Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 35 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Бебеш, от вчера се каня да ти пиша, има бодита в Карфур. Точно такива каквито търсиш, с предно закопчаване, тип прегърни ме, в пакети са по няколко броя, с дълъг и къс ръкав има.

Много ти благодаря, ще се постарая да се сдобия, ще видим кого ще помоля да ми купи, че нали съм на село  Mr. Green

# 466
  • Варна
Бебеш, от вчера се каня да ти пиша, има бодита в Карфур. Точно такива каквито търсиш, с предно закопчаване, тип прегърни ме, в пакети са по няколко броя, с дълъг и къс ръкав има.

Много ти благодаря, ще се постарая да се сдобия, ще видим кого ще помоля да ми купи, че нали съм на село  Mr. Green
Мога аз да ти взема и ще ти ги пратя, не е проблем, ако искаш да не спамим повече, прати ми тел. на ЛС и в събота като отида до мола ще ти звънна да ти кажа колко струват и какви има.

# 467
  • Пазарджик
Цитат
Сега се чудя дали да му купя от тези памперси за плуване
попиват много малко,едно,две напикавания максимум

Бебеш,все така да е Hug

Аз съм пълен блокаж след курса и съм Tired

# 468
  • София
Ама след басейн не са подгизнали, така ли?
Бебеш, радвам се, че си добре!

# 469
Ама след басейн не са подгизнали, така ли?
Подгизнали са. Просто не са с гел вътре, а с вата... Честно казано много не виждам смисъла от тях, но и ние ги използваме, за да няма непредвидени инциденти в басейна.

# 470
Поднасям ви кафето и си лягам
Добро и свежо утро  Grinning

# 471
Момичета, които сте ползвали сребърна вода, доволни ли сте? Ивайла има хрема от два дни, нослето й седи като запушено, рядко потича воднисто навън, включих вит.С и осцилококцинум, но като я чух и тази сутрин как похърква докато спи, реших, че трябва нещо да започна и за хремата, но незнам какво...Имам и коризалия, Тути, по колко даваш на нелката и при какъв тип хрема?
Пепинка, голяма сладурка е Райчето  Heart Eyes

# 472
  • sofia
Адис, Виброцил или Назик, лекуват.

# 473
Добро утро и от мен!

Адис, и Кали е с хрема от снощи, почнах я с Назик. Ако не се повлияе ще продължа с Виброцил. Както ти е писала и Люба. Предишната хрема Виброцила я пресуши буквално за два дни.
Днес няма да сме много навън. Само ще идем за кухнята и ще се прибираме. Не искам да я събирам с другите деца за да не ги зарази, а сама не ми се обикаля. Много ме е яд, цяла зима устискахме положението и сега на финала се разболя.

# 474
  • в Надежда-та
mrm аз бански ще купя, но защото ще ходим доста често на плаж/басейн, ако беше само за една почивка на морето, не. След 1-то влизане във водата ги свалям, че то иначе няма съхнене като са на Д-то Crazy

# 475
Адис  Hug - използвала съм сребърна вода с каката /в едно тъмносиньо шише го взимах от аптеката/.По 2-3 к. в носа се капва - в началото й действаше добре,но при следващи боледувания не й помагаше въобще. На спрея Назик - пише след 2 г. да се използва, а доколкото знам Виброцила може и при по-малки деца /това също от опит с каката Mr. Green/ Пробвай с коризалия,но може би трябва да се разтвори във вода,защото те са си бая големички за наште бебочки newsm78 Успех, и дано бързо да мине неразположението Praynig Peace
Пепита - и на вас бързо оздравяване Peace

Аз вече незнам какво да правя - говорих вчера с доки - той ми каза нищо не й слагай в носа,щом не тече,няма секрет и т.н. Само физ.разтвор за овлажняване на лигавица. В интерес на истината след като й сложих от него спря да хърка. Тази нощ спа спокойно. Вече незнам - болна ли е или не Crazy Но важното е че се храни и през деня играе,дивее - за мен това е показател че е ОК Peace

Хубав ден на всички Hug

# 476
Люба, Пепита, Рал, много ви благодаря, въобще не се сетих за виброцил, а имам неупотребяван даже  Hug сложих й вече, ама голям зор, наложи се да я приклещя здраво, за да й капна...

Рал, много се радвам, че нослето е по-добре, може пък лл да е права и да няма нужда при положение, че вече няма секрет  Hug

# 477
  • Варна
Nasic кидс са с Ксилометазолин, също като Олинт например.

# 478
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Пепинка благодаря за кафенцето Hug
Адис,аз съм доволна от Назита угвент при запушен нос http://apteka.framar.bg/14002335/%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%82% … -20-%D0%B3%D1%80-паралелно давам и Коризалия.Първите два дни през 2ч,после през 4ч.Разтварям ги в малко вода,като преди това ги стривам между две лъжици,че иначе доста време им трябва да се разтворят,дори и в топла вода.Последния път хремата мина за 5 дни,през нощта капвах на една кърпичка по две капки масло от евкалипт и я слагах до нея на възглавницата.Бързо да минава Praynig Hug
Пепита ,бързо да минава и при вас хремата Praynig Hug

# 479
Nasic кидс са с Ксилометазолин, също като Олинт например.

Да,така е,но в момента опаковката е пред мен и пише - за деца между 2 и 6 години,не знам защо Peace

Общи условия

Активация на акаунт