Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 43 031
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Момичетааа, да Ви се оплача, че освен бодежите в половите органи днес, се сдобих и с нещо ново. Усещам болки, като при мускулна треска и по-силна и пареща болка откъм вътрешната страна на бедрото, обаче не знам на какво се дължи.

# 481
  • Пловдив
Човек без болка не остана в този форум  Mr. Green /вкл. и мен все нещо ме боли/
Спортни сутиени - не от онези дето са безшевни, по 5-10 лв. в зависимост от произхода  Stop а такива с широка лента от долу, обхващат добре гърдите, като в същото време ги повдигат и отзад са като някой модели потници, събират се така )( сещтате се  Rolling Eyes  Wink Също така не ограничават размера на гърдите, дори и да пораснат би трябвало пак да си влизат спокойно там, а то наистина като се надуят и идва време за цокане  baby_neutral Моите са някакви гръцки, Белинда пише на тях. А за Триумфа, понеже ги видях на живо, продавачката каза че поради специфичната кройка не стоят добре на всеки  Naughty  а и да си призная само за в къщи спортния би трябвало да ми свърши работа и за болницата ....  newsm78 така поне си мисля.

# 482
 Joy Joy Joy
не е смешно, но ми прави впечатление, че колкото повече наближават термините, толкова повече се увеличават и оплакванията...
Аз снощи даже си поплаках

# 483
Здравейте,  Hug ! Аз пък нямам от какво да се оплача...Имах преди няколко дни проблемно събуждане с болки в мускулите на краката, но те си отминаха...По цял ден съм по улиците и да ви кажа от скоро даже си и танцувам вкъщи  Mr. Green Все едно съм друг човек и вече нямам търпение да си гушна бебока......Целувки и погал на всички коремчета от мен  Hug

# 484
Давам отчет и аз- бебка е 3360, тонове супер, води и плацента в норма, шийката е започнала да се изглажда, но няма разкритие. До тук с хубавите новини. Преди няколко дни ми се появи някаква раничка, която днес вече е почти на изчезване, док я видя и изказа съмнение за генитален херпес и ме прати да си пусна изследване, та ако се окаже положителен резултата отиваме на вариант секцио. Много тъпо ми стана, това 10 дни ореди термин да се нагласиш за секцио като нищо не съм чела за него, нищо не знам, учих се как да дишам, как да напъвам а сега има голяма вероятност да ме срежат.

# 485
Здр. Момичета, аз да се оплача - целият ден бях със страхотен дискомфорт и болки в цялото тяло и в резулат отидохме при доки с мъжо. Оказа се, че съм със зверска бактериална инфекция+контракции и сега съм в болницата на системи за задържане и антибиотик за мен и момчето ни. Той е 2730 гр. И ако се вземе решение за секцио казват, че е доносено бебе да не се шашкам.Дано устискаме още малко!!!

# 486
Леле момичета, туко що се усетих, че ми остават 13 дена до термина Thinking
Хем нямам търпение, хем малко ме е шубе, абе какво да ви лъжа...май се шашнах Laughing

# 487
Noneto стискам палци  Praynig

# 488
bocinka лекинко завиждам  Hug Дано така да ти приключи и бременността - леко и безболезнено Simple Smile
noneto готов е да излиза явно бебока Simple Smile Стискам палци!
Elena_anelE на мен 12  Thinking  Чакам я да излезе от 15 още... Simple Smile

# 489
  • Пловдив
noneto - дано всичко да е наред!Ами че и мен ме боли всичко и краката като пред цикъл, и на всичкото отгоре тези контракции зачестиха фалшивите,  днес се разпрах от тях, кво ми става тази вечер не знам ....  но не ми се ходи по болници  ooooh! Mr. Green

# 490
  • Варна

И мойте контракции зачестиха,даже някой път си наболява..но поне не е заедно с втърдяването на корема,а е на други интервали...Кръста ме боли,наболява ме и отпред....Гледам да си лежа повечко и чакам Simple Smile Други с такива оплаквания ..вечер трудничко си спя,едвам се обръщам..Simple Smile Още мъничко Simple Smile

# 491
  • Пловдив
Имам чувството, че само аз нямам контракции....всъщност никога не съм имала. Което ми изглежда странно даже.
Иначе останалите болки са ми на лице. Боли ме между краката, едва пишкам понякога, искам, но не мога, много е неприятно и болезнено. Надула съм се в краката, ръцете и лицето, но нямам високо кръвно (60/110) и докито каза да не се тревожа. Появиха ми се стрии на лявата буза на дупето, на лявата гърда и май като гледам ще тръгнат и на левия крак отзад на сгъвката. Мога да се застелям вече.

Иначе сме 3600 за момента, но на мен ми се струва, че не сме така големи. Поне така ми се иска, че с моите 160 см ще видя зор. А и имам 16 дни до термина Sad

Искам да питам: наследствено ли е преносването, тъй като майка ми и двете ми баби са преносвали с около 10 дни и аз се притесних да не стане така и с мен, а няма да го понеса. Вече искам да излиза бебче, че много ми тежи.

# 492

И мойте контракции зачестиха,даже някой път си наболява..но поне не е заедно с втърдяването на корема,а е на други интервали...Кръста ме боли,наболява ме и отпред....Гледам да си лежа повечко и чакам Simple Smile Други с такива оплаквания ..вечер трудничко си спя,едвам се обръщам..Simple Smile Още мъничко Simple Smile
И аз съм така, отпред корема ме боли, кръста и той ме къса от време на време, ама аз пак не съм сигурна контракции ли са не са ли...доста ми е объркано...

karshakova...уж казват, че всяка бременност е индивидуална и няма нищо общо с наследственост, както и две поредни бременности...ама знае ли човек Simple Smile Аз съм се родила една седмица по-рано и моята бебка и тя още се услушва и не излиза. Малко по-висока съм от теб (към 165), ама и ние вървяхме по-напред с размерите, че да видим колко ще тежим на финала. А инъче много ми обива и ми пречи вече...Чакам да излезе с нетърпение Simple Smile

# 493
Добро утро момичета,

Пожелавам на всички с болежки още малко търпение и сили - всичко ще си дойде на място! Praynig
Гери съжалявам да чуя, това което ти се случва дано не се окаже вярна прогнозата за херпеса Hug

Аз съм с доста чести подготвителни контракции през деня, на всеки час по 20 мин, през ноща нищо!
Всеки ден ходя на тонове, вчера два пъти, сега пак тръгвам, всеки път с чантата, че не се знае дали ще остана или не!
Г-ца Димитрова чака мен да чуе новини, аз пък съм "хвърлила" око на Plamena 1212 и всеки път очаквам да видя вести от нея за бебе!
На мен ми омръзна да чета за каквото и да е било, свързано с отглеждането и подготовката за бебе, каквото съм прочела до тук това ще и после нещо ако се съмнявам ще търся и питам!

Хубав и слънчев ден на всички, дано е изпълнен с най-добрата новина newsm30
 smile3525

# 494
Мацки, стискайте палци Flutter
Изтекоха ми нощеска водите. Сега чакам да зачестят малко контракциите и да станат по- равномерни, че не ми се виси излишно в МД. Още малко и с чантичката ...айде.
Дано само да не ме върнат, много смотано ми се вижда. А тия контракции - през 1:30 ч., после през 7 мин., после през 45 мин. - шантава работа.
А за водите верно не може да се сбърка- всичко подгизна.

Общи условия

Активация на акаунт