Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, дами  Hug
От декември, след отлепване на плодния сак и 10 дни в болница, се водя рискова и трябва да лежа.Покрай дъщеричката обаче, не успявам да прекарам много време в леглото  Mr. Green Преди 2 дни на ЖК ме изненадаха с плацента маргиналис  Rolling Eyes Сега е още по-наложително да лежа, но с 3 годишно детенце незнам как да стане  Rolling Eyes Имам опит с лежането, с каката бях с кървене и постоянни контракции от 3-я месец.Надявам се с вас по-лесно да минава времето и да ми напомняте колко трябва да се пазя, защото покрай малко дете, което иска разходки и игри,лесно се забравя  Hug

# 76
ани4ka, здравей миличка ето още една лежаща мама, темичката ни пак почна да се пълни  Cry
Тук всички мами са много положителни и така добре те зареждат, а темата ни е вълшебна, ние сме с теб  Hug Hug

Мамета писах на Аселинка добре е, утре ще я изпишат и ще ни пише тя и беб били добре, така че утре ще разберем повече  Simple Smile

# 77
Здравейте коремчета!
Много е хубаво,когато не се чувстваш сам.Да,много сте положителни!На всички нови лежащи мами пожелавам леко бременеене.Колкото и да ни е трудничко ще си повтаряме,че това положение е до време Hug
zvezdi4ka84-радвам се за теб Hug
Мамета как сте с килцата?Как ви се отразява това лежане?Аз съм 73 #Crazy до края сигурно ще чукна 85кг...Дано само да сме зравички Heart Eyes

# 78
Голди,
Дървения повивалник е на Дибо. Търсих го в сайта, но не го откривам. Утре ще им звънна да питам, дали я предлагат, преди 2 седмици я гледах в сайта им и дори се обаждах да ги попитам, дали може в избран от мен цжвят да се направи.  Иначе като размер е около 60 широк и 77 дълъг и е подходящ за легла 70-140 /реално външния размер е 77 на 144 см, струва 45 лв. Понеже креватчето ни е Дибо и външните размери са му по-големи, ще вземем от техния повивалник. Тези меките, по-симпатичните са по-къси за нашето креватче.
Утре като звъъна ще пиша! Ние ще я поръчваме към средата на април, срокът им за изпълнение е до 2 седмици, така че като я вземем ще я снимам, ако не ти е прекалено късно дотогава? Междувременно, ако отида по-рано в магазина им задължително ще я снимам!
PP Звъннах току що в Дибо, казаха ми на сайта, че го има въпросния повивалник, но аз така и не го виждам, цената му е станала 49 лв, ако го няма наличен, срок за изпълнение 2 седмици!

Иначе у нас ситуацията е същата неприятна, хубавото е, че ни остава още малко, а и се научих и сега успявам да се владея. Иначе книга мога да напиша вече на тема съвместното ни съжителство ooooh! Реално простотииките продължават. Confused

Мини, дано е хубаво времето и да направите разходка с Али, за безсънието нормално е, бебетата само по книгите пише, че спят по много.

Мира, няма страшно, на късмет ще ти е новата дата  Peace

Звездичке, утре ще снимам дрешките!

Аничка, и моето дете е на същата възраст като твоето...но покрай лежането той почти не излиза. В последните 2-3 седмици станах по-активна /2 излизания на седмица/, иначе по цял ден седим вкъщи и вечер като се прибере мъжа ми се разбеснява. В началото му беше по-трудно като не излизаше. Мисля, че и твоето детенце ще свикне и ще те оставя да си почиваш повече. Пази се и почивай максимално, в известна степен се убедих, че е възможно и с малко дете.

Рали, аз вече съм +9, в някой дни + 10, когато задържа повече течности. Надявам се да не кача много до края. Предишната бременност по това време бях +20, в 9 месец над +30 Embarassed

Аселинке, чакаме те с хубави новини!

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 17:52 от Йовка

# 79
Рали, ох тия килца аз съм + 14 вече ама, като къде не мърдам никъде, а само лежа и ям как да стане, но килцата ще ги оправяме после с разсходки, сега бебчетата са най- важните

Мамета вчера гледах едни много интересни възглавнички, ного ми допаднаха:
http://www.bobobebe.bg/gallery/index.php?id_prod=03445df95946160 … ae1fe6&id=193
http://www.baby-market.net/a2/offers.asp?grid=75781&m=37

# 80
Здравей аничка  Hug
Рали и аз съм 73, ще се мерим пак накрая  Mr. Green
Момичета, от както почнах да се движа малко повече много почна да ме боли триъгълника, по- точно в ляво и в дясно. Сутрин е добре, но като поседя малко и почва (при движение), като полежа минава и после пак. Това от закърнелите ми мускули ли е или е притеснително?

# 81
Аничка, добре дошла и на теб!   bouquet Няма ли някой, който да ти помага с грижите за каката?
Звезди, радвам се, че прегледът ви е минал добре, а и беб е с много добро тегло. Предполагам, че вече са ти отминали стомашните неразположения. А пък тия възглавници за бебо ми се струват кофти ограничаващи, а и цената им никак не е ниска.
За Аселинка се изненадвам, че ще я изписват. Нали щеше да е до края в болница?  newsm78  По-добре обаче да си е вкъщи, ако няма индикации да я държат в болницата.
Йовче, много благодаря за инфото. Цехът за производство на Дибо е във Велики Преслав, на 18 км от Шумен. Аз съм от Шумен, а мъжът ми е от Преслав и свекърва ми има познати във фирмата, така че ще мога да получа инфо от първа ръка. Вие в София имате много по-голям избор на всичко, затова реших, че е нещо, което аз няма да мога да намеря тук.
За кг аз съм някъде +4 от началото, но започнах от завидно голямо начално тегло, та дори това не ме успокоява. ooooh!

# 82
Звезди, и според мен тези възглавнички са скъпи и по-скоро ненужни. Бебенцето винаги може да бъде подпряно с две възглавници, ако се наложи.

Голди, значи ще ти е лесно да се ориентираш с тези повивалници. Хубавото е, че може да си поръчаш в избран от теб цвят. На мен ми харесват, защото са по-високи, а и двамата с мъжа ми сме високи.

Фиксче, възможно е да е от обездвижването. Но пък, ако е силна или остра болката се консултирай с доки.

# 83
Фиксче, аз имах такива болки до преди 10 дни. Усещах ги най вече след излизане пеша навън. И аз си мисля, че е от обездвижването. Пробвай 2-3 дни да се раздвижиш повече е забележи след това как си. Нали вече ти поотпуснаха режима?

# 84
Благодаря ви за топлото посрещане!Накратко за мен:от Варна съм, но намерих мъжа си в София и останах при него.Първо бебе ни е и на двамата, заченато ин витро от първия опит в клиника "Малинов".Терминът ми е на 22.08.Относно серклажа сега съм на антибиотик заради хрема и ще го правим когато се оправя, че било с пълна упойка, а аз в момента дишам много трудно!Изписа ми Утрогестан, Магнерот и антибиотика е Азитрокс за настинката.Стискайте ми палци, мамички и хубава вечер от мен.

# 85
Фиксче, аз имах такива болки до преди 10 дни. Усещах ги най вече след излизане пеша навън. И аз си мисля, че е от обездвижването. Пробвай 2-3 дни да се раздвижиш повече е забележи след това как си. Нали вече ти поотпуснаха режима?

Като почнах да се раздвижвам повече се появиха  Rolling Eyes Ще питам другата седмица. Вече съм нагласила списък с въпроси, дългичък  Mr. Green
Имам аз напредък с прословутото лежане наляво, местенето на компа помогна  Mr. Green, мерси за идеята!

# 86
Мили мои  Hug как сте?Аз съм си отвеяна и добре че днес вече се усъмних че нещо проблема е при мен,не знаех че има нова тема... Rolling Eyes шматка голяма съм!!!Аз съм добре в понеделник бях на консултация,качила съм 900 грама,или общо 6кг.до тук,после гледахме бебка,тя си е добре милата ритка си вътре,гледа ме на стол,проверява шийката,не ми каза колко см.е каза само че е затворена.Пуснахме МБ имам гъбички....изписа ми Гинопеварил да слагам...и така дай Боже все така да съм до края  Praynig Praynig Praynig Вече ми тежи......а кръста....ахххх и така.Охххх мили мои,как ми липсвахте,ама като съм шматка..Забравих да кажа че спя по 3/4 часа на нощ и това си е....И така.

# 87
Браво мами , днес е много живо в темичката , виждам че и други мами се включват Hug Hug Hug Hug  bouquet

Фиксче - опъват се сухожилията мила и за това се получава тоя дискомфорт --аз вече ходя като квачка, чак немога да си събера краката!

Звезди - много се радвам , че всичко е минало както трябва и че ти и беб сте добре Hug Hug Hug
Аз лично бих си взела такава възглавничка,понеже мисля че ще се чувствам по спокойна - а пък и според мен не е задължително бебето постоянно да лежи на нея newsm78- примерно само вечер....

Мами ,относно килограмите ,аз съм +20 и въобще вече не ми пука ,както казва Звезди важното е бебоците да са здрави ,пък килцата после ще ги оправим

# 88
Йовче, ще чакам с нетърпение снимчицитте Wink, радвам се, че си почнала да не обръщаш внимание на майка си.

Емси, милааа бременна главичке, а аз се чудя къде си се загубила  Hug,радвам се че си тук.

Голди, слава бого минаха и беб няма последствия от тях.

Фиксче и мен не моли и тиъгълника и таза и костите ми са като натъртени, ама доки каза така е нормално Crazy

За възглавничките и аз като Ели си мисля, че ще ми дава по-голямо спокойствие, а и мисля че има доста по евтини, тези ви ги показвам ей така, да ви кажа аз не съм привърженик на непотребните, но скъпи неща, а като гледам за бебета те са доста

А за килцата, ще ви чакаме с Ели и Мила в морската  градина на лятни разходки Hug

# 89
jp, толкова кураж ми даде като бях с току сложен серклаж Hug. Вярвам,че ще  минеш не 7ми,а 9ти месец.  bouquet

Благодаря!   bouquet

Проследих аз твоята история и страшно се радвам, че всичко приключи навреме и както трябва.  Hug
Иначе много добре са ми познати всички страхове - особено като всичко ти се случи неочаквано.

Общи условия

Активация на акаунт