Това генерализиране за немците/австрийците не ми харесва и не съм съгласна с него, защото аз самата съм женена за австриец и имам достатъчно семейни приятели и познати, за да знам че не е така
Ами това е малко странно при положение,4е то4но ти пускаш тема,то4но за твоето семейство,в което се говори за такива отношения,ама айде ти си знаеш

И аз генерализации не оби4ам-никъде не съм казала,4е при всеки един немец е така,защото това просто не е вярно,още пове4е,4е казах,4е моите впе4атления са за семейства,в които и двамата са немци,дори и го под4ертах!Но ако разкажеш тази история на немци,те изобщо няма да се впе4атлят така,както съфорумките,а напротив,пове4ето ще го определят за нормално!
Той вече си има два воденични камъка на шията в лицето на бившата съпруга и първото дете, плюс още двете деца, та го разбирам че не иска да си окачи и още един в лицето на нова съпруга или да й направи подарък за 300 хиляди примерно.
Да, предположих, че значението ще е само в главата на жената, която сега мрънка и тропа с крак, а инак...с или без подписа - те са си между тях - въпрос на договорка. Но много някак сметкаджийско звучи, аз не съм имала финансови търкания от този сорт с гаджета или партньори до сега...