Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 43 031
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Elena_anelE  имаш стиснати палчета от мен! Нека всичко мине бързичко и безболезнено и скоро да си гушкаш бебчето! УСПЕХ! Ще чакаме новини! Hug Hug Hug

# 496
Имам чувството, че само аз нямам контракции....всъщност никога не съм имала. Което ми изглежда странно даже.
Иначе останалите болки са ми на лице. Боли ме между краката, едва пишкам понякога, искам, но не мога, много е неприятно и болезнено. Надула съм се в краката, ръцете и лицето, но нямам високо кръвно (60/110) и докито каза да не се тревожа. Появиха ми се стрии на лявата буза на дупето, на лявата гърда и май като гледам ще тръгнат и на левия крак отзад на сгъвката. Мога да се застелям вече.

Иначе сме 3600 за момента, но на мен ми се струва, че не сме така големи. Поне така ми се иска, че с моите 160 см ще видя зор. А и имам 16 дни до термина Sad

Искам да питам: наследствено ли е преносването, тъй като майка ми и двете ми баби са преносвали с около 10 дни и аз се притесних да не стане така и с мен, а няма да го понеса. Вече искам да излиза бебче, че много ми тежи.

И аз съм така.До сега не съм имала никакви контракции,та чак се притеснявам дали е нормално.Всички се оплакват от контракции,а аз дори не знам дали ще ги разпозная.Иначе и аз си имам стандартните болежки в ребрата и ниско долу,но са много на рядко,все едно не съм бременна,а само съм напълняла.Чак вече ми се иска да имам контракции,за да разбера и аз какво се случва,пък и мъничко ми остана,да взимам да се подготвям за болката  Simple Smile

# 497
Мацки, стискайте палци Flutter
Изтекоха ми нощеска водите. Сега чакам да зачестят малко контракциите и да станат по- равномерни, че не ми се виси излишно в МД. Още малко и с чантичката ...айде.
Дано само да не ме върнат, много смотано ми се вижда. А тия контракции - през 1:30 ч., после през 7 мин., после през 45 мин. - шантава работа.
А за водите верно не може да се сбърка- всичко подгизна.

Здравей, според мен щом са ти изтекли водите трябва да тръгваш за болницата, независимо от контракциите, поне ще си под наблюдение. УСПЕХ!  Hug

# 498
И ще чакаме новини за бебчето.

# 499
Изтекоха ми нощеска водите. Сега чакам да зачестят малко контракциите и да станат по- равномерни, че не ми се виси излишно в МД. Още малко и с чантичката ...айде.
Дано само да не ме върнат, много смотано ми се вижда. А тия контракции - през 1:30 ч., после през 7 мин., после през 45 мин. - шантава работа.

Стискаме !!! Дано всичко мине лека и безпроблемно и едно здраво и хубаво бебче на финала!!!

# 500

Здравей, според мен щом са ти изтекли водите трябва да тръгваш за болницата, независимо от контракциите, поне ще си под наблюдение. УСПЕХ!  Hug
Не е хубаво бебче да стои без вода.. Багажчето и в болницата, а ние стискаме палци  Praynig
 Hug

# 501
Днес синът ми става на 6 години,
една скромна виртуална почерпка!!!
т'ва ни е тортата:

Елена, тръгвай веднага към болницата, когато водите изтичат не се чакат контракциите на станат регулярни! Стискаме палци, дано всичко мине без проблеми!!! Късмет!

# 502
nellson, да ти е живо и здраво синчето и много да те радва! Hug  bouquet

# 503
Elena_anelE , щом са ти изтекли водите, недей чака контракциите, а потегляй! Няма да те върнат! Стискаме палци да е леко и безпроблемно раждането и още следобед да се похвалиш с пухкаво и сладко бебче! Успех!

# 504
Днес синът ми става на 6 години,
една скромна виртуална почерпка!!!
т'ва ни е тортата:

Честит празник!  party023Да ти е живо и здраво момченцето и много положителни емоции в днешният ден  smile3525

# 505
nellson честит ти рожденик. Да ви е жив и здрав и много щастлив!

Elena_anelE и аз знам, че като ти изтекат водите трябва да тръгнеш за болницата и не се чакат контракции. Бебо не трябва да стои без води дълго време. Успех и леко раждане и ще чакаме да се похвалиш  Hug

# 506
nellson, честито рожденник. Да Ви е жив и здрав и много да Ви радва.  newsm59

# 507
Добро утро!
Отдавна не ми се беше случвало толкова рано да стана-все към 10-11  Blush

Честито на кarti4e и Amstelka! Какви прекрасни новини! Бъдете здрави вие и бебчовците!

Nellson честит рожден ден ден на твоя малък мъж! Tada

Elena_anelE стискам палци всичко да е ок и да се похвалиш!  Hug

Както и на geryito, стискам палци док да се окаже с грешна диагноза  Praynig

Вчера бях на доктор- тонове ок, качи ме на столчето- шийката на матката си е твърда, води имам, бебка обаче е спряла да расте и ми каза че до 10 дни (което си е направо на термин) ще раждам. Контракции имам нон-стоп, кога болезнени кога не, но иначе никакви други признаци, а вече ми се иска.  Tired

# 508
Честито на всички родили!!! Направо страх ме хваща като си погледна лентичката...
http://www.3suisses.bg/bg/shop/belo/majchinstvo/7961-25363.html? … q4CFQnP3wodPCE_yQ
Тук има интересни предложения но как човек да си купи от интернет такова нещо (направих вече тази грешка купих си един спортен уж ми става но нещо ми е неудобен) Преди това си купих един доста обикновен без банели които се отваря, вярно изглежда зле през дрехите но поне за болницата ще го ползвам....а иначе ще изчакам да видя какъв размер ще ми трябва ще си купя нещо по хубаво...
Непрекъснато ми тече коластра целите ми нощници стават на петна...поне няма да се притеснявам вече знам че произвеждам като за 3 новородени...
Отивам на среща с една педиатърка при която ме прати мойта лична имало места при нея...д-р Митова от медицински цдентър Превент, до Майчин дом е кабинета, някои чувал ли е отзиви?Най вероятно ще съм при нея пък ако не си паснем ще търся друг лекар след 6-тия месец...

Octavia_be,

За д-р Митова само суперлативи от мен - много интелигентен и осведомен човек и лекар!

# 509
nellson честит рожденник,да ти е жив и здрав Simple Smile
Elena_anelE стиска и аз палци,да се похвалиш със здраво и хубаво бебе,и както вече са ти казали,тръгвай към болницата,няма какво да чакаш

Общи условия

Активация на акаунт