"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 151
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 990
  • На земята, която е всъщност звезда.
Губи ми се нещо- Сани какво не ядеше- свинско, тиква, скариди, гъби, боб /заради колита/? Какво още имаше?
За съжаление едва ли ще разбереш,тъй като и тя самата не е сигурна точно какво яде и какво не  Mr. Green

Пилешко имаше за нея, хареса го. Както и боба.
Въпреки колита  hahaha

Laughing

Както и Джамбазки, силно възмУтен от супата на Камелия, към Сани сърбайки: Нищо, не я разбърквай, ще я изядем.

# 991
Скучна и напрегната вечеря.
За мен, човек, който не знае как се приготвя месо, не знае изобщо нищо за готвенето.
Откъм меню и изпълнение-провал.
Откъм атмосфера-още по-голям провал.
Имам чувството, че са разменени остри думи на някоя от предишните вечери, които на нас са ни спестени, и всички просто участват тази и утре вечер, защото са поели ангажимент и явно не могат да се откажат.....
Сама на себе си не вярвам, че ще го напиша, но Андрей е най-адекватния от групата.Ако не беше той, щяха само да си мълчат над чиниите....

Връх в неуважението към другите е да си извадиш телефона и да се втренчиш в него.
Чак пък толкова неотложни разговори, та не могат да почакат 2-3 часа....
И в това Саня и Революционера не пропуснаха да се "проявят"....

# 992
Вечерята на Камелия имаше приличен вид, което не мога да кажа за тези на Славчо и Сани, не беше кой знае какво, предвид приказките й, но беше съвсем ок. По-неприятен вкус оставиха гостите, просто няма сми' да коментирам цялостното поведение на Ангел, че и на Славчо, ще се въздържа да ги категоризирам. За тази седмица черешката си е Андрей и като домакин, и като гост.

# 993
Губи ми се нещо- Сани какво не ядеше- свинско, тиква, скариди, гъби, боб /заради колита/? Какво още имаше?
За съжаление едва ли ще разбереш,тъй като и тя самата не е сигурна точно какво яде и какво не  Mr. Green
Чак сега изгледах вечерта при Андрей и да се допълня- не обича и суфле, не смесва месо с картофи.

# 994
Сани обича да си похапва какво ли не ,но сега е на Дюкан или се опитва.Такъв извод направих след всичко изгледано и написано  Thinking

# 995
  • Испания
Сани обича да си похапва какво ли не ,но сега е на Дюкан или се опитва.Такъв извод направих след всичко изгледано и написано  Thinking

Ако питаш мен, не се и опитва /няма нищо общо с дюканския режим, вЕрвай ми  Wink/, като гледам какво яде. Но както и да е. Неин проблем.  Peace

# 996
Яде пилешко и дреболиики,салата само с оцет,слагаше малко мазнина ,обича картофи и хляб,но каза,че не е яла от много време...досега.И само говори кое как ще се отрази на теглото й.

# 997
Не успях да гледам, но като ви изчетох - май нищо не съм изпуснала!

# 998
  • sofia
Мда, има нещо по-отколешно в отношенията Камелия- Славчо...харесвала съм го много дълго време като актьор, обаче нещо сериозно ми е пропукано харесването, да не кажа по-силна дума.
Камелия направи една манджа с грозде и това е...тиква, че боб - едното крайно ненужно, варено бонфиле, изобщоо - престара се, но пак не и се получи хич, та никак. Девойката Сани си е сносна простовата, но не го и крие, някак отвътре и идва, та затова не ме дразни лудо. Самата Камелия не мога да понасям нито като певица, нито като каквото  и да е. И по-дпбре да започне да пие, ще изглежда вероятно по-адекватно! Най-неприятното създание обаче е Джамбазки - не знам от гората ли са го хванали, какво му се е случило, но яко е изплискал....
Като цяло тази седмица ми остави неприятно усещане....и аз не съм вярвала, че ще го видя и мисля, но Андрей се оказа най-читав!

# 999
Срещнах доста коментари,че Андрей е най-нормален от всички.Всяка седмица има по един от светата троица-Иван ,Андрей и Ирина...Само на мен ли ми се струва ,че  сърцераздирателната изповед на Иван и подбора на личности тази седмица,лъскат реномета и  ги издигат от пепелта?!Всяка друга седмица домакините бяха някак балансирани,макар и скучни понякога.От тазседмичните всеки сценарист,който поне малко е в час,би разбрал ,че ще е пълен провал.

# 1 000
Мъжът ми каза следното нещо след вечерята: защо се учудваш на Славчо, той е стар номенклатурен кадър и точно така се е научил да оцелява. Говори мило, тихо и благо, а после във финалния момент те храни зад гърба ти. Това е типично за всички стари номенклатури от театрите, радиото и телевизията, нали толкова години гледах колегите на майка ми, а виж и тя каква е. И наистина, тя  работеше дълги години в БНР и различни театри и е точно толкова усмихнато лицемерна.  Laughing
[/quote

Прави лошо впечатление ,а и е меко казано невъзпитано(да не кажа друга дума) да използваш форум,за да плюеш по семейството си  Shocked Може да ти е свекърва,да е лицемерна,да я коментирате с мъжа ти,но да говориш зле за член на семейството ти пред непозната аудитория е ... грозно! Confused

# 1 001
  • Sunshine state
Мъжът ми каза следното нещо след вечерята: защо се учудваш на Славчо, той е стар номенклатурен кадър и точно така се е научил да оцелява. Говори мило, тихо и благо, а после във финалния момент те храни зад гърба ти. Това е типично за всички стари номенклатури от театрите, радиото и телевизията, нали толкова години гледах колегите на майка ми, а виж и тя каква е. И наистина, тя  работеше дълги години в БНР и различни театри и е точно толкова усмихнато лицемерна.  Laughing

Прави лошо впечатление ,а и е меко казано невъзпитано(да не кажа друга дума) да използваш форум,за да плюеш по семейството си  Shocked Може да ти е свекърва,да е лицемерна,да я коментирате с мъжа ти,но да говориш зле за член на семейството ти пред непозната аудитория е ... грозно! Confused

Е,стана ясно в какъв смисъл го казва.Не търси под вола теле. Wink

# 1 002
  • На земята, която е всъщност звезда.

Е,стана ясно в какъв смисъл го казва.Не търси под вола теле. Wink

Уф, дори няма смисъл да го коментирам. Поне да имаше коментар по темата, да не е чист спам.

mucana, и аз си го мисля. Също забелязах, че точно когато масово се заоплаквахме, че е станало много скучно...воала...нещата се раздвижиха. Затова съм все по- скептична, че това, което виждаме, е това, което гледаме.

# 1 003
Днес не ми хареса. Положи усилия Камелия да направи интересна и хубава вечер, но нещо не й се получи. Най-вече самото "гости".
И само дето се подигравахте на Сани, че питаше гостите: "хареса ли ви това, онова", а Камелия - същата Laughing

Вярно ли и Ирина ще участва!? На същата маса, със същата покривка, със същите споделянки, също за Вихра... Няма да мога да изтърпя и нея.
Толкова ли е зле Нова, та ще извърти цялото фемили.

# 1 004
Ирина на снимката фондю ли прави в синия съд? Thinking

според мен - фондю с шоколад! ирина чете темата, момичета, внимавайте какво казвате...  hahaha

иначе мисля в седмицата с нейното участие да престана да гледам "черешката..." малко прекалено ми идват тези семейни драми в "нова", която и без това гледам от дъжд на вятър..

Вселена, какво имаш предвид като казваш, че така е започнал упадъкът на "перфектната вечеря"?

Общи условия

Активация на акаунт