Отговори
# 30
  • In a strange romance
Добре, де, съгласих се. Grinning Вярно, че имаше и такава.
Е, да, в такъв случай наистина със Симай е правил НАЙ-много. Mr. Green

# 31
Добре, де, съгласих се. Grinning Вярно, че имаше и такава.
Е, да, в такъв случай наистина със Симай е правил НАЙ-много. Mr. Green

Ами това бяха - Симай и Оя ! Нищо, че имаше изказване, че си лягал едва ли не с всяка, за да задоволи нагона си ! ooooh!

queen_fenka,  Heart Eyes абсолютно съм съгласна ! Чудя се още колко низко може да падне това човече Гюней !

# 32
Уффф, нищо не разбрах от анонса, ама най-често срещаното име е Фърат. 
Нещо говори с или за Дж. Това е много лошо.

# 33
Спойлери към 27-ми епизод от BISENA

KUZEY GÜNEY 27.BÖLÜM TÜYOLAR:

Kuzey, Ferhat’ýn peþinden gidiyor. Ali,Cemre ve Zeynep’te…
Ferhat, Simay’a Kuzey’i anlatýyor.
FERHAT: Cemre.. Kuzeyin büyük aþký Cemre.. Onun için hapise girdi
Kuzey.. Ýlk defa onun için dövüþtü.. Onun uðruna zýrhlandý
hapishanede.. Onun yüzünden hayatý kaydý.. Onu sevmekten hiç vazgeçmedi.

Handan, Simay’ýn annesi ile konuþuyor. Olan biteni anlatýnca olanlar oluyor.
Kuzey,Cemre’ye olan aþkýnýn imkansýzlýðýný anlayýnca Zeynep ile yakýnlaþmaya çalýþýyor.
CEMRE: Gülünce beþ yýl önceki Kuzey oluyorsun.. Maskeni
indiriyorsun..
Ferhat bu defa daha planlý hareket ediyor. Kuzey’in baþý gerçekten büyük belada…

Кузей отива след Ферат. Както и Али, Джемре и Зейнеп...
Ферат обяснява на Симай за Кузей.
Ферат: Джемре... Голямата любов на Кузей... Заради нея може да влезе в затвора
Кузей: За първи път се би за нея. Заради нея... в затвора.. Заради нея/него живота й/му се е подхлъзнал. Не е спряла да я/го обича.

Хандан говори с майката на Симай. Когато й разказа за случилото се, всичко се случва.
Когато Кузей разбира невъзможността на любовта му към Джемре, започва да се сближава със Зейнеп.
Джемре: Когато се смееш, приличаш на онзи Кузей от преди пет години... Сваляш си маската...
Ферат този път излиза с по-добър план. Кузей наистина е в голяма опасност..

# 34
Благодаря на Снежка и Неси за превода. Тия да не са решили да има само един сезон, та така натягат
пружините. Направо анонсът е ужас.

# 35
·٠•Snejka•٠·  newsm51 благодаря на теб и Неси !  bouquet
Кузей наистина е в голяма опасност ! Какъв ли този път ще е пъкленият план на Ферат ! Затова не я искам тази любов - нищо добро не му е донесла досега !

# 36
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Благодаря за превода Simple Smile
Оф ужас не стига че Ферат пак се намесва а и Симай в играта ... а Джемре пак ще страда е това е тежка серия ни чака ... Peace

# 37
И да ги питаш какво ще търсят всички при Ферат?  ooooh! Да усложнят още повече положението на Кузей. Sad

# 38
Snejka честита ти премяна много готин подпис мила Simple Smile  Heart Eyes

# 39
И да ги питаш какво ще търсят всички при Ферат?  ooooh! Да усложнят още повече положението на Кузей. Sad

Дааа, ама с " благородни" намерения !  Mr. Green Спомних си епизода, когато Симай избяга, когато Кузей поиска да остане сам : "Поне веднъж ме оставете сам !"- направо им се молеше на Джемре и Али ! Така го притискат вече, толкова са обсебващи и задушаващи, че не го оставят и да диша ! И какво ще постигнат - ще дадат на Ферат още няколко причини да го притиска и тормози !

Честита нова премяна ! И двете са много красиви !  bouquet

# 40
Гюней успя ли да каже на Бану за катастрофата, защото стигна само до там, че е направил голяма грешка, но се почука на вратата и той не успя да довърши  newsm78
Чудя се дали ще каже на Бану, защото я обича и иска преди брака да е чист пред нея, тоест да няма лъжи или ще й каже, защото го е страх, че може Симай да се раздрънка  newsm78
За Кузей и Зейнеп искам още малко да изчакам преди да споделя какво си мисля, защото в момента е много объркано. Двете с Джемре се състезават, пък той милия какво ли не му е на главата, та и това. Моята фаворитка от жените е Гюлтен, винаги я гледам с удоволствие, а когато изтърси нещо смешно и започне сама да си се смее, падам от смях. И на мен ми се иска вече да има малко любов и нежност, но с появата на Фърат...ще видим какво ще стане.

# 41
Благодаря за превода  bouquet Защо си мислите, че ще има 2 сезон? Филма свършва на 20 юни. Не вярвам да го разводнят като другите сериали. Момичета, чака ни тежък епизод. Ама какво значи Кузей като разбира невъзможността на любовта си към Джемре се сближава със Зейнеп? Значи няма да е щастлив, а аз искам само това за него. Независимо с коя, ама наистина да е щастлив, а не като в Забранения плод. Защо пък толкова да е невъзможна любовта им, че я приемат дори като грях newsm78 Много важно, че била годеница на брат му. А Зейнеп дали ще се съгласи да е заместител? Не вярвам. Тя ако разбере, че Кузей обича Джемре не ми се вярва да остане с него. Ама знам ли я? Интересно какво ли му е намислил Ферат на Кузей този път?
А Али и Джемре наистина са загрижени за Кузей, не му досаждат. Представяте ли си и те да го изоставят след случилото се? Поне знае, че те го обичат и са с него. Какво сте го емнали тоя сладур Али не мога да ви разбера. Дай боже всекиму такъв приятел. Хайде, Джемре може и да прекалява, но и тя го прави от любов, а и бори конкуренция. Вие нямаше ли да се борите за любовта му? Хайде, де! Я вижте Зейнепката каква стръвница е Joy Joy Joy

# 42
Милата Джемре, Фърат ще атакува Кузей чрез нея. Знае какво е тя за него. А Джемре ще е готова на всичко за Кузей. Ох, тъжно ми е за нея. Cry
Аз също искам само един сезон за филма, да се концентрират и финализират нещата.
А и Буура, той наистина не снима дълго един филм.
Други проекти чакат и Къванч.
Да не го разводняват в боза, както се случва с други филми.

Последна редакция: сб, 10 мар 2012, 21:01 от allisas73

# 43
Любовта е невъзможна според мен и защото Гюней му каза ти направи всичко заради Джемре според мен и за това няма да я пипне така си мисля не че се беше засилил де ама така да се каже. Мисля че всичките ще станат жертва на ферат а най-много го заслужава Гюней щото той го предаде така да се каже на Полицията... да си припомним...

# 44
Гюней успя ли да каже на Бану за катастрофата, защото стигна само до там, че е направил голяма грешка, но се почука на вратата и той не успя да довърши  newsm78
Чудя се дали ще каже на Бану, защото я обича и иска преди брака да е чист пред нея, тоест да няма лъжи или ще й каже, защото го е страх, че може Симай да се раздрънка  newsm78
Да, на следващата сутрин говореха за това. Бану питаше, защо не й е казал по-рано. Каза,че Кузей е постъпил правилно, като е поел вината. Ако се случело на нея, родителите й биха направили така, че да не лежи тя. Гюней не искаше Ебру и Баръш да знаят, но това било много вероятно, защото Симай го шантажирала. Бану обеща ако те научат, тя да се погрижи.

Общи условия

Активация на акаунт