Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Ели - и аз бях нормално, но имах доста за кърпене Laughing

за лявата страна сега се сетих, че точно въпросният доц.,койтоми прави ФМ ми каза, ако беб рита, значи не му е удобно и да се обърна на др. страна. не се притеснявай  Hug 

# 61
Здравейте, мили мами!Днес докторката ми каза, че ще правим серклаж и че ще лежа в остатъка от бремеността.Записвам се в темичката, ако е възможно с надеждата всичко да мине добре!Хубав ден на всички!

# 62
Здравей Дани,
не се тревожи, всичко ще бъде наред! Навреме са видели проблема. Повечето момичета тук са със серклажи.
Ще видиш, че ще "излезеш" от темата с живо и здраво бебче.

# 63
Здравей и от мен Дани! Както казва Фиксче , добре че е навреме. Аз съм с серклаж и лежа вече 3-ти месец, добре че е е тои , иначе незнам дали щях да стигна до тук! Няма нищо страшно, имай впредвид , че аз съм голяма пъзла , така че ще се справиш и всичко ще е наред Peace!

# 64
Здравейте, мамчета!  Hug
Добре дошла на Даниела! Темата ни е супер позитивна, така че ще се чувстваш комфортно тук, сигурна съм. Аз също съм със серклаж, така че ако имаш нужда от някакво инфо, насреща сме .  Peace Можеш да кажеш и нещо повече за себе си, от къде си, коя бременност ти е това, кога ти е термина?
Мила, много се изкефих на "пърденето" на Макси.  Joy  Представям си го как се "кара" на играчките. Пазарувам от англ.ибей, че с немския съм скарана. Бях си купила от там по спомен  newsm78 5 броя долни бодита с къс ръкав за новородени, едно комплектче с жилетчица с качулка от памук (не знам как се нарича, нещо като суитчер е), един цял гащиризон с дълъг ръкав и май е това. Много съм далеч от запълването на списъка с необходимите неща, ама досега и не съм ходила по магазини. В средата на Април ми предстои да огледам две колички и детско креватче и тогава ще се заема и с купуването.
Не робувам на суеверия и определено нямам намерение да оставям пазаренето на някой друг освен, ако не се наложи по спешност.

# 65
  • Варна
Голди - колко са напреднали седмичките ти Simple Smile много се радвам Hug Hug Hug и аз ще метна едно око на ибей, други неща съм гледала там, но за дрешки не се бях сещала.
Даниела  - повечето от родените ни вече бебчета да опазени със серклаж, така че смело напред Hug

# 66
Здравейте,

Доста време се чудех дали да се запиша, но така и така ви чета - по-добре да се обадя. Simple Smile

Накратко - след доста драматична първа бременност, завършила с преждевременно раждане, се престраших за втора.

Този път ми сложиха серклажа чак в 21 г.с. на сравнително дълга шийка (2,5 см). Това беше преди една седмица. Надявам се това да помогне и този път поне да прескоча седми месец.

# 67
Здравейте,
Добре дошла Даниела. С повече пазене и лежане всичко, ще е наред и ще се радваш на здраво бебе! Hug
jP, добре дошла. Този път всичко, ще е наред. Слушай доктора си, пази се и ще видиш времето ще мине и ще стигнеш до 9 месец! Hug Ти ли си гледаш каката?

За покупките, аз от началото на месеца, с влизането в 7 месец открих сезона. Започнах с шапчица и си набавих някои новички дрешки- ръкавички, бодита, по-плътни ританки. Отделно от разпродажбите купих и някои по-плътни дрешки като за есента. Купихме спален комплект, музикална играчка за креватчето, непромокаеми чаршафчета и разни дреболии. Иначе за дрешките-купих от най-малкия размер, с Пепи допуснах грешките да купя от 24 размер и по спешност купувах от най-малките след изписването, въпреки че беше 3600.

Сега ни остава повивалник, харесала съм един дървен, който се слага на леглото, предимството му е, че е по-голям и на него ще слагам дрешки, памперси, козметика, докато обличам и може би поставка за ваничката. Тези две неща ги бяхме пропуснали с Пепи и първите месеци ми беше ад, едвам го преобличах от болки в гърба и кръста.

Иначе при нас нищо ново, все още ремонта продължава, но заради ниските температури шпакловките съхнат по-бавно. Другата седмица съм на лекар и по ЗК и при лекаря, при който ще раждам, той ми е казал, че тогава ще уточняваме датата за секциото  #Crazy

Другото е, че ми се появиха проблеми с бъбреците, за щастие овладяваме положението с неоренал, дано не се стигне до по-сериозни лекарства.
За болките, за които ви се оплаквах преди време в долната част на гърба около кръста- купих си космодиск и засега съм по-добре... Общо взето като бабите станах, но се старая да не обръщам внимание на болежките.

# 68
Мила, и аз се радвам ама тихичко  Simple Smile Дано така да устискам до 36 г.с. Аз съм на принципа - така и така се моля на Господ да ни опази с бебо, поне да е до края.  
Сещам са за един виц (малко богохулен), но ще ви го кажа.
"Един бизнесмен и една баба се молели в църквата. Бабата викала - Господи, дай ми 5 лв за хляб, а бизнесменът казвал - Господи, дай ми още 5 млн.лв. И така няколко пъти.  Накрая бизнесменът казал - Бабе, вземи 5 лв и стига си занимавала Господ с глупости!"
Та и аз така, като ще моля Господ за помощ, то да е да изкараме поне до края.

jp, добре дошла и на теб. Възхищавам ти се за смелостта да се "навиеш" на второ детенце толкова скоро след предишната ти бременност. Сигурна съм, че и при теб всичко ще е наред и този път ще устискаш и ти до края.  Hug

Звезди, къде си? Успя ли да се свържеш с Аселинка? Мисля си, че може нещо да няма нет в болницата. Дано всичко е наред и с нея.
Йовчето   също ми липсва. Добре поне, че вчера се разписа.

Нимфичка, пропуснах те поименно в предния ми пост.  Embarassed Много гуш на вас с Преси  Hug  Hug  Hug

# 69
Мерси за пожеланията и да ви се връщат! Simple Smile

През деня си работя (от вкъщи) и малката я гледа свекърва ми. Прибираме си я вечер.

Иначе доста мислих за друга бременност, но тъй като наближавам 40-те, реших, че няма за кога да се чудя.

# 70
Ееееее, Йовче!  Hug  Hug  Hug Писали сме заедно с тебе явно. Много се радвам за покупките ви, а и явно си се чувствала добре да обикаляш по магазините. Не пишеш за майка си, значи всичко е ОК.  Whistling
Можеш ли да дадеш малко повече инфо за дървената поставка като повивалник, че има голяма вероятност да ползваме стара детска кошарка, която със сигурност няма такова удобство. Аз съм на 100% убедена, че ще си взема допълнително.

# 71
jp, толкова кураж ми даде като бях с току сложен серклаж Hug. Вярвам,че ще  минеш не 7ми,а 9ти месец.  bouquet

Даниела,  няма нищо страшно в серклажа, само после се следи за инфекции. Simple SmileКъсмет! От тука всички излизат обебили се,и твоят ред ще дойде. Wink

Аз продължавам с безсънието,в събота Али става на месец,  вече будува, кокори се с часове...Още не сме излизали, но уикенда го дават пролетен, та ще се  престраша.

# 72
Привет сладки лежащи кореми Hug
Мен днес ме сюрпризира доки,че нямало места за секцио между 21-26/включително/направо откачих.Записахме нова дата и страха ме разтресе още повече.Дано всичко е наред Praynig
Всички да стискат краката и да си чакат реда.В темата следващата съм аз-не давам на никоя да ме изпревари Peace

# 73
Мира, голям наплив за тая "услуга"  Joy Къде е това поголовно рязане на жените? В крайна сметка каква дата избрахте?

Мини, кога мина и вашият първи месец?  Hug Свиквай с малкия кокорчо. Оттук нататък все повече ще будува. А иначе като не спи кротък ли е? Поотминаха ли ви коликите?

# 74
Здравейте пупета как сте миличките ми  Hug

Здравейте на новите мами, тук заедно с нас времето минава доста по-бързо, а мамите дават мнооого кураж.

Аз днес минах прегледа беб е 1270г всичко е наред, няма следи от хранително натравяне, доки каза да си дебелея на воля Embarassed, каквото и да значи това.

Мила, как съм се смяла с това "пърдене с уста" на Макси нямам търпение да го видя как го прави душичката ми златната той.

И аз смятам да почвам да пазаря от другия месец, нямам намерение да се доверя на никой, че после ще има скандали все ще се намери нещо да се обърка.
Даже смятам да пусна няколко анкетки да видим какво ви е мнението за покупките.

Голди , не съм звъняла на Асето още, но вече ще и звънна, че се притеснявам.

Нимф, дано ревливия ви период отмине по-бързичко и да нагушиш  принцеска от мен Hug

Ели, злато нормално било да се разтрепериш от гинепрала, те за това го изписват на половинки, да е по щадящ.

Йовче, радвам се че настроението ти се оправило, поне до толкова, че да ни пишеш, вземи да пуснеш някоя снимчица на покупките да ги видим Hug

Мира, милата ми много е кофти така като стане точно на края, но все пак ей сега ще мине мамче, така че бъди спокойничка.

ЕТО И СЛЕДОБЕДНОТО КАФЕНЦЕ :

Общи условия

Активация на акаунт