Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - БУРГАС - 2

• 54 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
# 661

Храната е под всякаква критика.

# 662
  • у нас

Миналата вечер бяхме в Бургаски вечери, но с ваучери за другата оферта (шопска салата, пържола с гарнитура, десерт и вино). Освен нашата маса имаше още три големи маси с такива ваучери. Много ни хареса всяко ястие - зеленчуците бяха пресни, пържолите големи и добре опечени, тортата беше вкусна. Не ходя за първи път там с такъв ваучер.
Би било добре, обаче, ако има оферти и за други заведения, защото тези във Вип оферта стоят от доста време.

# 663
  • Бургас
А за тази  оферта за почистване на къщата какво ще кажете? Някой ползвал ли е фирмата?
http://grabo.bg/burgas/pochistvane-na-prozortzi-i-dogrami-plius- … -nastilki-0uzwtnq

За сушито на Ам Ам да кажа, че съм много доволна - поръчвам оттам и без ваучер. Определено по-добро от на Хепи.

# 664
# 665
  • Бургас
Изкарала съм късмет с козметичката в Сим Арт викате Laughing Много гадно е така с неспазването на часове и уговорки Outta Joint

# 666
Изкарала съм късмет с козметичката в Сим Арт викате Laughing Много гадно е така с неспазването на часове и уговорки Outta Joint
Аз си купих също ваучър за кола маска, ходих с предварително записан час, разбира се, чаках 40 мин., след което се оказа че не е титулярната козметичка, а нейна приятелка която я замества, щото другата била в София, нямаше лента достатъчно и започнахме с уговорката до където стигнат, е за мен стигна, но жената след мен си е върнаха, което е ужасно. Отделно е адски тъмно в помещението и даже да се старае козметичката пак не се вижда всичко, с две думи няма да повторя.

# 667
  • Бургас
Еее, ама това е адски непрофесионално Naughty Наистина съм изкарала късмет - хем си беше там, хем консумативи си имаше достатъчно, хем нямам пропуски... Но не знам при това положение дали ще повторя Rolling Eyes

# 668
Салонът в кооперацията до Билата в Славейков ли обсъждате - ужасТ, направо нямам думи. Аз почти час чаках козметичката веднъж. При уговорен предварително час /първия за деня/, аз отивам ... заключено, казвам си всичко се случва и търпеливо си чакам. Минават около 20 мин., пристига фризьорката и ме успокоява, че сигурно всеки момент ще дойде щом имам час. Фризьорката поизмете, удари една стирка и ме покани вътре да чакам. Междувременно я гладам набира някой по телефона, явно й стана на нея неудобно. Оказа се, че на козметичката звъняла. Жената ми каза, че наблизо била и до 10 мин ще дойде, след което влезе и включи колата за загрявала, че да не се бавим повече.... еее нямаше такива 10 мин - поне 30 бяха, щом като успях да си взема кафе от машината и да изпуша 2 цигари преди да се появи въпросната козметичка
Нямам думи, дори не се извини. Нямаше и вид на човек, на който да му е неловко, да чувства закъснението като нещо нередно ...
Мислех, че може би нещо инцидентно е било, но явно си е практика...

# 669
В този салон и за маникюр се чакало поне половин час Tired Мислех да си взема ваучер за ши лак само за 10лв, ама не си струва нервите, а и да ми го махат ще трябва да ходя....

# 670
  • Бургас
В този салон за маникюр не само, че се чака, ами след това ще искаш с нокти да си остържеш маникюра. След като веднъж на Нова година въпросният ши лак падна три часа, след като беше поставен, смятай за какво качество иде реч. Няма да ти се налага да ходиш за сваляне Simple Smile

# 671
Преди да отида за кола маската си взех и ваучър за маникюр, е явно е грешка ама ще отида все пак пари съм давала  Simple Smile, а салона е от най-неприятните, занемарен, 4-5 кифли работят, по-скоро се подпират и се кискат #2gunfire

# 672
Не знам как продължават оферти на този салон. Всички са само недоволни и тук във форума и всички познати, които са си взимали. Това е много странно  newsm78 защо пускат изобщо, като нямат желание да работят?

# 673
Защото предлагат най- ниски цени в града и винаги ще има хора, които ще се хващат на въдичката по тази причина. Чудя се, ако някой с ваучер се оплаче на фирмата, от която си го е купила, какво ще последва

# 674
  • Бургас
Здравейте,момичета! Да ви попитам дали някой е ходил в този салон
http://grabo.bg/burgas/pricheska-bez-ili-s-podstrigvane-ili-boiadisvane-0s3tmg
чудя се дали да си взема ваучер,че ми е много удобен салона-до работата ми е...дали е надежден newsm78
Много благодаря предварително на отговорилите   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт