Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета. Попаднах на следната оферта http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=1893&aff_c_id=468 , но досега не съм посещавала този салон. Имате ли някакви впечатления от салона и самата процедура евентуално?  Simple Smile

# 691

Здравейте, искам да се намеся относно услугите на козметичката от сим арт салон. Аз от няколко месеца ходя на масажи там, като започнах съответно с два ваучера подарък от дъщеря ми. Ами щом продължавам да ходя сами си направете извода дали съм доволна. Освен това майка ми и баща ми също почнаха да ходят на масажи. Жената е много приятна, старае се и си разбира от работата. Дъщеря ми ходи на кола маска при нея и не съм чула оплаквания. Не разбирам постове от рода 

[/quote]Недей! В никакъв случай![/quote],

постнат от Gianna  на предходната страница, без да е ходила там. А не ви ли се е случвало и обратното - много хвалби за нещо, а като сам пробваш -разочарование. С една дума " на прехвалени ягоди с голяма кошница недей ходи", така че винаги ще има и доволни и недоволни. Не трябва да се съставя окончателно мнение само по хорските приказки. Относно закъсненията - да и аз чаках последния път 20мин, защото жената правеше кола маска. И като излезе и двете й ръце бяха препълнени с употребявани ленти. Според вас може ли тя по телефона да прецени кой колко косми има, от кога не се е скубал, дебели или тънки са космите му и колко време ще й отнеме за да ги премахне, така че точно да определи следващия си час. А като отидете на фризьор не чакате ли?

# 692
Виж за кой салон съм написала да не се ходи и тогава пиши, ок?
Не изказвам мнение за салон, който не съм посещавала. А ако се разровиш назад в темата ще прочетеш от какво и защо не съм била доволна
А за козметичката на Сим арт никой не се е оплаквал от нейните качества като козметик, а от неспазването на предваритено запазен час
Тук темата е точно за отвизи, а всеки сам си решава да си даде ли парите
................................
Някой ползвал ли е тази услуга в този салон
http://grabo.bg/burgas/pricheska-bez-ili-s-podstrigvane-ili-boiadisvane-0s3tmg

# 693
аз също исках да отбележа, че няма оплакване от качеството на работа, а просто пропуск на козметичката, че не е записвала  телефоните на клиентите и когато й се налага спешно да отсъства, да им се обади да не се разхождат напразно, понеже не е приятно да ти вържат тенекия.

# 694
Dayana Di  - пак не си ме разбрала, но не ми се спори. Напук на всички бременни с хормони, мен не ми се кара  Wink

Някой да е попадал на оферта за почистване на зъбен камък? Вече сме почти в деветия и си мисля, че по-добре сега да го изчистя, че после незнам кога. А през бременността много ми се натрупа  newsm78

# 695
В момента в Грабо върви оферта за почистване на зъбен камък (изтича след 12 часа):

http://grabo.bg/burgas/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk-pl … 1574733/?dc=15612

# 696
Здравейте момичета,
за да сте в този сайт значи имате деца. Явно имате и достатъчно свободно време, за да обсъждате от какво сте недоволни.
Сега относно цените  на ваучерите да ви кажа, че са такива защото вие ги правите такива. Няма как да ви се предложи висока цена и вие да я харесате. Ниската обсъждате. Няма угода!
Пише ви козметичката, не ви наричам "кифли" и с разни различни епитети, защото така съм възпитана.
... Благодаря, че лишихте моите деца.
...хората като вас не си дават сметка какво могат да причинят просто защото са решили да бъдат велики. Благодаря, дано ви се връща!
Да,имам деца,моето свободно време не е Ваша работа,Вие сте в тема за обсъждане,колкото сте поискали за ваучер-толкова съм платила без да се пазаря,ничии деца не съм лишила от нищо,но си е моя работа за какво давам парите си,не се чувствам велика,когато давам отрицателен отзив и това с връщането можехте да си го спестите.
Като изключим това,имате пълно право на отговор и за всички е полезно да чуят и другата страна!
Само не съм сигурна дали Вашите обвинения няма да отблъснат четящите тук да се възползват от поканата Ви.На козметик отиваме да релаксираме,а не някой да ни гледа все едно крадем децата му и от времето му.
За съжаление,не проработи идеята с ваучерите.Предлагащите услуги смятат,че ваучерът е еднократна демоверсия,клиентките-че това са нормални отстъпки.
По въпроса за цените:може би наистина материалите,с които работите,са скъпи-не знам,не разбирам.Прави ми впечатление,че стандартна процедура се свежда до намазване,оставяне,изчистване на продукта  и пак наново.Ходя от малка на козметик и си спомням,че преди не се използваха толкова много продукти,а се наблягаше на напарване,почистване,масаж,накрая маска.Много по-малко и евтини(но качествени,например био) продукти и по-добър видим резултат.Разбира се,дамите,които предпочитат специални терапии,ще си платят за това,което желаят.
Т.е. не съм сигурна,че по-евтината цена на ваучера следва да се отрази на качеството на продукта и обслужването и ние,клиентките,трябва да сме благодарни,че изобщо идвате заради нас на работа.Не е така!Направете си сметката,предложете различни продукти,различни терапии,схеми за посещения и отстъпки;за да имат интерес и двете страни.

# 697
# 698
Мисля, че този салон е съвсем нов и едва ли някой ще даде отзиви. Явно сега набират клиенти, затова пускат ваучер

# 699
Заявих си ваучер за почистването на зъбен камък, макар че и редовната му цена ми се вижда много евтина. В София ми струва 120лв. в Токуда  newsm78 Някой ходил ли е в този кабинет : http://grabo.bg/burgas/pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvuk-pl … 1574733/?dc=15612 и има ли впечатления за хигиената? Да знам дали да си го заплащам или не

# 700
И аз питах по-назад, ама никой не дава отзив, а изтича офертата

# 701
Мисля, че този салон е съвсем нов и едва ли някой ще даде отзиви. Явно сега набират клиенти, затова пускат ваучер

Салонът е нов, но фризьорът не е начинаещ - доста време е работил в Триа (салон Vogue), после имаше друг салон, а сега този - определено е добър. За маникюристката не мога да кажа как работи, но и тя се е обучавала в салона в Триа. Новият салон е много "чист и спретнат", както някой беше писал по-горе.

# 702
Здравейте
Спомням си, че преди време се коментираше фризьорките в салон Глория
Имам подарък ваучер за боядисване и издухване моля за съвет при коя да си запиша час помня, че имаше еднач която не си вършеше работата, а не искам да оставам без коса Simple Smile)

Благодаря

# 703
  • Живее на Луната
Здравей, доколкото си спомням Катя се казва шефката им, тя като чели най-много разбира, другите са някакви млади момиченца, които се обучават  Peace

# 704
Gianna - аз така и не си го платих ваучера. Малко ме е страх без да знам каква е хигиената. Покрай бебо ме гони параноята, че ако ме заразят с нещо сега и тя ще е потърпевша. Ако все пак си си взела, пиши после как е. Че дори и на редовна ми изглежда доста евтино.

Общи условия

Активация на акаунт