"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 124
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 020
Това с вареното бонфиле много се срещаше по комунистическо време в ресторантите, особено за сватби и други масови прояви.

Астор ми е досаден, не обичам фокуси, а и той не ми е симпатичен. Гледахме го в 'Черешката', сега пак трябваше да се явява.

# 1 021
  • софия
Вечерята при Камелия не ми хареса като цяло!Менюто и не беше лощо,обаче нямаше атмосфера!Гостите се държаха сконфузено,пролича си взаимната им антипатия.Андрей се държа на ниво и почва все повече да ми харесва ,изненада ме приятно!
Относно Иван и Ирина-ами нека си чете жената-истината е,че Иван наистина изглежда потиснат и не комфортно със себе си!

# 1 022
  • софия

На тази нова "звездна" двойка й давам не повече от 2-3 години .....

Много даваш.
Това непрекъснато афиширане на лични чувства, не е признак на искрена и съкровена любов. Обичащия човек не се вълнува как изглежда в очите на околните и не ги занимава с душевността си.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 1 023
Кои ще са участниците следващата седмица?

# 1 024
Сани обича да си похапва какво ли не ,но сега е на Дюкан или се опитва.Такъв извод направих след всичко изгледано и написано  Thinking
Няма начин да е на Дюкан-пие алкохол,яде леща,картофи,боб,десерти...

# 1 025
Това с вареното бонфиле много се срещаше по комунистическо време в ресторантите, особено за сватби и други масови прояви.

Основно в менюто на "Балкантурист" Mr. Green

# 1 026

Относно Иван и Ирина-ами нека си чете жената-истината е,че Иван наистина изглежда потиснат и не комфортно със себе си!

И на мен ми изглеждаше като мъж под чехъл, не му отива изобщо, изчезна мъжкарското му излъчване. Дори по- възрастната от него Вихра не успя така да го задуши. Тази връзка няма да я бъде, помнете ми думата Naughty

# 1 027
  • София-в сърцата на моите деца

И на мен ми изглеждаше като мъж под чехъл, не му отива изобщо, изчезна мъжкарското му излъчване. Дори по- възрастната от него Вихра не успя така да го задуши. Тази връзка няма да я бъде, помнете ми думата Naughty

Отвсякъде му личи на Иван ,че е зле..Няма излъчване на щастлив мъж, а на подтиснат и объркан newsm10

# 1 028
  • София
Сега изгледах края на предаването. Пълна подигравка, 4е Камелия събра по-малко то4ки от свинщината, която спретна Слав4о Sick

# 1 029
  • София-в сърцата на моите деца
Сега изгледах края на предаването. Пълна подигравка, 4е Камелия събра по-малко то4ки от свинщината, която спретна Слав4о Sick
А и от СанитУ май събра по-малко или се лъжа newsm78

# 1 030

Именно, те си бяха Балкантурист всичките. Въпреки, че ако отвориш Рецептурника, който имаше във всяко заведение, такова нещо няма.

# 1 031
  • град-държава

Именно, те си бяха Балкантурист всичките. Въпреки, че ако отвориш Рецептурника, който имаше във всяко заведение, такова нещо няма.

Точно исках да кажа, че дядо ми е бил цял живот управител на едни от най-известните ресторанти на Сл.Бряг към Балкантурист и никога, ама никога не съм виждала да вари бон филе особено в тенджера под налягане (никога не е готвел в такава де), освен, че съм чела рецептурниците му от 70-та година и няма такова нещо.

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 09:23 от ahasver

# 1 032

Нямам такива спомени, но това пусто филе не се ли прави на тиган, в най-лошия случай на фурна. newsm78

# 1 033
Между другото този тип чинии с разделение са много популярни ( по мои наблюдения) в Германия и Австрия. Камелия нали е живяла в Германия, свикнала си е явно.
Мен не ме дразнят, сякаш и аз съм претръпнала:)

# 1 034
  Ех ,Камелия , Камелия, каква заявка за кулинарно пиршество даде ,а какво се получи  Wink . Тиквена крем супа със скаридки , а след нея боб чорба с пушени гърди. Бих и дала 8ца- заради старанието, смелоста да изпита вкусовите възприятия на гостите ,естетичния вид на храната, жеста към Сани(която се оказа ,че избягва да хапва свинско,а не че не го обича  Laughing) и приятната изненада.
   Славчо - 4 точки ,защото това не е Камелия ,която познавал! И двамата живеят със спомените си от преди 30 години и се усети разочарованието им от това в което са се превърнали.
  Сани и Джамбазки да не си пишеха СМСи  Laughing
  Като видях петорката си помислих,че всъщност имат допирни теми- Сани +Камелия- музика, Славчо + Камелия -театър, Андрей е универсален ,Джамбазки очаквах да е отворен млад човек и с удоволствие да се включи във всяка тема.

Общи условия

Активация на акаунт