Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Лежа всякак,дори по корем Embarassed На бебко все му е удобно.И той приплъзва.Док не коментир плацента и води,но онзи ден видях промяна.Води едва се забелязват.Той не иска д ме притеснява и за това си трае.Скоро му се вижда края Mr. Green
Купих за болницата каквоото трябва.Бебко няма мн неща,но ще наваксаме

# 46
Аз ще изчакам да дойде Април и смятам да почвам помалко, помалко да пазаря и да ремонтирам детската стая, че и там едно ремонти ще падат #Crazy

Така е Голди, слава бого, че избегнах по-голям проблем.

# 47
Звезди много кофти това повръщане- хубавото е ,че вече е минало , не го мисли! Пък както казва Голди - прочистила си се хубавичко- милата ми тя! thumbsup
Стискам ти палчета за утре и ще те чакам да пишеш , да знаеш Naughty!
И тази вечер никакво сладко!!!

# 48
Звездичке, повечко течности, след повръщането трябва,нали знаеш:)

Не се хвърляйте да купувате дрехи,  като се роди и видите колко е голямо-тогава:) Аз от купеното нищо не можех  да облека, всичко му беше голямо.Та новороден нямаше с какво да го преоблека у нас.После  накупих.

# 49
Мини и аз така знам и съм си нарязала лимончета и пия водичка с лимонче и се тъпча с препечени филийки и умирам от глад и пия смекта.
А за дрешките и аз съм съгласна и тъй като ми дадоха доста дрешки, смятам да не бързам много, да видим беб колко, ще е голям.
Но имам голям проблем с кошарката харесах си една бяла с колелца и да е люлка е няма намиране във Варна http://kasida.bg/arbor-detsko-dyrveno-legloliulka-valeri-roller- … te-103-15849.html

Ели мина ли доки веднага ще се отчета Hug

# 50
Нищо не съм купувала аз, не знам дали изобщо ще се престраша докрая или ще набележим основните неща и таткото и бабите ще ги купят докато съм в болницата.
Звездичка, дано си ОК вече!
Голди, да по- вероятно е да ми бута чарковете отгоре  Mr. Green, не се бях замисляла.

# 51
Аз съм купила няколко дрешки, но просто защото са от ebay и бяха изгодни. И аз си мисля, че моето бебе ще се роди малко, та затова дрешките, които съм взела, са най-малките.
Основното пазарене мисля да го правя след средата на Април.

Звезди, спокойно можеш да ядеш днес и картофи и ориз, но не пикантни. една картофена салатка с препечен хляб ще ти дойде супер! 

# 52
Здравейте мили,сладки коремчета!
Днес сте доста активни,браво!

Голди, f(x)-аз нищо не съм купувала и може и да не взема до самото раждане ConfusedНе знам защо съм такава,но...
Абе и аз чувам все за това лежане от ляво.Някои лекари го отричат,други го препоръчват ShockedАз също лежа от лява страна на дивана Simple Smile

Мира-аз не мога да си представя лежането по коремче,но щом ти се отдава това е супер Grinning

zvezdi4ka84-дано да ти се оправи коремчето Hug
целувки на всички Hug

# 53
Здравейте,
Отдавна не съм писала, но нямам настроение.Иначе сме добре. Peace
За лежането продължавам да лежа, общо взето всякак лежа, вкл. и по корем, но се старая основно да е на ляво.
Да се похваля направихме първите покупки!

Обещавам да пиша скоро!
Всички лежащи мами, стискам палци всичко да е наред с вас и бебчетата ви!
На вече родилите благородно ви завиждам!

# 54
Здавейте момичета, много я мисля Аселина, имате ли информация за нея?
Звезди аз пия Спрайт като ми се повръща, има в него нещо си дето много ми помага.
Аз едва се сдържам да не пазарувам, ама ще изчакам още малко. Иначе много разглеждам и съм си харесала две креватчета но не съм ги виждала на живо и не съм решила. Ще ви ги пусна за мнение.
http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/55/3/%D0 … ;j-ash-collection но само легълцето, че няма място за друго.
Или това но в бяло:
http://www.mebel-gen.bg/index.php/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA … -v-1-ralitza.html

# 55
Боре това първото креватче е от същата фирма от която съм си харесала аз моята кошарка ама са в Пловдив и аз точно това умувах, как да се докопам до него, така по нета да го поръчвам ми е малко съмнително иначе много ми допадат.
Аз писах на Аселинка и в фейсбука, тя си е дала телефона и накрая с риск да я притесня, ще и звънна, дано всичко е наред .
Те и Емсичка и Дони  ги няма  Thinking

# 56
Звезди Аз мисля, че ги има във Вис Виталис- така ми казаха, още не съм ходила да ги видя, ще го погледна и твоето като отида.

# 57
  • Варна
Здравейте, да се вкл и аз набързо Simple Smile

Звезди - палчета за прегледа днес Hug

Момичета - смело с пазаруването, няма нужда от излишни суеверия, а после няма никакво време!!! а ще се окаже, че ви трябват толкова неща, които дори не са ви дошли наум, затова действайте с основните:)
Звезди - на мебел джен също има белички, но са без люлка.

ф(х) - Давидков ми прави третата ФМ, аз ходих при него паралелно през цялата бременност. Бипартидна е раздвоена - т.е. той ме предупреди да кажа на гинеколога си при раждането на плацентата да я извадят внимателно, за да не се скъса и да не останат парчета вматката, а ако това стане  - ясна ви е картинката.   Само че аз не казах, притесних се да не обидя нещо док, че ходя и при друг , а и предположих, че е видял...  това, което стана по време на раждането е, че когато започнаха да ме шият прокървих и ходиха да ровят плацентата , за да я гледат(бяха я изхвърлили вече) - последваха две банки окситоцин, после на първата или втората вечер, не помня ,  не успях да стигна до тоалетната с изпадаха две шепи остатъци....  не ми се мисли, ако не бяха обърнали внимание, че прокървявам... точно тогава се бяха случили онези страхотии в София...

Макси нещо се сърдим научил се е да "пърди" с уста Simple Smile)) не знам как да го нарека, но е много смешен и сега се кара на играчките:)))

Голди - от кой ebay пазаруваш? Hug

# 58
  • София
За покупките се присъединявам към Мила,не може да се разчита после на мъж,майка,свекърва и т.н. Не е като да си ги е избрал сам човек нещата.
При нас стана объркване с комплекта за изписване-казах им кой да купят(бях си избрала предварително),а отделно космонавтче,че беше -20 градуса. И уж аз разбрах,че са го купили,те не били.В последния момент пращах майка ми да купува.
За кошарката-гледайте да има повивалник,че е много удобно и нужно нещо-като сменяте по 8 памперса средно на ден,не става тая работа на спалнята примерно. А нашата кошарка,какво съм гледала(беше ми лошо точно тогава от кръвното),прибирам се аз от родилното,гледам няма повивалник.Сега съм си пригодила една друга маса и за отгоре купих мека подложка.
За дрешките- на нас много ни подариха нови,а и от едни приятели съвсем случайно се сдобихме с такива от тяхното дете. Така че наистина не бързайте точно с дрехите,но 5 бодита според сезона са си нужни от всякъде Simple Smile
Целувки на всички от нас,ние сме в ревлив период и затова не пиша много,но ви чета когато мога Hug

П.С. Аселинка,съвсем се загуби тия дни-да драсне някой ред,че да не я мислим Peace

# 59
Добро утро сладурки Hug Hug Hug!

За купуването на неща за беб -- нищо не съм взела и смятам и аз като Фикс да се доверя на бабите (то с това лежане ,не че имам  голям избор Tired) Мисля към края на април, живот и здраве , да им спретна едно списаче и да действат!

Мила-  подобен случай стана и с моята братовчетка, бяха останали части от плацентата в матката , но тя го осети това след 1 седмица , долу-горе , след като я изписаха от болницата. Само да отбележа , че тя роди нормално и я оправиха само с антибиотици без да лежи в болница и т. н.
Не искам и да си помислям какво си изживяла  Tired!

Направо завиждам на мамите , които си лежат по корем -сигорно ако го направя това , краката и ръцете ми ще останат в въздуха, понеже корема ми е огромен!А , и с това лежане на ляво , няма как да се получи  , поне при мен. Направих всичко възможно и не се става работа, само шутове получавам и това е!
Аз да се допитам малко до мамите , които пият гинепрал; Тази сутрин , понеже го пия в  10ч. , малко се разтреперих newsm78. Възможно ли е да ми е паднало кръвното от него, или защото не бях закусвала още , затова да се е получило така?За сърцебиенето , знам че е нормално.

Звезди , хаиде прибирай се с добри новини от доки!Стискам ти палчета , всичко да е наред Hug
Чакам  и кафенце , да знаеш!

На всички други мами пожелавам спокоен ден и днес, и послушни бебоци smile3524

Общи условия

Активация на акаунт