюбен в момичето на брат си" (Катрин, Изабел, Клаус)... обаче Елена с изтритата памет не се досеща и прави почти изненадани физиономии, разбира се. Сега в 3 сезон, в разговори с Бони, Каролайн, Мат, Стефан Елена все стига до това, че е влюбена в Деймън... обаче видите ли, във вчерашната серия едва ли не пак с изненада реагира на въпроса на Стефан... Хем ми е смешно, хем ме дразни, защото липсва последователност в логиката.

# 572
Много сте интересни, нито скачам, нито споря, нито изпреварвам събитията. Правя си констатации от тези и минали коментари, в които "Стефан е по-добрият избор за нея" по ред причини, но в същото време сега той отново е по-добрият, пак по ред причини, заради които и бил дал свобода. Аз честно казано не съм останал с впечатлението, че той и дава тази свобода заради вампирите и другите създания, а заради собствените си проблеми и факта, че Елена има чувства към Деймън.

Ирко, никъде не засягам Дамян в коментарите си, не е нужно да го споменава някой, за да не съм съгласна с нещо.

# 573
... а  Cicret Circle   само да втора.  Confused Сори, от моя гледна точка тотална загуба на време ...

На твое мнение съм.Ляля ми каза, че е го е видяла в zamunda и реших да го гледам, ама беше грешка.Толкова безинтересен - УЖАС!Пълна боза.  Sick

# 574
Има ли добри суб за днескашната серия на ДВ

# 575
Йо, спомене ли се Стефчо, започва мигновена офанзива. Не мога да не се съглася със случайна непозната. А вие реагирате сякаш се е заяла лично с лагера на Дамянчо.

Нали знаеш, че ми е през ушите и за двамата, но е смешна тая сериозност, с която се анализира всяка репличица. А най е хубаво някой като каже "...ама нямам нищо против Стефан".  hahaha

Аз честно казано не съм останал с впечатлението, че той и дава тази свобода заради вампирите и другите създания, а заради собствените си проблеми и факта, че Елена има чувства към Деймън.

Което отново го прави по-добрия брат.  Mr. Green

# 576
И аз изгледах епизода и много ми хареса. (най-вече заради появата на Клаус)

Скрит текст:
Хареса това, че със смъртта на Древните се слага край на целия вампирски род. Елена за пръв път от много време не ме подразни. Хубаво направи, че отговори честно на Стефан и най-важно, че най-накрая призна пред самата себе си, че все пак има нещо и към Деймън.
[/b]

Скрит текст:
Няма току-така да сложат край, нали се очертавали още 3 сезона, т.е. 3 години да го гледаме. Не съм сигурна, че Елена се осъзна - колко пъти все дотам стига и все е неосъзната... а и виж промото: "Стефан мисли, че имам чувства към теб..."

Момичета, вижте 0,07 - 0,10. Роуз се появява!

# 577
Йо, спомене ли се Стефчо, започва мигновена офанзива. Не мога да не се съглася със случайна непозната. А вие реагирате сякаш се е заяла лично с лагера на Дамянчо.

Нали знаеш, че ми е през ушите и за двамата, но е смешна тая сериозност, с която се анализира всяка репличица. А най е хубаво някой като каже "...ама нямам нищо против Стефан".  hahaha
....

Ами темата е създадена най-вероятно с целта да се коментира, иначе с подобни на твоя пост съвсем би замряла. А кой как коментира е въпрос на настройка или моментно настроение.

Всъщност, не е ли еднакво да са ти "през ушите и двамата" и да "нямаш нищо против"...?! Само различна формулация и риторика и е смешно да се издребнява.

# 578
  • Велико Търново
И аз изгледах епизода и много ми хареса. (най-вече заради появата на Клаус)

Скрит текст:
Хареса това, че със смъртта на Древните се слага край на целия вампирски род. Елена за пръв път от много време не ме подразни. Хубаво направи, че отговори честно на Стефан и най-важно, че най-накрая призна пред самата себе си, че все пак има нещо и към Деймън.
[/b]

Скрит текст:
Няма току-така да сложат край, нали се очертавали още 3 сезона, т.е. 3 години да го гледаме. Не съм сигурна, че Елена се осъзна - колко пъти все дотам стига и все е неосъзната... а и виж промото: "Стефан мисли, че имам чувства към теб..."

Момичета, вижте 0,07 - 0,10. Роуз се появява!

Хмм, не бях гледала промото. Мерси за линка. Пак ще трябва да се чака за нов епизод...

Скрит текст:
Ами аз точно за това се радвам. Дава ми лека надежда, че няма да изтребят Древните.
А за Елена, не знам. Такава ми е неосъзната, че искрено ме нервира. Но от друга страна, ако реши кого точно иска, сериалът сигурно трябва да свърши. Simple Smile
  [/b]

# 579
Според мен Стефан не е по-добър за Елена, нито пък Деймън. Просто искам тя да е със Стефан, не защото е по-добър. Аз съм си заклет Стелена фен. А за епизода:

Скрит текст:
Бях мислила и преди за кръвната връзка, но си мислех, че няма да го направят. Но веднага щом Сейдж и Трой (?) паднаха разбрах какво става. Интересно ми е как ще "възкръсят" Роуз. По скалата от 1 до 10 на епизода давам 8.

# 580
Не мисля, че ставаше въпрос с кого да е Елена, а за подтикът на Стефан в дадената ситуация...

Мен Елена ме дразни не само, защото е неосъзната, а и цялостното й поведение ми създава чувството за позьорство. И в двата случая смятам, че проблемът е в сценаристите, които нещо не са я докарали като образ (често се случва).

П.П.
Скрит текст:
Абе, какво става с лошото Алтер Его на Аларик - Бонито нали му бая, явно не е подействало и сега май заплашва да забие кола в някой от Древните, важен за кръвната линия на братята.

# 581
П.П.
Скрит текст:
Абе, какво става с лошото Алтер Его на Аларик - Бонито нали му бая, явно не е подействало и сега май заплашва да забие кола в някой от Древните, важен за кръвната линия на братята.
Аз и друго се замислих
Скрит текст:
или това, което ти казваш, или пък някой друг е успял да открадне кола  newsm78

# 582
mackomacko,
Тц,
Скрит текст:
Рик нали каза на Деймън, че злото му Аз е свило кола (поне така разбрах). Или може би имаш предвид, че Рик си мисли, че е той, а всъщност някой съвсем друг е замесен?

# 583
Всъщност, не е ли еднакво да са ти "през ушите и двамата" и да "нямаш нищо против"...?! Само различна формулация и риторика и е смешно да се издребнява.

Радвам се, че съм те разсмяла. Виж сега, отдавна следя темата и затова си позволявам фамилиарни включвания. По същата прични смятам за ненужно да ти обяснявам лично каква е разликата между двата израза, цитирани от теб. Хайде малко по-леко гледай на тази велемъдра продукция и многото ѝ пластове. Както и на чуждите коментари.

# 584
Скрит текст:
Бях мислила и преди за кръвната връзка, но си мислех, че няма да го направят. Но веднага щом Сейдж и Трой (?) паднаха разбрах какво става. Интересно ми е как ще "възкръсят" Роуз. По скалата от 1 до 10 на епизода давам 8.

Никой няма да я съживява, Джеръми я вижда, нали след като умря виждаше и други духове.

Ир, защо да реагирам сякаш някой напада Дамян? Аз отново казвам, че него изобщо не съм го коментирала. Просто изкоментирах отношението към Стефан и "защо той е по-добър за Елена". Не е задължително като се коментира единия да се намесва и другия, те да не са комплект случайно.

Общи условия

Активация на акаунт