Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем!!! - 14 -та част

• 26 385
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Добро утро и от нас!
Малкия заспа в ръцете ми, след като го разнасях насам-натам с тази цел и сега е сложен в активната гимнастика по коремче срещу мен /за да го наблюдавам/, за да си поспинка, че иначе пери ръце и се буди.Към 9 го чакам да се събуди и да папка.Имаме си режим на хранене, наложен от втори лекар.Имаме си атопичен дерматит, нови капки за нос /вчера ходихме на преглед заради коликите/.И общо взето е нужно да се вкарваме в някакви приблизителни граници на режим.Дай Боже да преминават плавно и славно нещата!
Добре дошли на мама Аничка и Даниела!Желая и на двете ви лека бременност и едни прекрасни живи и здрави бебоци на финала!Темичката е вълшебна и изпълнена освен с тревоги и с много положително настроени момичета, готови винаги да откликнат с каквото могат.
Хайде, сладурани, разписвайте се, аз си ви чета как сте, как минава денят ви, прегледите, ядовете и радостите, но не мога да пиша всеки път подробно.Но вие разбирате де!Прегръдки на всички!

# 91
Добро утро мили мои  Hug как сте?Аз прекарах поредната безсънна нощ,но съм жизнена   bouquet А да ви питам снощи ме боляха костите (май изместените ми ребра) по гърдите,нормално е нали?Аз съм на прага на 7 месец,дай Боже така и до 9-ти....Пожелавам ви хубав и слънчев ден  Hug Hug Hug

# 92
Добро утро пупенца златни, как е напекло тук при мен

Да ви почерпя едно хууубаво кафенце за добро утро  и да ви пожелая един слънчев,усмихнат пролетен ден Hug Hug

Фрешчето ще е от Ели newsm10

Шоки, май вече почвате да си влизате в ритъм, от къде се взе този дерматит сега newsm78, дано всичко се оправи, Лъче е такъв сладък бузанко да не му наложат някаква голяма диетка, тези бузки как се правят а ихихих, да го нагушиш от мен.

Емси, доста мами страдаха от недоспиване и аз също, но отшумява, а за костите те тепърва ще те болят, а и не само те, но влиза оплакваш ни се ние ти даваме кураж и смело напред Hug

Аселинка, чакаме те мила, че нямам търпение да разказваш как сте с беб Hug Hug

Хайде мамчета чакам ви да се разписвате и все с хубави неща newsm51

# 93
Здравейте,момичета!
Аххх,не съм била само аз!Когато влязох в болницата бях в 5 месец...Толкова плаках и се молих да устискам поне до седми ConfusedСега съм по средата на шести и броя дните.Мисля си,че ще съм по-спокойна поне ooooh!Аз имам чувство,че бременноста ми е едно огромно изпитание...Вчера се позагледах в огледалото...ами EmbarassedНищо общо с мен Joy
zvezdi4ka84-благодарим за кафенцето :hug
emsi4ka-и аз така,но само понякога не мога да спя...въртя се като пумпал #Crazy
ВЕСЕЛ ДЕН,КОРЕМЧЕТА!

# 94

Добро утро слънчица! Hug
Много ми е хубаво днес, напича ме хубавото слънчице и се радвам ,че пролетта идва! Grinning
Да ви начерпя и по фрешче за прекрасния ден Hug

то малко на коктелче удря , aма нищо, никой не знае smile3506- важно е да е безалкохолно коктелче!

Рали- ще видиш , как ще си минеш 7,че и 8 ми месец - само слушай доки и изпълнявай! Аз бях в началото на 6ти като влязох в болницата и от тогава лежа, и ето ме вече ще влизам в 8ми месец, дай боже и да го избутам и него. Имай впредвид , че съм голямо гивизе, щом аз издържах значи и ти ще можеш Naughty

Звезди -  много ми се пие кафе , да знаеш -ще вляза в монитора Laughing
Да ти се похваля- едно,че свекъра ми се отърва само с счупена китка( слава богу)р второ- мотор вече нямаме, понеже му се изпя песента при падането Crazy Лудницата е пълна, но важното е че сме живи и здрави!

Мами , приятен ден ви желая на всички и бебчетата да слушкат Hug! Аэ смятам днес да си гледам забавни детски филмчета ,та да ми минава по- бързо времето и съм се обърнала на ляво- да видя колко време ще изтърпя Rolling Eyes!

# 95
ЕЛИ, миличка радвам се, че свекъря ти се е раминал леко, а за мотора още повече,дано скоро няма друг.
И аз обичам много детски филмчета, тегля си преди като лежах само без да мръдна гледах само тях така, че приятно гледане ти желая.

А и питах доки за лежането и на коя страна, той каза както ти е удобно Hug

# 96
Благодаря за топлото посрещане  Hug
Йовка все още мисля как да организирам всичко вкъщи за да си почивам повече, но определено няма как да сме вкъщи по цял ден с каката.Тя е едно невероятно енергично дете, рядка порода   Mr. Green Старая се поне за 1 час на ден да отидем до близката площадка.Моя мъж работи на смени и когато е 2 смяна ще я изкарва той.Въпроса е да си променя начина на мислене, защото никак, ама никак не се жаля по принцип  Rolling Eyes Сега като са на разходка, получавам пориви да овършея апартамента за 1 час  Blush Домакинската работа трябва да измисля как да си я разпределям така, че да не се натоварвам.
за кг- с каката лежах от 4-я месец и бях качила над 20.Не ядях много, но заради обездвижването всичко ми се лепеше. След раждането успях да сваля 14  Peace Това е бял кахър,като се има предвид през какво сме минали и ще минем за бебетата свалянето на кг ще ни се стори лесна работа  Mr. Green
rali1213 пролет идва, по-бързо ще минава времето  Wink Каката я родих на 7 април и бях изкарала тежка зима  Rolling Eyes Но като се показа слънцето...кеееф.Даже като не излизах често ми беше по-друго настроението.Честно казано последните месеци най-бързо минаха.
Усмихнат и слънчев ден ви желая  Hug

# 97
О,ани4ka несъмнено настроението е друго когато има слънчице Hug
Аз обаче или се вкарвам във филм или....не знам...Не усещам нещо малката ThinkingРеших да поизчакам малко преди да започна да се притеснявам Confused
Ако ви кажа как искам само по-бързо да дойде момента в който ще мога дагуша здраво и пухкаво бебенце Grinning

Днес разглеждах един сайт за дрешки и толкова неща харесах,че ми се зави свят Joy

Ааа и да ви питам....има ли нещо за киселини...бабешко или домашно?Аййй ай ще ми изгори гърленцето ooooh!

ани4ka-сега приличам на буренце Joy Joy и съм с почти 20 кг отгоре...ами тежичко ми е и нищо не ми става.Причината е обездвижването,не яденето при мен(има дни изобщо не ми се яде)Мен ме ядоса моята лекарка...Като взе да ми мрънка за кг...Ами не всички ядем за двама,но е факт...Братовчетка ми също е бременна и яде достааа,а няма и 5 кг отгоре Crossing Arms

eli_869-дано,дано мила...всички да успеем!Много ми е трудно да лежа-признавам си Embarassed

zvezdi4ka84-ммм,анимацийки...много ги обичам Wink
Хайде маменца-приятно търкаляне Hug

# 98
Здравейте,
Шоки, дано израстете дерматита и режима да даде резултат, скоро да имаш повече време за почивка!

Емсичка, недоспиването и болките в костите са направо бял кахър, но много неприятен, след раждането болките със сигурност ще изчезнат!

Звездичке, много апетитно кафенце!

Рали, бременността си е и изпитание, но пък за всички болежки, ще си имаме награда накрая!

Ели, мерси за коктейлчето  Laughing По-добре без мотор и дано повече да не се купува у вас, мен много ме е страх от мотори и бързо възстановяване на свекъра ти!

Аничка, наистина трябва да промениш начина си на мислене, за да имаш повече време за почивка. И аз на моменти искам да изчистя и всичко да е подредено, както преди но вече се изморявам от много малко и съм зарязала някои неща. Готвенето съм го прехвърлила на мъжа ми, често хапваме и разни полуготови храни. Най-страда Пепи, защото нито му готвя, нито го разхождам, а вечер така беснее, болно ми е, че така не го гледам, но няма друг начин, добре че детенцето ме изтърпява.

За килограмите- не ги мислете. Аз за себе си установих причината защо с предишната бременност бях качила толкова много, не ми се вярваше, но явно беше от витамините за бременни. Сега, когато започнах да пия витамини, кантара пак тръгна на горе и то рязко, спрях ги и дори свалих качените. Но въпреки, че не съм качила прекалено много пак ми е тежко. Хубавото е, че се свалят след това, вярно трябва воля и малко спорт.

Качих снимки в албумчето, но само на дрешките, завивките, одеалцата са в новото жилище. Малко снимките са правени на бързо, но иначе Пепи идва взима дрешките и започва да вика "Бебе, излез" Mr. Green

Стана дългичко, но баща ми е почивка и е навън с Пепи и аз се възползвах.

# 99
Йовче, чувала съм това за витамините от доста бременни, но дори и да има истина в него,не мисля че е универсално. Аз пих същите витамини за бременни като сега 7-8 месеца без прекъсване преди инвитрото (Прегнакеър плюс). По никакъв начин не са ми влияли на кг или на апетита. Лично аз вече закусвам (преди не), ям в едни и същи часове като в казармата, движение = 0, а и открих сладкото  Mr. Green Последният месец видимо увеличих и количествата храна и кантарът не закъсня да го покаже Simple Smile.

# 100
Явно си е до витамин и организъм. На мен ми беше предписан Пренатал, освен кг имах и странични ефекти- сърцебиене, гадене, топли вълни... И основно това ме накара да го спра.
Сега наблягам на по-здравословна храна, доколкото е възможно с полуготовите храни, но се старая да хапвам плодове и зеленчуци повече.

# 101
Хайде и аз да се разпиша за днес, че да не ме мислите.  Hug
Сутринта излизах на разходка за около час и ми се отрази доста добре. Очаквах проблеми с болси в краката и костите, но само кръстът малко ме наболяваше. Полежах си около 2 часа и определено ми помогна.
Времето просто не е за изпускане, но добре, че беше майка ми да ме натири да излезем, че пустият страх голяяямо лозе пази.  hahaha
Аз също пия витамини Прегнакеър +Омега 3 и да ви кажа, нямам проблеми с кг. Определено смятам, че се качват от нещо друго (за мен най вече от хормоните). От първия ден лежа и съм крайно обездвижена, количеството на храната ми е, както преди да забременея, пия и витамини, но общо съм качила около 5кг. Не го мислете толкова, кг от бременността се смъкват доста по-лесно от иначе натрупаните.
Като се метнете лятото по разходки с бебоците в жегите и не си доспивате, няма да усетите как ще се смъкнат от самосебе си.  Peace

# 102
Здравейте, момичета кокичета!  Hug

Много ми липсвахте, и вчера когато получих смс-а от Звездичка направо се разплаках..., всички сте ме мислили милите ми вие, сладурани.  Hug Hug Hug
Да ви кажа, аз и бебчето сме добре за сега слава Богу. Нямах лаптоп в болницата една седмица, по ред причини ама това не е важно и затова неможех да пиша. Нас ни изписаха от болницата днес, защото аз настоях да си тръгна от там!!! Много, ама много съм разочарована от Патологията в ТК. Неполучавах нужното внимание, на което се надявах и разчитах, за тези две седмици се побърках психически в тази болница от случаите на различни жени, но да речем това се изтърпява и се свиква, но да ходя да се моля да ми мерят кръвно, да си искам рецепта за гъбичките от вагиналния секрет, да си искам доплерите, които трябваше да ми се правят, а те неискаха и снощи закапак на всичко Хитлер(ужасната акушерка от патологията, който е лежал там знае за коя говоря) ми каза правя ти усуга че ти давам клексана на друга пациентка, на която инжекцията се бие на следващия ден, защото за мен не е оставен ме довърши. Всички искат пари, когато си плащам нямам проблеми, когато съм от патология вися по 2 часа пред 121 кабинет за доплер и още един куп недоразумения, които ме изкараха извън нерви. Навсичкото отгоре там успях и да се разболея та пих парацетамол и тантумверде за гърло. Да не говорим че нямат валидол и деган най-елеменатрните лекарства за една болница, нужни на две момичета, които лежаха там и им казаха да ходят да си купят. Е, кажете ми как да не се ядосвам, ми по-добре да си плащам и да ходя на прегледи отколкото да разчитам на болницата!!! Какво като си плащаш редовно здравните осигуровки, това няма никакво значение. Отношението на всички е ужасно, все едно си долнобробна хлебарка, която се превръща в просяк за да получи нужното му. Взехме решение с мъжа ми да се прибера, че няма смисъл от престоя ми там само ядове! Малко съм емоционална и ядосана, ама ще ме извините момичета! Simple Smile Излях си яда! Simple Smile

Там се видях с Джулс, невероятна сладурана, видях и красивта й госпожица. Simple Smile

Вече ще си пием кафенцето заедно сутрин и се моля Господ да е с нас и децата ни, защото докторите гледат на нас като на банкови сметки и ако нямаш пари си никой... Много жалко! Незнам на къде отиваме!

Обичам ви и ви благодаря за загрижеността към мен, явно ние сме си повече подкрепа и повече можем да си помогнем от болницата...до този извод стигнах! Simple Smile

# 103
Йо, честити дрешкии, всичко е много хубаво, а пуловерчетата са уникални:) Ама снимки на новата къща не видях. newsm78

Кокали болят всякакви, да знаете,към края-силно и постоянно.
Килата послееее  за жени,които са луди като мене на тема спортуване са бреме. Но няма да ви лъжа-постепенно става.  Аз сили нямам ама бъхтя тука един обръч,колело и гири.
Пролетно е навън:)) Вие си се търкаляте,нали:)))Само така до края:) А Дони  я няма... Дано всичко е наред.

# 104
Аселинка, добре дошла! Правилно сте взели решение с мъжа ти, по-добре вкъщи и често да ходиш на лекар, отколкото да се ядосваш, чакаш и да не ти обръщат внимание, когато е необходимо. Ще стискаме палци и всичко ще е наред до края!

Мини, браво, че си започнала със спорта. Аз като луда на тема спорт ти пожелавам успех в борбата с килцата! С търпение и постоянство, ще свалиш каквото е останало!

Надявам се скоро да кача и снимки от новата къща!

Общи условия

Активация на акаунт