"Черешката на тортата" - 2 сезон - 4

• 90 042
  • 1 351
  •   1
Отговори
# 1 260
В момента камелия е в станция нова и я питат за отношението и към Славчо.Впросите към нея започват със :По форумите хората питат ................ Mr. Green
И какво отговори Камелия ?

# 1 261
  • Sofia
В момента камелия е в станция нова и я питат за отношението и към Славчо.Впросите към нея започват със :По форумите хората питат ................ Mr. Green

Да, това и аз гледам, Ирина май често чете тук  Laughing

# 1 262
Тъкмо да отговори и я попитаха за рецептата която прави в момента,и тя се отплесна,после пак я върнаха на темата ,не знаела защо така се е държал Славчо,пак каза ,че единствоне с Андрей е намерила общ език и аз превключих.

# 1 263
  • На земята, която е всъщност звезда.
А тя какво готви в предаването?

# 1 264
Ами май някъкъв десерт правеше,но в момента гледам Трайков при Лора,по интересно интервю е

# 1 265
Добре че са тези форуми, та хората да си правят новините и предаванията Grinning
Не знам при Вас е как е , но аз този се сезон на Черешката не се вдъхнових да пробвам да приготвя нито едно ястие. Участниците ли не ги презентират достатъчно атрактивно, аз ли съм с претенции...През лятото голямо експериментиране падаше в нас.

# 1 266
беба 2, за съжаление си права.
Нищо ,което да приложа и разнообразя в кухнята.
Единствено се радвам,че при моите познати подобни изпълнения няма.
Егати звездите !

# 1 267
Ами май някъкъв десерт правеше,но в момента гледам Трайков при Лора,по интересно интервю е

И аз го гледах накрая, то риалитито с Б.Б. няма конкуренция.  Laughing

# 1 268
Не ми е симпатичен Ангел,но вечерята му долу-горе ставаше-очаквах да е по зле.
Като цяло харесаха ми само Андрей/заслужил победител/ и Камелия.Изобщо мисля че това е най-слабата седмица досега в Черешката.Компаниятаа много кофти подбрана-единия не яде щото е на диета,а другия мрънка щото не е българско....абе неприятни ми бяха.

# 1 269
dafinov list, понеже виждам, че възмущението ти се дължи на моя пост, мога да обясня, разбира се, какво имам предвид!
Simple Smile

постоянното натякване от страна на националистите си е чиста пробва егоистично морализаторство и по нищо не се различава от всяко друго такова - "вижте ме, аз съм застъпник на една ве-ли-ка идея, единствената правилна идея, около, която човек може да организира живота си и, следователно, многократно превъзхождам всички вас, които не се идентифицирате с тази идея!"...
ами да - националната ми принадлежност не ме дефинира напълно и пропаганда от този сорт ме дразни принципно, съответстващата ѝ естетика респективно също не ме грабва...

за себе си се опитвам се да не залитам в крайности - и преди писах, че сервирам и за семейството си, и а за гостите си българска кухня, защото ми допада.. подарявам на приятелите си чужденци покривки с български народно мотиви и лютеница, разказвам им за историята на страната и по никакъв начин не неглижирам факта, че съм българка.. и това е напълно достатъчно!
 Peace

# 1 270
Утре ще гостува в Станция нова Славчо,попитаха Камелия дали да е оставят едно парче за Славчо и тя каза- Ама защо се заяждате с човека  Mr. Green

# 1 271
scaramouche, така съм съгласна Simple Smile Peace.

# 1 272
Не ми е симпатичен Ангел,но вечерята му долу-горе ставаше-очаквах да е по зле.
Като цяло харесаха ми само Андрей/заслужил победител/ и Камелия.Изобщо мисля че това е най-слабата седмица досега в Черешката.Компаниятаа много кофти подбрана-единия не яде щото е на диета,а другия мрънка щото не е българско....абе неприятни ми бяха.

Peace Все пак да отчетем, че Андрей успя да изпере имиджа си.

Славчо дано не готви утре.  Wink

Момичета, мислите ли, че някой от десега представилите се е достоен да отиде на финала? И ако да, кой и защо? Аз бих гласувала за Левон - интересна кухня, познания, любов към кулинарията, справи се абсолютно сам /вкл. десерта/, избра идеен подарък, в който също участва.

Последна редакция: сб, 17 мар 2012, 11:31 от Вселена

# 1 273
  • Sofia
Другата седмица мисля,че ще е по-интересна...

# 1 274
Другата седмица мисля,че ще е по-интересна...

И аз... дано няма злобни подхвърляния и надувки,че аман вече от егото на ВИП-овете ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт