Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 36 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Снощи към 3 часа благополучно се прибрахме от София. Равносметката е - изкарахме си чудесно и много весело, не можах да осъществя всички срещи, които исках (включително и среща с вас Sad), Антон си премаза пръста на вратата на колата, а децата са с конюктивит. И така, след няколко месеца пак... може би. Simple Smile Мисля, че вече ни е време да си купим поне микробус!  Joy Joy Joy Що багаж замъкнахме натам и що багаж донесохме насам, не е истина!  ooooh! Joy Сега трябва да разтоварвам колата и да подреждам.  Crazy

# 106
  • София
Добър ви ден!
Тази нощ Викчо се буди два пъти, яде заспа, събуди се към 6.30 поигра и пак заспа. Сега отново е в хоризонтално положение, мислях да почистя през това време, ама първо реших да ви прочета, та май ще отече чистенето! Mr. Green
Кате, аз ползвам Ненедент за зъбките:

Малко е страшно да бъркаш в устата на лъва, но си слагаме съвсем накрая на пръста силиконовия накрайник, та така се спасяваме пръстите! Grinning
И дано са зъбки при Ади, че времето се оправя и трябва да е здрав за подвизи! Hug
Нощни, радвам се че сте си изкарали добре в Сф. Бързо да се оправят малчовците и ТМ. Hug
Жоржи, ха дано така да си спинка малката кукла-калпазанка! Heart Eyes
Христиана, дано отбиването и при вас бъде така леко като при нас! Hug
tuty1, бързо оздравяване и на Танчето!
bubi_barabata, радвам се че малката вече е по-добре!

Нещо ми е пролетно, та съм се замислила за почивки и СПА! Heart Eyes Споделете си плановете ,плийзззз! Mr. Green

# 107
  • sofia
Какче, имаше оферта за Рич- 160лв за делнични дни за двойна луксозна стая за две нощувки.

Аз днес запазих билети и на 05.06 летим за Малага, ще си пека дупето в Марбеа. Много съм хепи- това си поисках за предстоящия ми РД.

Ирен е с ангина- бактериално е, ако до утре не се оправи започвам АБ да давам.

Малка сладка Лия вече отговаря с 'да' и 'не' и живота е по-хубав.

# 108
  • София
Привет!

И аз не съм ходила на гинеколог след раждането, на мамолог никога не съм ходила  Embarassed Ужасна съм  Cry.

Ади също прави големи паузи между храненията, ако не се броят кърменията. Вечеря към 18.30 - 19.00, закусва към 9 сутринта. Тези постоянни нощни кърмения вече взеха да ми омръзват честно казано.

Какче, цяла зима мисля планове за пролетта и лятото Simple Smile, но колко ще осъществим не знам. Със сигурност обаче по-другия уикенд ще ходим на планина с приятели, на Семково или Пампорово, където реши мнозинството, ние сме пас. Април ми се иска да отидем за 2-3 дни из Родопите, по-специално до Перперикон, никога не съм ходила, а се глася да ходя поне от едно 10 години  ooooh!. Края на май сме в любимия Сандански поне за десетина дни.

bouquet

# 109
  • Пловдив
Само Запис  Confused
Отивам да чета....

# 110
  • София
Какче, ние пак за Велинград се стягаме този месец- и за Св. Спас има някакви промоции.
Но плановете леко се отлагат, защото Михаела наистина не чува и не е за басейн сега Sad. Ушният лекар каза, че е от това, че беше болна и трябва да отшуми, предписа торба лекарства. Последно да се оплача - 5 дена детска градина = месец много болни мъж, кака и малчо + много загубени часове пред лекарските кабинети + мн. пари за лекарства.
Но иначе и аз съм заразена от пролетното настроение и само гледам за хотели, басейни и т.н. И си мечтая за море...
Люба, страхотно звучи!

# 111
Здравейте!
Кокошчица е болна-вчера сутринта се събуди с кашлица,която до обяд бе вече бухаща.Педи я слуша,слуша-каза че нищо не чувала.Изписа ни едно билково сиропче и каза да я следя за Т.Е,от преди 2 часа вече е с Т и кашлицата се усили.Утре ще ходим на преглед,че за днес приключи-каза че ако гърдите пак са чисти ще ни праща за снимка.Усложненията на сегашния грип са пневмония.Стискайте палци да се размине.
За мамолога-не съм ходила.За гинеколога...ми вече нзм колко пъти ходя,др месец съм пак на цито и ако пак са ми лоши резултатите ще правим колпоскопия  Confused
Бягам засега,после пак

# 112
Бонболинка, стискам палци и на теб и на малката да сте добре и да няма допълнителни проблеми.  fingerscrossed
Люба, супер подарък за рожден ден, браво!  Peace
Нощни, откъде пък го забърсахте този конюктивит? Аз един път съм имала такова нещо и само си спомням, че една сутрин се събудих, но не можах да си отворя очите, ужасно беше!  Sad  Бързо оздравяване на юнаците!  Hug

Ние си направихме една приятна разходка навън, пролетта наистина идва и ми дава сили отвсякъде.  Party

# 113
  • Пловдив
ЗА детските градини и ясли - на Виви много и харесва, учат ги и занимават много - доволна съм. НА 8 март бяхме на тържество- беше страхотно - всички деца танцуваха, бяха, казваха стихчета Simple Smile Децата стават по общителни и се социализират по лесно.
Виолета вече се облича и съблича изцяло сама - научили са я на яслата.
Аз не съм ходила на градина - голям пропуск, по затворена съм и задръстена Laughing, еее с годините се променям но..... А че боледуват няма как, първите няколко месеца, като започна беше нон стоп болна, но сега вече е ок. И в детски център да я заведа или на парка пак може да се разболее  Tired

Елч - биберона на Виви го махнах малко след като родих Стаско - беше на 1г8м. - тя беше пристрасена към него- почнах с рязане на върха, малко по малко и така няколко дни, но и отрязана си я искаше и един ден го хвърлихме на едно куче, след това рева 3-4 дни като заспиваше за него, но после го забрави.
То детето две биби си взело, а ти искаш да ги махаш - има време  Joy Joy Joy

Вечер колкото и да ядат манджа, през нощта цокането си е цокане. Не мога да разбера глад ли е , жажда ли, зъби ли, навик ли....  Tired
за отбиването- браво на какче и Ноеми аз все черпя от вас опит, ама при нас не се получава, Емата е цицозависима  #Crazy, хич не знам, как ще се отказваме, само го мисля, а тя не дава въобще признаци, че и е писнало. Не заспиваме ни денем ни нощем без да сучем. През ноща промрънка ли, трябва пак цица иначе няма заспиване.
И ние сме така - искам към м.май да го отбивам, за да мога през деня да го давам на баба да го гледа, но дали и той ще е на същото мнение. Ще съм доволна, да махнем поне дневните му млечни дажби  Simple Smile
Но той вече идва и ми вдига блузата  Crazy

Пепита - стис и успех на ЛЕни  Peace

Бенджи и моите заспива към 23-24 часа  ooooh! и сутрин малчо куква в 7.30, но спи 2 пъти през деня по час -два. А Виолета я събуждам много трудно.....

питайте ме мене какво правя тук ,като имам работа за целия китайски народ ooooh!
Аз пък така си почивам и разсейвам с Вас  Hug

И аз отлагам още прегледа, чакам си цикъла и уж тогава.....

Стаско ми извади Т-то на клавиатурата, и ако липсва на места да не се смеете  Laughing

# 114
  • ул. "Мечтание"
Нощни, откъде пък го забърсахте този конюктивит? Аз един път съм имала такова нещо и само си спомням, че една сутрин се събудих, но не можах да си отворя очите, ужасно беше!  Sad  Бързо оздравяване на юнаците!  Hug

Благодаря!  Hug

Те не се впечатляват особено от тоя конюктивит де.  Laughing За сега Божидар е доволен, че си е вкъщи, но да видим утре няма ли да напира за градина.  Joy Цял ден седи залепен за мен и нищо не иска да прави, не му се играело... аааааа... няма да се разберем така... Не ми пречи да се гушкаме де, не е това. Но подозирам, че покрай тая градина започна да забравя как да си играе сам и сам да си намира забавления... Май ще си осъществя плана да започна да го пускам 2-3 дни седмично, а не всеки ден. Няма да се разберем така с тия даскалици, аз им пращам самостоятелно дете те ми връщат лепка.  Naughty ooooh!

# 115
Малка сладка Лия вече отговаря с 'да' и 'не' и живота е по-хубав.

И Тея казва да, много е сладка и определено е по-лесно така.

Аз се оциклих докато бяхме в болницата, за първи път откакто родих.

ММ не успяха да отидат на гости при другата баба.

# 116
Люба, много хубав подарък!

Кате,  Hug

мрм, какво ви каза и предписа лекаря, правиха ли й тимпанограма на малката? Марти има леко хлътване на едното ухо от честите отити и той понякога като чели недочува, но ни казаха да не се притесняваме, последния път, беше около една инфекция, отит, когато го забелязах че все ме питаше" какво каза...?", но с отшумяването на инфекцията, това премина.

бързо оздравяване на всички болнички! Hug

Бебеш, какво стана че не успяха да заминат твоите мъже?

Нощни, божидар нали отскоро ходеше на дг., може би още е в период на адаптация и затова е така залепен, когато е вкъщи  Thinking

# 117
Няма да се разберем така с тия даскалици, аз им пращам самостоятелно дете те ми връщат лепка.  Naughty ooooh!

Joy Joy Joy  Сладур!

# 118
  • ул. "Мечтание"
Нощни, божидар нали отскоро ходеше на дг., може би още е в период на адаптация и затова е така залепен, когато е вкъщи  Thinking

Отскоро е, да. Има го и момента с адаптацията, много иска да се гушка, търси ни. Но през останалото време просто си стои и нищо не прави, чака ние да му измислим игра, не можел сам да измисли какво да прави, нищо не му се правело. Такова нещо никога не е било!  Shocked ooooh! Аз я заподозрях тая работа на тържеството за 8ми Март, той си знаеше стихчето, но чакаше учителката да му подсказва.  Thinking После започнах да го наблюдавам по-внимателно... Надявам се да е период и аз просто да съм прекалено мнителна.

# 119
Привет!
Буби, Вал, тенкс  Hug
Нощни, дано бързо се оправят и тримата ти мъже.
Люба, страхотен подарък!
Бонболинаfingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт