Идва Пролетта за януарските деца, всеки ден навън - сега ни е мечта :)

• 36 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
адис, опитвала съм да давам всякак кисело мляко - с бисквити, с бишкоти, с плодово пюре, дори с малко сладко пробвах -  не ще и не ще, усети ли, че е кисело мляко и директно ми бута ръката. странно, че е бая злояда, а никак не е слаба!

за роклята съм на проба другия понеделник и май тогава ще я взема де. и, разбира се, че ще се изфукам. определено смятам, че ще се получи точно така, както я исках. е, имам някои дребни забележки, ама гледам да не втелясвам Laughing Laughing Laughing

дара също не се храни сама, затова пък обожава прибори. най-любимото й е да се разхожда цял ден с една лъжица в ръка и да чука по всички мебели! е, ако зависеше от нея щеше да се разхожда с вилица де.

тутинка, все забравям да ти пиша, че се виждахме с бабите в пазарджик, но добре, че не ти казах, че както и предполагах те не ни дадоха дори да излезем, камо ли да идем да пием кафе с някого. но предполагам, че беше така, защото не го бяхме виждали от лятото. сега сме се заклели, че ще ходим по-често та ще се обадим. и да идем до буби също ни е в "ту ду"-листата Laughing

пепинка, а какво се оказа? с мозъка нещата ми звучат много страшно. обърни си внимание!

# 586
  • Велико Търново
Момичета, много благодаря.
Тя Каката, докато майка й приготви изварата и взе че заспа. Но нищо. Утре няма да ходи на училище, и ще я пременя с компреса така както ме посъветвахте. Още веднъж, много ви благодаря!   bouquet

# 587
дара също не се храни сама, затова пък обожава прибори. най-любимото й е да се разхожда цял ден с една лъжица в ръка и да чука по всички мебели! е, ако зависеше от нея щеше да се разхожда с вилица де.

Това се отнася 1:1 за Зори. Лъжицата е любима и за нея, но дето казваш, ако можеше вилица...  Laughing
А за гостито, айде вече, постопли се, на Гребната е идеално!  Wink
И само да добавя, че сега като излизаме по площадките гледам другите деца на сходна възраст, еми ние сме с най-голямото шкембе...  Crazy Я кажете при вас как е положението?  Laughing

Пепинка, защо така, добре ли си? Предполагам си с ниско кръвно. Аз като стана някой път от леглото и се подгъвам. Миналата седмица като бях при нашите и викам я и аз да си премеря кръвното - 101 на 59.. Пак добре, историята помни и по-лоши случаи.

Пате, къде се губиш по фронта?  Wink Ох, този карамфил е най-отровното нещо, което съм вкусвала. От време на време правя тройчатката и това ми е най-отвратителната съставка, даже пелинът, дето е супер горчив не ми е толкова зле.  Sick

# 588
  • Пазарджик
Да си продължа мисълта,докато ми е в главата ooooh!
Кака Рала не се филмирай с тези зъби,според мене връзката зъби и рахит е по скоро за късната поява на първото зъбче.
Нелката много обича да се храни сама,но за сега е като игра,голямо мацане пада,но става все по добра Grinning,Таня почна да се храни сама като тръгна на ясла на 1г.11мес. Embarassedне е проявявала желание по рано.
За решетката на леглото,май си зависи от детето,как спи.Таня и сега има преграда на леглото/леглото и е на метър от земята/,върти се като пумпал.Бяхме и махнали последните две летвички от решетката,за да може да си влиза и излиза сама.

Жоржи, Бебо79, честити обички и на вашите принцеси! Hug
Елч,усетих аз,надявам се ,че някой път ще остане време да се видим
За Данониното и аз съм и давала да опита.Има едни млекца в Лидал 4по150гр. в зелена опаковка с пробиотици.Има ги с вкус на Ванилия и чисти/Гъбка беше писала за тях/Нелката много ги уважава
Пепита 10лв.ни струваше удоволствието заедно с обиците,какви са тези 50лв Shocked

# 589
Аз прочетох за компреса с извара тук, във форума, и го пробвах на себе си. Сложих изварата в дамски чорап и отгоре вързах кърпа. Еми цяла нощ ми беше некомфортно. Изварата беше затоплена, обаче много бързо изстина и до сутринта само ми мокрееше. Може и да не го бях стегнала добре, обаче наистина се оказа вълшебен - за една нощ ми мина.

Честито на всички млади дами с обички. И на мен ми се иска, но нещо ме е шубе да я заведа  Mr. Green

# 590

Честит Рожден Ден, Вили!

Винаги да ти е пролет  Hug

Не мога да се ошетам след това село...Иначе изкарахме супер, Ивайла видя малки агънца/едното беше току-що родено, още необлизано/ направо беше във възторг, покопахме, побоядисвахме...садихме малко цветя...и се върнах с три тона дрехи за пране  Tired
Вчера цял ден сме сортирали зимните дрехи във вакуум пликове.  Акъла ми се взе  Crazy

# 591
  • София
добре де, а с готова извара става ли или трябва да е по онази рецепта  newsm78

# 592
добре де, а с готова извара става ли или трябва да е по онази рецепта  newsm78

Важното е, да не е кашкавалена изварата  Peace

Повечето правим компреса с купена извара. По-добре домашна Simple Smile ама не винаги човек има под ръка домашно млекце че и време да я прави Simple Smile

# 593
Добро утро!

Честит Рожден Ден, Бенджи! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана от любимите ти хора! smile3525

Искам да ви се похваля - от снощи вече Зори си мие зъбите сама! Първите ми опити да й измия зъбите с накрайника на ненедент се оказа тотален провал, рев и мятане, затова го бях зарязала. Снощи, обаче, реших да пробвам пак и то чрез личен пример, сложих си паста на мойта четка, сложих на нейната и показах нагледно. Ами веднага схвана шушката и вече мие сама. Още по-добре.  Wink

Компресчето с извара звучи по-добра алтернатива от традиционните лекарства, но наистина не знам как би издържало детето цяла нощ с него, като знам Зори как се мята и обикаля цялото легло насън, абсурд сутринта да й е на врата.  Rolling Eyes

Джанче, аз още го отлагам това с прибирането на зимните дрехи, ама май трябва и аз да се залавям... Ужас!

# 594
момичета, компреса се прави нощно време, когато детето не е толкова подвижно, за да не се размества, силата му е 8часа. Трябва да е стегнат, за да не изстива. Аз лично го правя с купена извара, купила съм си марли от аптеката, като свивам марлятя на две и в "джобчето" което се получава слагам около см. дебелина извара, притискам малко за да си отцеди част от водата, иначе после се стича и мокри гърдичките на детето, трябва да се буди, да се преоблича...слагам марлята, памук, който да попива все пак ако тече и върху него найлонов плик(за да се задушава), който връзвам стегнато отзад. Помага много при гнойни ангини, слагала съм го и при сочни и зачервени сливици без налепи. Бързо оздравяване на всички малки човечета  Hug

Пепинка,  Hug бързо да минават всички неразположения

# 595
Бенджи, Честит рожден ден! Да си жива и здрава и много обичана!   bouquet

# 596
  • Пазарджик
Привет и от мене!
Бенджи ,Чести рожден ден,много здраве и късмет ти желая!

И аз да се похваля,сутринта Нели си поиска гърнето,беше свършила половината в памперса,но си довърши в гърнето

# 597
  • София
Буби, браво на малката шушулка, чудя се обаче тази паста не я ли гълтат, как да му обясна на малчо, че трябва да плюе или може би е безвредна?

Последна редакция: вт, 27 мар 2012, 09:42 от bimbim

# 598
Хай Hug

Бенджи Hug Честит Рожден Ден! Много здраве и семейно щастие ти пожелавам Hug Heart Eyes

За компреса от извара - и аз се чудя как точно малката ще го изтърпи цяла нощ,като тя точно през нощта не се спира в кревата ooooh! И обиколници съм сложила,и постоянно я чувам как се блъска в решетките вечер, и едно обикаляне и въртене  из леглото.... заварвала съм я сутрин - краката й висят извън креватчето,промушени между решетките, а главата й опряна в точно срещуположните решетки Crazy

Момичета като чета какво правят вече ваште деца /мият си зъбите,хранят се сами,пишкат,акат в гърне,казват цели думички.... Crazy/ ние направо сме изостанали отвсякъде ooooh! Whistling Crazy Laughing
1-не съм купила гърне - лоша мама Embarassed
2-имам на ненедент накрайника и пастата,но почти не е използван Embarassed - егати съпротивата срещам от нейна страна Tired
3-ако сложа пред нея купичката й с манджа единственото което би направила и то с кеф Crazy е да бръкне вътре и да започне да маже...навсякъде Tired На този етап това не бих си го причинила,и без това по цял ден тичам след г...а й Wink
4-казва "ъ" по всякакъв начин - и сърденето й е едно голямо Ъъъъъъъъъъъъъъ и тръшкане Crazy и всичко каквото показва и иска пак е "Ъ" Confused Казва ам на яденето и "ната",от време на време "мама" И това е Whistling Thinking

Какорала Ти вече си я нахокала сигурно свеки за зъбите ама да си кажа и аз Mr. Green Имаме 4 отдолу - отпред + един кътник от едната страна и три отпред горе /единия горен излиза вече 4-ти месец и още не е пробил,ама белее на венеца Wink/ + два кътника горни,които не са пробили съвсем а само дръскат /предполагам по някое и друго връхче им се е подало Peace/. А сега ти смятай по двойки ли са или не Whistling Crazy Hug

Честити пробити ушенца на малките сладки девойки, и браво на мамите им,че са се престрашили /защото аз на каката ги пробих на 5 ,дядо й я заведе Embarassed, а малката кога ще я огрее - е това вече не знам Whistling Laughing/

Днес дали ще е толкова студено навън newsm78 Вчера имаше ужасен вятър,дано днес да е по-топличко Wink

# 599
  • sofia
Хайде добро утро!
Бенджи, бъди щастлива!

Нашето дупе е мнооого по-добре. Поливах смрадлика, голичка я оставих 2 пъти за малко.

Не се шашкай Рал, децата , които ядат сами го правят с ръце, така са захранвани. Бренд, не бъркам, нали?

Общи условия

Активация на акаунт