"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 161
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 795
  • На земята, която е всъщност звезда.
А някой може ли да ми каже Камелия Тодорова има ли някакви пластики?Защо изглежда по този ужасен начин  Rolling Eyes
На който му е интересно ето една снимка от младостта й.
Била е много красива,но защо сега изглежда така ,само 54 набор е  Confused

Алкохолиците много се сбръчкват. Дори да откажат пиенето, след години пак изглеждат много състарени. А Камелия, по някаква причина, явно сега не иска да си опъва кожата.

# 796
Камелия е за мен е певица не за масова "консумация".
Хареса ми във филма "Търновската царица" - красива , очарователна,
но след връщането и от чужбина ме отблъсна. Имаше интервю ,едно от първите ,
които даде - говореше,като българка родено и израснала извън България.
Това ме подразни, както и представянето и с Кеми Тодорофф !
Имаше сериозен проблем с алкохола, а сега е в другата крайност.
Дано покаже класа.Коментарите и са точни.

# 797
  • София-в сърцата на моите деца
А някой може ли да ми каже Камелия Тодорова има ли някакви пластики?Защо изглежда по този ужасен начин  Rolling Eyes
На който му е интересно ето една снимка от младостта й.
Била е много красива,но защо сега изглежда така ,само 54 набор е  Confused

Алкохолиците много се сбръчкват. Дори да откажат пиенето, след години пак изглеждат много състарени. А Камелия по някаква причина явно сега не иска да си опъва кожата.
Да, Камелия с години е била алкохоличка и този нощен живот по пиано барове...,няма как да не даде отражение!Все пак виждам,че се е взела в ръце и не пие,поне засега Peace

# 798
И кво - ССФ и нейните възрастни около 80-годишни родители живеят в палати? Освен това понеже възрастните хора са тъжни и самотни, готвят мърляво за ССФ е нещо като унижение да хапне миш маш и сърмички, приготвени от тях.
Аз не знам вие къде очаквахте да живее Славчо Пеев? в къща като на Евгени Минчев или Левон?
Жилището му си беше съвсем нормално, поведението му - също, манджите му - също.
От какво по - точно ви стана тъжно? На мен ми стана много приятно, че възрастен човек - публична личност не го е срам да покаже домът си, похвали се с внуците и пиесите си, представи се много по - добре от редица изтънчени домакини и млади хора. От екрана вчера аз видях един човек, изживял живота си пълноценно, доказващ, че има много по - важни неща от това дали къщата ти е голяма и обзаведена по последна мода.

newsm10

Обаче.....снощи ми стана тъжно. На вечерята на Александра не спрях да се смея през цялото време, а на вечерята на Славчо чак ми се доплака. И аз също бих опитала гозбите му.

# 799
Хареса ми Славчо Пеев, много непринуден човек. А бях предубедена, че ще преиграва подобно на Мамалев, който е в роля дори когато е на улицата или пък Татяна Лолова - нещо такова си представях.
Жилището губи най- вече от мъничката кухня, която не е организирана никак, мушамички, на малката маса само мен ме нямаше... Иначе показа много вещи с история, което няма как да не ми хареса! Ей такива неща правят жилището дом, а не да вземеш апартамент под наем, който е луксозен, но безличен отвсякъде, и да го представиш за свой.

И аз се натъжих малко, не знам точно защо. Не мисля, че живее бедно и в лишения, не смятам! Но, някак самотно, простичко  Thinking И не, че това е лошо, само малко тъга ми навя.

# 800
Къде е дъщеря му ? Пропуснала  съм този момент.
Нищо не се спомена и за съпругата.Зная,че дъщеря му е от втори брак,
със значително по-млада дама.

# 801
Къде е дъщеря му ? Пропуснала  съм този момент.
Нищо не се спомена и за съпругата.Зная,че дъщеря му е от втори брак,
със значително по-млада дама.
Дъщеря му е в Лондон.И майка и е там.Втората му съпруга е от фамилията Дионисиеви,не особено успяла актриса-Светла Дионисиева.

# 802
  • град-държава
Защо трябва да се залита в крайности и кое му е тъжното не разбирам аз.
Едно от най-гадните неща за мен е миш-маша, няма сила и рецепта на земята, които биха ме накарали да го опитам - мирише ми и изглежда на стомашно съдържание на няколко часа.
Специално за готвенето, дори и да не готвиш много добре, ако спазваш хигиена и няма отблъскващи моменти, всичко би звучало съвсем различно и по-приемливо. Обратния вариант също е валиден.

Дъщеря му е студентка по право в Лондон.

# 803
За Иван и Андрей - по време на развода на Андрей  беше обратното - Иван изглеждаше улегнал и сериозен, а Андрей - неспособен на дълги връзки. Просто жена му си замина за Сърбия и не направи същите драми като Вихра. С което не искам да обвинявам нея - тя си има дете, защитава си го, чувства се излъгана, а двамата И се държат също неадекватно...но малко ми дойдоха в повече.
А за Славчо Пеев мъжът ми не се оказа прав - като гледаше каква покривка сложи, как облиза лъжицата, каза само "Твоите майки ще го съсипят" (явно и той поглежда какво чета, щом е наясно  Mr. Green). Но уважението към личността му взима връх, което ме радва, трябва да призная.

# 804

Извинете моля, но се пише адски-със сигурност Славчо Пеев нямаше да го сбърка това...Нищо лично-само правопис....все пак ви четат Peace

Но когато преди години е обявил Ангел Георгиев /Ачо/ за агент на ДС е сбъркал, а петното върху Ачо си тегнеше до смъртта му. Някои грешки са по- страшни от правописните!

# 805
Ана2,съпругът ти е прав !
Не исках да коментирам, но гледам предаването със съпругът ми, който
реагира по същия начин - "може поне покривката да не е за еднократна употреба" ,
а относно тавичката за печене на чушките, звънна една приятелка "защо ме накара
да изхвърля моята?". Просто не харесвам подобни съдове.

# 806
  • София-в сърцата на моите деца

Извинете моля, но се пише адски-със сигурност Славчо Пеев нямаше да го сбърка това...Нищо лично-само правопис....все пак ви четат Peace

Но когато преди години е обявил Ангел Георгиев /Ачо/ за агент на ДС е сбъркал, а петното върху Ачо си тегнеше до смъртта му. Някои грешки са по- страшни от правописните!
Никой не знае къде е истината...!!Никой не може да каже: да така е било....кой кого ,къде и как ..никой не знае Peace Онова време беше страшно..Сега всички са много храбри да говорят, ама знае ли човек тогава, кое как е било  Peace
Нищо лично, но знам що народ набедиха и що народ си замина оплют ,без да е излязла истината наяве !!

# 807
  • out of space

Едно от най-гадните неща за мен е миш-маша, няма сила и рецепта на земята, които биха ме накарали да го опитам - мирише ми и изглежда на стомашно съдържание на няколко часа.

Абсолютно същата съм и аз! Миш-маш  Sick

# 808
Светла Дионисиева е директор на Културният център в Лондон,
който се намира в бълг.посолство - /от "Гугъл"/ , на материала има нейна снимка,
значително много млада, от бащата на дъщеря си.

# 809
Светла Дионисиева е директор на Културният център в Лондон,
който се намира в бълг.посолство - /от "Гугъл"/ , на материала има нейна снимка,
значително много млада, от бащата на дъщеря си.

Това ли е тя?

http://www.monitor.bg/article?id=307336

Общи условия

Активация на акаунт