Отговори
# 705
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 706
Клин клина не избива , а само прави още една рана . За това от сега го съжалявам К.  Sad

# 707
И аз искам най-доброто за Кузей, но не и лъжа. А дефакто ако той не обича Зейнеб няма как да е щастлив с нея Thinking
Както и да ги погледнем нещата все не ми харесват, ако е  с Джемре ще страда от това че е предал брат си, ако пък е с жена която не обича пак лошо.  Thinking

Човек не обича един единствен път в живота си, освен редки екземпляри от рода на Ромео и Жулиета, и то само защото си умряха млади Mr. Green Няма как да разберем дали няма да обикне Зейнеп ако не опита, нали? Всъщност това искаме - да продължи с живота си, да върви напред. Това ще е много трудно обаче докато Джемре и Али го опъват назад.
Абсолютно, и ми е странно, че не се разбира. И друга да има след З, нека да има. Та това е 22 год.младеж. В какви схеми го вкарвате за вечни, невъзможни, забранени и т.н. любови.

# 708

# 709
Вчера гледахме началото на края.

Ako e така и началото е да заровят Кузей жив, какъв ли ще е краят ? Shocked

# 710
Вчера гледахме началото на края.

Ako e така и началото е да заровят Кузей жив, какъв ли ще е краят ? Shocked

Не искам и да знам не искам и да предполагам честно да си кажа... newsm78

# 711
# 712
И аз искам най-доброто за Кузей, но не и лъжа. А дефакто ако той не обича Зейнеб няма как да е щастлив с нея Thinking
Както и да ги погледнем нещата все не ми харесват, ако е  с Джемре ще страда от това че е предал брат си, ако пък е с жена която не обича пак лошо.  Thinking

А защо да не заобича Зейнеп?Защо не точто тя?Защо Кузей в старанието си да загърби чувствата си към своята "стара" любов, да не открие една нова, още по - силна любов!?Не виждам никаква причина да не стане така.Писала съм вече защо харесвам Зейнеп и не искам да се повтарям.Моето мнение е, че ако Кузей и позволи, тя ще успее да го издърпа здраво напред.
Искам Кузей да бъде щастлив и предвид всички обстоятелства, не видждам как Джемре ще допренесе за това щастие.

# 713
 Laughing Спокойно, нали остава жив и отплава с яхтата. Предполагам, че З. са я принудили да замине за Милано, та К. може да отива при нея. Laughing

# 714
от всички турски сериали май само Перла имаше добър край newsm78

а Зейнеб ще се усети за какво я ползват и сама ще си иде в Милано  Wink

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 18:04 от lor

# 715
от всички турски сериали май само Перла имаше добър край newsm78

И там имаше в началото една "голяма, непрежалима" любов, докато не се появи нова, още по- силна.

# 716
[

И там имаше в началото една "голяма, непрежалима" любов, докато не се появи нова, още по- силна.

искаш да кажеш, че на наш'то момче по принцип са му слаби ангелите ли  Laughing Laughing

# 717
Laughing Спокойно, нали остава жив и отплава с яхтата. Предполагам, че З. са я принудили да замине за Милано, та К. може да отива при нея. Laughing

Laughing Laughing Laughing

# 718
[

искаш да кажеш, че на наш'то момче по принцип са му слаби ангелите ли  Laughing Laughing

Joy Joy Joy

# 719

искаш да кажеш, че на наш'то момче по принцип са му слаби ангелите ли  Laughing Laughing

hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт