Лекарите в Пазарджик - 8

• 199 472
  • 886
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за съветите  Hug
Ще пробвам течен перилен препарат. Аз пера с Персил сензитив или Сано, но признавам ползвам омекотителя на Сано за бебета, всъщност не зная дали има друг.., много ми харесва аромата, който оставя.
На мен ми се стори, че Фенистила докара до някаква нервност бебчо и го спрях,беше толкова превъзбуден, че не спря цяла нощ, след първия прием да пърха с ръце и крака, а бях дала само една доза на обяд (беше ни изписан три пъти на ден  Tired На следващия ден дадох отново една доза, и пак същата превъзбуда, което не е типично... Така че, наистина да се внимава!

# 511
  • Софиянка в Пазарджик :)
Точно така става когато бебето е малко,моят педиатър препоръчва минимум след 6-ти месец да се дава точно заради такова нещо.Омекотител по-добре  недей да слагаш,саното мерише и след допълнително изплакване-препоръчвам ти да ги пускаш винаги на допълнително.За да не спамим повече спирам да пиша

# 512
Привет! От 3 месеца съм с поставена диагноза остовърхи кондиломи, но вече съм се отчаяла тотално. На лечение не се повлияват, или то не е ефективно и точно.. та по този въпрос искам да ви помоля да ме насочите към добър онко-гинеколог в Пазарджик, към когото да се обърна.. ще ви бъда много благодарна  Sad

# 513
Д-р  Досева  в  Хиг2я. И  успех!

# 514
  • Точно където трябва
Ще ми препоръчате ли добър педиатър, който да е ЗА късното захранване и кърменето? Още се лутам, а ми е крайно наложително.
Четох назад, че препоръчвате д-р Пиронова. Тя е педиатър, нали? И пише, че преглежда във Вива, но в нета излиза в Здраве. Та къде е?

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 08:41 от elliee

# 515
Здравейте.
Моля за препоръка за детски стоматолог в Пазарджик.
Ще съм благодарна за повече информация и аргументи.
Благодаря предварително!

P.S. Нещо ме хвана носталгията. Дооооста време мина, откакто бяхме редовни тук, във форума.
Привет на всички, които ме познават!

# 516
Стефанива,радвам се да те видя след толкова години !Защо не пишеш вече тук  Hug Носталгия и мен ме хваща ,но тогава си беше само форумът ,сега с този фейсбук се промениха доста нещата ,а и с порастването на децата пък - съвсем  Hug За стоматолог не мога да помогна ,много хвалят Гагов.И аз мисля там да ходим  Simple Smile

# 517
д-р Стоева, ул.  Иван Вазов 18. Самата тя има малко  дете.  Страхотен подход. Щом направи  две пломби на  свръхчувствителния ми син. Тогава беше на 3 и  половина - 4. Мога да дам телефон на лични, ако се спреш на нея.
От д-р Гагов-син също знам, че има доволни. Племенницата ми беше при него, а тя се страхува от медицински интервенции, но  си  ходеше спокойно при него, но тя е на 9. И неговия номер имам. Simple Smile

На  предишната  страничка  говорихме за стоматолозите. Wink

# 518
Привет на всички!
Мнения за д-р Делков - уролог в Ескулап?ИИдвал във вторник и петък от Пловдив.
Предстои ни преглед при него!
Препоръчаха ни го,търся отзиви за него.
Предваарително благодаря! Hug

# 519
Привет! От 3 месеца съм с поставена диагноза остовърхи кондиломи, но вече съм се отчаяла тотално. На лечение не се повлияват, или то не е ефективно и точно.. та по този въпрос искам да ви помоля да ме насочите към добър онко-гинеколог в Пазарджик, към когото да се обърна.. ще ви бъда много благодарна  Sad
И аз препоръчвам Д-р Досева! Simple Smile

# 520
Данчето, д-р Стоева, ул.  Иван Вазов 18. Самата тя има малко  дете.  Страхотен подход. Щом направи  две пломби на  свръхчувствителния ми син. Тогава беше на 3 и  половина - 4. Мога да дам телефон на лични, ако се спреш на нея.
От д-р Гагов-син също знам, че има доволни. Племенницата ми беше при него, а тя се страхува от медицински интервенции, но  си  ходеше спокойно при него, но тя е на 9. И неговия номер имам. Simple Smile

Здравейте!Понеже си търся добър стоматолог, д-р Стоева обслужва ли и големи пациенти или е основно детски специалист?  Thinking  Simple Smile

# 521
Тя не се води детски специалист, но е страхотна с децата. Отиди, няма да съжаляваш. Да пратя ли телефон на лични?

# 522
Тя не се води детски специалист, но е страхотна с децата. Отиди, няма да съжаляваш. Да пратя ли телефон на лични?

Да, ще съм благодарна  Simple Smile

# 523
Момичета,може ли да ми кажете координати на д-р Стоянова/ дерматолог

# 524
  • Точно където трябва
А да ми препоръчате добър УНГ за бебка ? Естествено, трябва да е най-добрият! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт