Отговори
# 45
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

Да, на следващата сутрин говореха за това. Бану питаше, защо не й е казал по-рано. Каза,че Кузей е постъпил правилно, като е поел вината. Ако се случело на нея, родителите й биха направили така, че да не лежи тя. Гюней не искаше Ебру и Баръш да знаят, но това било много вероятно, защото Симай го шантажирала. Бану обеща ако те научат, тя да се погрижи.

О о значи нашия се е подсигурил е това е как искам да се ожени за нея и Ферат да ги погне боже боже нямам търпение  Shocked

# 46
Мисля, че Гюней разказа на Бану и тя го разбра, веднага и тя обвини Кузей за катастрофата. Да и е честит този мухъл, щом си го обича такъв. Не и разказа защото я обича, а от страх, че Симай ще проговори.

# 47
Аз харесвам Али. Верен и истински приятел. Според мен, той нищо лошо не е направил. Какво е виновен, че и Джемре и Кузей са му приятели. Вижда, че Джемре съжалявам и си мисли, че като говори с Кузей ще й помогне, тоест ще помогне на двамата, вярвайки, че се обичат. Али е добър човек, нормално е да се ядоса на Гюней, нормално е да иска да отвори очите на Кузей що за брат има. Джмере може малко да се позабравя и да забравя, че все пак беше избрала "по-умния" брат в началото, а сега тича след Кузей. Но да речем, че Зейнеп не се беше появила във филма, и единствената надежда Кузей да е щастлив беше Джемре - не мисля, че щеше да има нещо лошо в това да са заедно. Била годеница на брат му, и какво от това. Какво е имало между тях толкова, че да има пречка за любовта й с Кузей. Това го пиша, при условие, че я няма Зейнеп. Иначе, както е в случая, Зейнеп съществува, Кузей сияеше и от километри си личеше, че я харесва, много. Джемре това го знаеше много добре. Затова малко ме е яд на нея, че хем обича Кузей, хем се дразни от Зейнеп. Ако го обича толкова много, ще ги остави да бъдат щастливи. Знам ли и аз малко се обърках покрай цялата работа, която са сътворили двете сценаристки  Embarassed #Crazy

# 48
Благодаря за разяснението  Hug  Хубава работа, и Бану значи е обвинила Кузей. Жалко, намерили са се с Гюней...

# 49
Е, ти пък много благородна искаш да бъде. Защо пък Зейнеп не иска да се откаже заради нея? И тя вече знае, че Джемре го обича. А от харесване до любов има разлика.

# 50
Благодаря за превода  bouquet Защо си мислите, че ще има 2 сезон? Филма свършва на 20 юни.
Благодаря за инфото  Hug Значи остават 15 епизода, стигат, за да се случат много неща Peace

# 51
Snejka честита ти премяна много готин подпис мила Simple Smile  Heart Eyes
Благодаря.    bouquet

И да ги питаш какво ще търсят всички при Ферат?  ooooh! Да усложнят още повече положението на Кузей. Sad
Дааа, ама с " благородни" намерения !  Mr. Green Спомних си епизода, когато Симай избяга, когато Кузей поиска да остане сам : "Поне веднъж ме оставете сам !"- направо им се молеше на Джемре и Али ! Така го притискат вече, толкова са обсебващи и задушаващи, че не го оставят и да диша ! И какво ще постигнат - ще дадат на Ферат още няколко причини да го притиска и тормози !
Честита нова премяна ! И двете са много красиви !  bouquet
hahaha hahaha hahaha Да и аз това имам предвид - нищо добре не се очаква от "отиването" им. ooooh! Джемретина е постоянното присъствие заедно с Али, а сега и Зейнеп.  Shocked

Благодаря.   bouquet  bouquet  bouquet

# 52
Кралицата, Джемре тихо си страдаше в началото и по никакъв начин не пречеше на Зейнеп и Кузей, нито се държеше лошо с нея. Поне аз не си спомням. Да, купи му саза, защото го обича, не е чак такъв грях това. После кротко му го даде от името на Зейнеп и всички помним колко щастлив си тръгна той, тя нищо не направи , за да го разубеди. Всичко това говори, че в началото Джемре нямаше никакво намерение да бъде пречка за любовта им, държеше се добре със Зейнеп. Но после, след Анталия , нещо  в самият Кузей се промени. Той чак сега осъзна, че може би Джемре го обича, това внесе друг нюанс, нежност в отношението му към нея, а и споделеното с Али и т.н. Това даде нова надежда на Джемре и сили да се бори за него. Тя вече не е убедена в чувствата му към Зейнеп - Откъде се появи тази ? Та тя има ли техните спомени с Кузей ? Много причини да не я възприема вече и да не вярва в любовта им.
Ако сценаристките решат да дадат превес на тази любов, то сигурно ще покажат как Джемре ще се отдръпне, в името на тяхното щастие. А може би ще се пожертва, за да защити Кузей. Абсолютно вярвам в доблестта й. Поне както досега изграждат този образ.
Защото колкото е по-голяма любовта , толкова по-благороден прави тя човек.
Току що от Перла  Wink

# 53
Зейнеп няма да се откаже заради нея, защото няколко пъти я попита има ли нещо между нея и Кузей, тя все отричаше. Може би в началото, ако Джемре беше признала чувствата си, Зейнеп нямаше да се намесва, но Джемре...Аз преди време писах, тогава си мислех добре де Джемре си премълча за подаръка, защото видя, че Кузей е щастлив ( саза ). Разбра, че Зейнеп го харесва и нищо не направи, но съм се заблудила, защото той тогава беше женен ( то и сега още е ), жена му живееше  къщата му и явно Джемре не е смятала Зейнеп за заплаха. Тогава си казвах да видим дали сега и Зейнеп ще се отдръпне от Кузей като вижда Джемре как тича по него. Но в момента ми е много объркано. Кузей е човек на честта, едва ли ще си позволи да направи нещо с Джемре, заради Гюней, въпреки, че му каза, че завинаги ще бъде негов враг. А да бъде със Зейнеп няма пречка, освен ако Джемре не застане очи в очи с него и признае, че го обича. Тогава, не знам, може би няма да иска да я нарани. Той си я обича Джемре по някакъв негов начин, тя винаги ще бъде в сърцето му. А и ако Фърат се захване да я тормози, Кузей ще се хвърли със затворени очи да я спасява и тогава пък Зейнеп не знам дали ще иска да бъде с някой, който обича друга.... Ето затова ми е толкова объркано. Такова нещо само жена може да сътвори Simple Smile

# 54
Само да уточня нещо, че може и да не съм го написала разбрано  Hug  Аз за саза нищо лошо не казвам. Дори напротив, хареса ми този жест, този подарък, хареса ми щастието изписано на лицето на Кузей, когато си го получи. Джемре знае как да го направи щастлив, защото от много години е до него, познава го. Това изобщо не го смятам за грях  Peace

# 55
Kralica съгласна съм с теб за да не поствам само цитати съгласна съм за нещата особено за Али и Джемре Hug

# 56

Да припомня една мацка за която говорихме днес Simple Smile Crazy

# 57
Оказва се, че болестта на Бану е наследствена от дядо и. Гюней как го преметнаха! Ама той това и заслужава. Не вярвам, че обича Бану, възползва се от любовта и, за да постигне по- лесно целта си - а именно да стане богат и да се измъкне от квартала. За него само парите имат значение, но те не са всичко, както му каза брат му. Мисля, че той все още обича Джемре, затова и така настървено се нахвърли на брат си. Ревнува я ужасно, особено като разбра, че тя вече обича Кузей. Той му изброи сума ти неща защо го мрази, а той си знае неговото: " Мразиш ме, защото обичаш Джемре"
Кралицата Hug наистина Зейнеп я попита и тя отговори отрицателно, но не я е лъгала- наистина между тях не е имало нищо. Виж, ако я беше попитала дали го обича, това вече щеше да е лъжа. И аз много и се ядосвам, че я е страх да си признае, но и тя го има за грях това чувство. Колкото до Зейнеп да, в началото преди да разбере, че Джемре го обича Кузей наистина сияеше като я видеше, но в последно време не го виждам този поглед. Да, много я харесва, ама дали това е достатъчно?

# 58
Оф сигурно съм досадна ама някой ще постне ли някакъв саит за подписи моля... Praynig

# 59
И аз това се чудя. Достатъчно ли е? Със Зейнеп всичко ще му бъде съвсем ново, различно, но те не се познават толкова добре, може пък след време да се окаже, че ни си пасват от гледна точка на характер. С Джемре, от друга страна, всичко ще е по-лесно, защото си знаят едва ли не кътните зъби, само едното нещо ще бъде доста силно като изживяване, защото все едно е било чаканоооо с векове.... В крайна сметка за мен най-добре ще е Кузей да бъде с тази, която го допълва, която го кара да се усмихва, да тръпне, да гледа с онези Бехлюлски очи...размазващо  Whistling Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт