Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 42 489
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Инфакол може да се поръчва и от този английски сайт: http://echemist.co.uk/p-infacol
Доставката до БГ е безплатна  Peace

# 91
Добро утро, коремчета! Да Ви се похваля, от днес излизам в 45-дневния болничен. Laughing

# 92
  • през девет планини в десета
Добро утро и от мен!И на мен от днес остават 45 дни колко малко остава до финала.Момичета да ви попитам капе ли ви коластра,на мен направо ми тече обилно от снощи и не знам доколко е нормално.

# 93
Добро утро мами,
тази събота и неделя щях "да пукна" - от болки, но не контракции.
Такова нещо с баткото не е имало, по-напред някои мами споделиха, но и аз да кажа - много силни болки в областта на чатала, сухожилия, мускули, кокали - продължителна болка, все едно някой бавно и методично ми тегли кокалите - не можех да ходя, нито да спя - няма поза без болка.
Утре съм на тонове и ЖК - да видим какво ще каже доки.
На нас също миналя път ни помага Lefax донякъде, защото се оказа, че не са колики.
Сега мисля за хомеопатия, биогая, и за всеки случай Lefax, Infacol.

От друга страна ще споделя нещо, което може да е полезно за мамите с алергии и бронх. астма, както съм аз. Ако бебето реве и не се повлиява от никакви капки за колики се взима кръв за анализ и се вижда дали не прави алергия - е аз това не го знаех миналият и 4 месеца буквално полудях - реване по 12-14 часа и няма спиране, та чак на 4-тия месец на Малчо му избиха петна и докторите се сетиха, че не е гладен, че не са колики, и че не мърморя напразно, а има непоносимост към белтъка на кравето мляко /АБКМ/.
Резултата от това нещо: аз минах на диета спрямо млякото, щото се кърмихме, обаче от нерви и умора, а трябва да имаш покой и сили да кърмиш  - кърмих 6 месеца и после край. Е как не - аз не знаех къде съм от безсъние....
Това само като странично инфо, не го приемайте за даденост. Човек никога не знае от къде ще изскочи заека.

didi8420  - нормално е, не е нищо притеснително, аз бях така предния път,  а сега не.
Природата си знае работата.
Хубав ден!

# 94
Здравейте! Много вече са родили. Да са ви живи и здрави бебчетата. Аз скоро приполовявам 9 месец, но моя хубавец не дава признаци, че ще излиза скоро. Не знам кога ще мога пак да вляза, затова леко раждане на всички майчета и живи и здрави дечица!

От първата бременност си изпатих, затова бих ви посъветвала - не раждайте предизвикано, освен ако не е преносено или някакъв подобен основателен повод. Не се съобразявайте с докторите, кога са на смяна и кога им е удобно. Предизвиканото боли много и има поражение върху вас и детето!
Успех!  Hug

# 95
Hadji доста полезна информация. Аз също съм с бронх. астма и се надявам да няма проблеми и дано беб да не е алергичен като майка си  Simple Smile Точно заради тези алергии трябва 3 дни преди да родя да пия разни хапове, че да подготвя организма и да не се получи реакция точно по време на раждането. Но айде някой да ми каже кога ще родя, че да почна 3 дни преди това да пия лекарства  Mr. Green ?

# 96
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
samm хаха, много нахална тази Николета Лозанова беее  Laughing Mr. Green Успех с МБ  Praynig Hug
за коликите - нищо не съм купувала (то, освен дрехи друго нямаме купено)  Rolling Eyes
Хубав ден Simple Smile

# 97
D&G   - може ли да споделиш какви хапове са ти препоръчали преди раждането?
Миналия път знаеха, че съм с бронх. астма, но нищо не са ми давали за раждането.

Педито също знаеше че съм, но въобще не се сети, че Малчо може да е унаследил нещо от мен.  Сега, пост фактум всички казват: "е ми да, това е от теб!", но мен какво ме облекчава това, и той и аз се измъчихме. Ама и аз тогава допуснах разни компромиси и грешки....парен каша духа.

# 98
Aз да се похваля-апартаментът ни свети.Направихме голямото пролетно почистване вчера-прозорци,прахоляци, дадоха ни перяща прахосмукачка- та изпрахме килимите, канапета, детската количка, детското матраче... Поизморихме се доста с мъжа ми, но сега съм много доволна и спокойна:)
Моите контракции все така си ги имам- на моменти доста чести и болезнени, достатъчно ,че да се притесня. Добре че вече съм 37 г.с., макар да четох някъде , че раждане преди 38 г.с. се смята за преждевременно. Така че ще стискам и ще почивам повечко в следващите 6 дни.
Капки за колики не мисля да купувам от сега- да не урочасвам нещата  Laughing. С баткото нямах нужда от такива- беше си спокойно и чак притеснително неревливо бебе Laughing   Дано и номер 2 да е така:)
Лек ден и седмица на всички!

# 99
Hadji ще ти пиша на лични, че много дълго ще стане тук  Grinning

# 100
Здравейте мамчета! Аз преди малко се върнах от ЖК. Сряда или четвъртък влизам в болница за изследвания за секциото и ще ми определят и дата... последната седмица на Март би трябвало да е. Да ви се похваля, че следобяд ще ни докарат креватчето, така че ще имаме занимавка с таткото тази вечер  Grinning.  А пък целият ден ще правим размествания ( живеем в гарсониера ) за да направим място за бебешките работи Grinning.
Целувки и милувки по коремчетата   love001 

# 101
Здравейте мами! Аз съм в 33 седмица и имам бодежи във влагалището и ме опъва ниско долу, чувствам тежест. Може ли някой да ми каже на какво се дължи?

# 102
Здравейте мами! Аз съм в 33 седмица и имам бодежи във влагалището и ме опъва ниско долу, чувствам тежест. Може ли някой да ми каже на какво се дължи?

Нормално е. Организмът ти се настройва все пак Simple Smile
Повечето ни опъва, разтяга, боде....
Е, ако се притесняваш-отиди на лекар, разбира се.
За всеки е индивидулано в крайна сметка.
 Peace

# 103
 Здравейте,
аз реших каквото и да е времето да излизам всеки ден по малко на разходка. Онзи ден по време на разходката в квартала изведнъж ми стана мокро между краката. Да кажем, че запазих самообладание Simple Smile Отидох до тоалетната на най- близкото заведение да проверя какво става... оказа се, че нещо се е разтекло от свещичките срещу гъбички. Фалшива тревога, но емоция не липсваше.
 Гледам да не се шашкам от коментарите на лекаря относно плацентата ми. Бях ви писала, че док я нарече "ужасна" и да наблягам на положителните мисли.
 Вие започнахте ли с масажа на перинеума? В Германия започват още в 34 седм. и почти няма родилки с разкъсвания.

# 104
Eeee Elena, твоя док как може такива неща да ти казва  ooooh!

Аз започнах с този масаж преди повече от 1 седмица. В началото явно понеже не го правихме с мъжо(че той изявява желание-аз не се дърпам) правилно и ме болеше леко, а сега даже е приятно.
Надявам се да има ефект, пък ако няма-не вреди  Peace

И поздрав за всички вас, вчера се сетих за това филмче и как бебетата "идват" при нас (анимация е, да не се шашкате че е някое натуралистично):

http://vimeo.com/28276781

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 13:33 от Satori

Общи условия

Активация на акаунт