Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Звездичке, прекрасна темичка:))Мене си ме  изпуснала обаче Mr. Green

Наглеждам ви, нямам време много да пиша.
Ще влизам да ви давам кураж и да ви  повтарям колко неуверена, изнервена и отчаяна бях.А сега  имам здраво,доносено  бебче.

Пожеланието на мъжа ми за 8ми март беше:"И догодина още едно" Crazy. Не  вярвах,че ще си помисля за следващо дете, но  след 2 години пак:))До тогава ви пожелавам да се виждаме  само навън, и то за хубави поводи:))

# 31
Благодаря ви Hug
Още съвсем малко и ще гушна своето малко съкровище Heart Eyes Дано мине леко и безпроблемно всичко с нас!
Голди каката все говори за бебето,но мисля,че не осъзнава още какво означава да има малко ревящо човече в къщи.Ще бъде много интересна като се роди и се приберем Heart Eyes Дано няма ревност или нещо подобно!
Аселинка не е писала.Как си мила?Скоро ще дойда да те видя-нали знаеш Mr. Green
мини-само така.Браво,че толкова скоро мислиш за второ.Аз не щях и да чуя първите 2 години,че и сега също.Каката ми е като за тризнаци и все мъжки бесна Joy

# 32
С това лежане на ляво и аз не се спогаждам и туй то  Crossing Arms!
На дясно ми е удобно.
На мен докторът нищо не ми е казвал още по въпроса, но предполагам има значение за правилното разположение на бебето при естествено раждане.

# 33
Фиксче ,само ми казаха ,че ако не лежа на ляво след време ще ми натиска органите от дясната страна и ще е дискомфортно за мен, а и за кръвоснабдяването на детето е добре!
Мен явно и ме изкараха малко анемична ,щом ми изписаха и желязо newsm78- сигорно има някаква връзка!

# 34
Ели,  хемоглобина сигурно ти е нисък, не е задължително да си анемична.

Мира, трудно ми е много, първо дете,нови неща, страхове.... Но  преди половин година  никой не ми даде надежда,че ще изкарам до края. Сега мисля,че ще се справя;) Само Али да е здрав.Че  ще е  хитрушко от сега го виждам;)

На мене ми беше трудно в каквато и посока да се излегна, все ми тежеше, все ми беше зле. Правилната е на ляво,да, ама на ляво Али се скъсваше да ме блъска и не издържах.

Кой питаше за приплъзването на бебето. Аз имах чувство,че имам мазно китче в корема си Mr. Green.

# 35
Здравейте!  Hug
Днес не съм крива  Embarassed ама вчера какво ми беше станало... #Crazy
Аз пък да ви кажа само наляво лежа, защото компа ми е на 1 стол до дивана, така е от първия ден, в който съм легнала. Та през по-голямата част от деня съм наляво. Дано поне да храня беб подобаващо.
През нощта се въртя и надясно, че пък лявата кълка ме заболява. Мен най много ме е страх да не смачкам бебо през нощта, че се улавям, че доста натискам корема.  newsm78
Мира, нормално е каката да не осъзнава какво й предстои. Ще се учите в движение. Аз даже си мисля, че моят мъж не осъзнава какво му предстои, какво остава за едно детенце.
Мини, евала бе момиче! Щом и ти си се замислила за второ, всичко с Али е наред! 
Ели, бързо излизай от филма!  Naughty Доколкото знам Гинипрала е тежката артилерия при контракции. Няма от какво да се притесняваш щом са взети мерки. Само си пий хапчетата и всичко ще е наред. Имаш още 6 седмици дето се казва, все ще ги избуташ.  Hug
Борянка, браво за хубавите новини от прегледа. Нека да е все така.
Звезди, и на мен беб ми тежи понякога, но само като съм права. Опитай се да полежаваш повече и си мисли, че ще става и по-зле откъм тежестта.  hahaha Е това пък, ако не е позитивизъм....

# 36
Мини, аз питах за приплъзването. Снощи достигнах до извода, че на беб вече му е тясно и няма място да си "плува" затова се намества с приплъзване. Мини, до края ли е такова усещането?

# 37
Моя комп е в дясно, ще взема да го преместя и аз ....
Това приплъзване не съм го усещала още аз. Понякога усещам едновременно удари в две противоположни посоки и и мисля, че явно е напречно човека. От скоро почна да ми се мърда корема и една педя над пъпа, чудя се може ли да е толкова горе вече  newsm78?

# 38
  • Варна
лежи се на ляво, заради кръвотока долколкото ми е известно  Hug

# 39
Фиксче и аз съм така-абсолютно по същия начин.Да ти кажа, сигорно е нормално вече да ги осещаме над пъпчетата, все пак и на тях вече им е малко тесничко сигорно newsm78
 Голди- аз хубавичко ще изляза ,то наистина не остана много--ама само как звучи 6 седмици Shocked
Те не са и малко ,но не са и много- чак немога да повярвам Rolling Eyes
 Мини сигорно си права мила, ама аз като не разбирам  newsm78- пиша това ,което са ми казали! А,за посоките на лежане - и при мен ритането е проблема! Имам чувството че крачетата са му все там и ме рита на едно и също място #Crazy

# 40
Miilla, какво значи бипартидна плацента? А кой ти прави третата ФМ?

# 41
Днес само Звезди ми липсва нещо newsm78

Звезди , хайде  миличка - къде е кафенцето?

# 42
Здравейте Пупенда виждам днес сме по-голям отбор това може само да ме радва

Ето и едно следобедно кафенце от мен

Първо искам да се извиня на МИНИ, как съм могла да не забележа аз те сложих, но нещо съм прецакала с моята бременна глава Weary съжалявам много.

Мами да ви разкажа за моите премеждия снощи, акъла ми се взе, то не стигаше това, че беб тежеше ами бях решила да си хапна нещо сладичко и поръчах на мъжо да ми вземе от магазина и всичко ок в 12 си легнах и към 2 , като се почна едно повръщане не мога да се спра, беб милия и след 4 пъти повръщане щях да звъна на доки, но съм заспала и днес съм по-добре, сега пия смекта, сложиха ме на диета и утре съм на преглед, само това не ми беше идвало до главата.
Слава бого не стигнах до болницата.

Ели, злато ето ме, знам те аз че си ни притеснителна, ама после като се разхождаме в морската даже няма да помниш какво е било, още малко имаме и заедно ще се справим Hug

Шоки, Мила, Мини радвам се, че имате време за нас макар и малко много си ви обичкам Hug

За страната на лежане моя беб е фен на дясната страна, на ляво такова ритане пада, обърна ли се на дясно и край.

Голди, радвам се че днес не си кривичка Hug

# 43
Звезди, кофти работа това с повръщането.  Sick Явно е било от храната и днес ще ти е по-спокойно вече. Тъкмо си си направила едно прочистване.  Mr. Green Аз миналата вечер имах изпълнения откъм разстройство, но предшествано от невероятни коремни болки. За момент даже реших, че са контракции.  #Crazy
Фиксче, не ми се вярва бебо да е толкова нависоко newsm78 По-скоро може ритайки по-надолу да влияе върху някой орган отгоре.  Rolling Eyes И на мен понякога беб ми рита в противоположни посоки, а за компа - пробвай. На мен това ми е решението.

# 44
Голди, до края е това усещане за  приплъзване, но вече към финала толкова много  ще ти тежи всичко,че няма да го слагаш на дневен рев "мазното въртене" Mr. Green.

Почнахте ли да пазарувате:))

Общи условия

Активация на акаунт