Време вече не остана – през Април ще бъда мама!

• 42 428
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • sofia
Silence, bib4o81 като че ли разказа за 2-ра градска б-ца, а не за 2-ра АГ Шейново.  Hug

Ами май наистина е така! Laughing
Така е, като още със събуждането се залепям за компа! Hug

# 76
  • София
sysmix Това което прочетох за коланите след бременноста, е че са главно за да изглеждаш по добре, но не помагат за самото прибиране даже напротив пречели на естествения процес защото изкуствено придържат поне така разбрах  newsm78 Аз имам колан които се носи по време на бременноста и с него наистина правя по дълги разходки, пъм и бил превенция срещу свличане на органите...Но не мисля да си купувам за след това ще си карам само с ластичните панталони за бременни...

# 77
  • София
plamena_1212 - Иначе нямам проблеми само след секс и то за малко и последните пъти и по време....Случвало ми се е и преди и не съм ходила на лекар , но си мисля ако преди е било някакво възпалениице което си е минавало от само себе си, сега не знам колко време ще имам да оздравее, че разбрах, че едно от най важните неща за да нямаш разкъсвания са да нямаш възпаления и гъбички.

# 78
oktavia_be според мен, в такъв случай значи е от притриване, може би не можеш да се отпуснеш, ама то си е нормално в нашето положение. Не мисля, че е проблем и на мен ми се е случвало, но ако искаш все пак за да си по-спокойна се посъветвай с док.

# 79
  • Пловдив
Добро утро и от мен! И за имам такива проблеми при рядките случаи на интимен живот тези месеци  Crossing Arms Не вярвам да има гъбичен проблем, защото тогава ще имаш постоянен дискомфорт, а не след полов акт.
Да припомня на бъдещите мами от Пловдив за срещата :13 март, вторник, 10:00 ч., МОЛ Пловдив, партерен етаж, среща-дискусия, тема: „Как работи гърдата при кърмене? Състав на кърмата. Начало на кърменето.“
Моля, който иска да ми пише на лични да се разберем, тъкмо ще се запознаем и на живо 
Hug
Някой да се сеща за марка капки против колики от англия, били много ефективни. Мъжът ми е чувал за тях, негови познати са пращали преди две-три години, но сега не могат да се сетят как се казвали /мъже!/ 

# 80
sysmix аз също се замислих с тази бременност за такова чудо - просто не мога да повярвам, че две бременности могат да са толкова различни, и не мисля че е от годините сега съм на 30......Но понеже всичко върви нещо на обратно...май и аз ще купувам. Предната бременност нямах никакви проблеми за 20 дни бях обратно в старите дрехи - но според мен това е до физиология.

Но сега не знам защо си мисля, че ще си взема.....то идеята мисля беше да се носи първите два месеца, а не след това......тогава няма ефект, но признавам не съм чела по-надълбоко.

А за коликите - само мога да кажа да не се подценяват.....просто могат да са някакъв кошмар....и бъдещите момичешки майки да не се подвеждат....малката имаше колики почти до 6я месец......само лефакс я облекчаваше - Еспумизана беше някакъв кошмар просто....

# 81
Привет, мамчета Sunglasses

Аз съм в 9тииии Party (е, това е по термин от тикерчето, където съм заложила дата 11ти април, както ми го смята due date калкулатора в www.pegnology.com, иначе док ми е сментала 15ти април, ама по някаквъв доста странен метод, в който нямам много вяра...).

Освен това много ме забавлява, че с Николета Лозанова имаме един термин - 15 април Joy Тази ме копира от самото начало! Първо се разбра, че ще ражда април, като мен, после - момиче като мен и сега хоп - термин 15ти като мен. Ако родим в един и същи ден накрая ще падна hahaha

Аз лъснах къщата и нещо се уморих. Остана ми банята да измия и аз самата да се изкъпя и оправя, ама първо лягам да почина до 16 часа Naughty
И пералня имам да пускам, ама чакам мъжа ми от командировка, че да не пере пет пъти.

Ох, утре трябва да ми излязат резултатите от микробиологията на мен Rolling Eyes Стискайте ми палци Praynig

# 82
Здравеите мамчета,да се запиша и аз в темичката  bouquet Както винаги е страхотна!На мамчетата с нетарпеливи бебчета  честити рожби да са ви живи здрави и скоро да се гушкате в къщи Hug!Не мога да пиша редовно но за туи гледам да ви чета.В къщи е някъква лудница  Crazyправим ремонт с които сме до никаде а аз не мога да ставам и да чистя. За капак и компа ми се повреди Cry                                                           KRASI1982  аз съм купувала капки против колики от Англия казваха се  Инфакол.Едни приятели си имат бебенце те си порачаха Гръцки капки от които са мн доволни.Така че сега сам разколебана от каде да порачам Thinking

# 83
Здравейте и от мен! Относно коликите мисля да пробваме с капки биогайа. Брат ми даваха на племенника ми такива и са страшно доволни. До 10 мин имат ефект и малкия почти не е плакал от колики, той не беше и ревливо бебе де, надявам се и при нас да е така Simple Smile.
А за мързелуването.... аз бях така до преди 3-4 дни, но сега съм почнала да чистя, търкам, пера и мия... Свекърва ми днес ми каза, че и корема ми доста се е смъкнал... така, че нищо чудно бебо да изпредвари плануваното секциото. Утре съм на ЖК и вече доктора ще каже какво се случва и ще изберем датата...

# 84
  bouquetАйде и аз да се запиша в новата темичка,която както винаги е супер   bouquet                  Сега се вращам да си дочета старата   темичка ,че нещо съм изпуснала,много сте изписали   Heart Eyes

# 85
  • Перник
А, тези капки за колики от чужбина как ги поръчвате - от сайт или чрез познати?

# 86
  • Sofia
Здравейте мами,
Silence да за 2ра градска става въпрос не за Шейново. Ако те интересува за Шейново мога да питам една приятелка, януари роди там.
Също така да кажа инфо за БГ дрешки, които ми ги похвалиха много на фирма Захи. Има магазин само в Лозенец, ул. Бигла 4. И за съжаление от няколко места чувам лоши отзиви за дрехите във Вис виталис, по-точно тези с тик так копчета, не издържали много. Макар че аз си купих техни гащеризони вече, но каквото стане.

# 87
А, тези капки за колики от чужбина как ги поръчвате - от сайт или чрез познати?
От ebay съм купувала Infacol на познати. (други си ги набавят от Гърция с познати). Не знам тези, които продават в БГ дали ще са със същото качество (или пак ще има диференциация на пазара  Confused)
Аз засега не смятам да ползвам такива неща.. Ако видя зор - хомеопатката ще ни предпише нещо конкретно.

Завърнахме се от "почивката" - уморена съм яко  Crazy Да разкажа с две думи Simple Smile
Всички караха ски - кой с учител, кой с майсторлък  Mr. Green Аз обикалях около групичката със ски-учителя и го раздавах помощник (за хлапетата най-вече - моето и на една колежка) - демек само давах наставления как да си държат ските и ги стягах да не ги гони лиготията прекалено Simple Smile
Ама децата много добре се справяха..
На обед на моя синковец му омръзна и баща му си ни прибра в хотела .. къде последва едно 3 часово киснене.. по-скоро изпличкване на басейна.. Опитах да стоя на един шезлонг по края да ги гледам, ама то туй малкото се разцепи да скача във водата.. и не бях и аз много на сухо Simple Smile
Имаше една пътечка бягаща, та викам чаки малко да се "разходя" докато ги чакам - направих си програма с ходене за 15 мин. и съвсем се отчаях от себе си  ooooh! Преди бягах по 1/2 час без проблем.. сега 15 мин. не мога да ходя и то със съвсем разхождаща се скорост..
На всичко отгоре в стаите беше ужасна жега, матраците яко меки.. ииииии като се прибави, че по принцип не спя - успях и двете нощи да дремна по около 2-3 часа сумано на няколко пъти..
За капак не мина без инциенти - колежката (в 7мия месец) получи контракции снощи - неболезнени, ама ритмични повече от 2 часа.. и си я свалиха на бегом в Пловдив. В Селената е на системи, ама вече каза, че всичко е наред.
Та си беше бая екстремно приключение като цяло, но поне лапето е много щастливо. Днес преди да тъгнем пак 1-2 часа се мята в басейна.. и се надявам да го калбуцна след малко да ляга да спи  Mr. Green
Времето беше готино - и двата дни преваляваше снежец, ама съвсееем леко - само за акцент - не беше студено и нямаше грам вятър. Та се понадишах на чист въздух с кеф  Blush

Утре ми е последния официален работен ден... ииии после ще видим какво ще правя..

Поне 2 дни спрях да мисля за глупости .. и наистина се надявам параноята да ми идва в повечко  Praynig

# 88
  • Пловдив
Selvina_25 - мислят че са тези, мерси   bouquet Едни познати ще ни ги донесат от Лондон.
Духи -пухи явно ти е било голям кеф, ще идваш ли на срещата в Мола във вторник? Почва ми филма  Mr. Green Да му се насладя докато нямам малки задявки около мен да мрънкат  Mr. Green Лека вечер на всички   bouquet /и спяща!!!/

# 89
Selvina_25 - мислят че са тези, мерси   bouquet Едни познати ще ни ги донесат от Лондон.
Духи -пухи явно ти е било голям кеф, ще идваш ли на срещата в Мола във вторник? Почва ми филма  Mr. Green Да му се насладя докато нямам малки задявки около мен да мрънкат  Mr. Green Лека вечер на всички   bouquet /и спяща!!!/
Няма да мога да ходя на срещите в МОЛ-а - в 12 трябва да взимам баткото от училище, а от там е поне около час докато се придвижа  Rolling Eyes А и най-вероятно до обед ще ходя и на работа още известно време..  Още повече специално таз лекция ми е до болка позната (даже и изпит съм държала) Blush
Ще съм на линия за срещата в края на месеца (повратям си постоянно да не забравя  Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт