НОЕМВРИйските душички преди година бяха само две чертички

• 31 480
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Еха, то човек да не отсъства 2-3 дни дни и не мога да ви изчета. Не ми беше мн приятно обаче четенето. Но спирам с това дотук достатъчно сте изписали по въпроса.
Добре дошла на Магдалена и бебчето й!
И моята Деничка май ще е мързеливичка, опитва се да се преобръща от гръб по корем, но само когато е поставена на по-висока възглавница, успява само да се прекатури и гледа учудено.
Цветка и нашите памперси миришат кофти, но само сутрин когато е по-много пишканото.
Аз не оставям детето си да плаче, нося си го, работата ще почака. Тя стои на ръце, но иска и да си стои полегнала. Проблемът при нас е, че не може да е самичка трябва все някой да я забавлява иначе почва да крещи и да ни вика, че и плаче.
Фио много ми стана смешно и сладко изказването на твоя батко. Опа май стана рима.
Sneakers,   Hug мога да те разбера - при отглеждането на каката, докато бе малка таткото ходи на няколко мисии от по 6 месеца, че се чудих даже дали детето ще го познава.
И да се оплача, моята бебка май тайничко ви чете  Laughing почна и тя през тази седмица да ми се буди нащем и освен сукане др не я приспива. Преди спеше до 10 -11, а сега 8 часа е кукуряк, въпреки че е сукала 2-3 пъти през нощта. Но не се буди от глад, защото изибщо не напира, а преди когато спеше по-много го правеше.

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 08:28 от albena30

# 136
Такаааааа

Влизам за последно само, за да помоля мамите, които имат парола за общия профил, да се грижат за темата оттук нататък  Hug

Аз бях дотук!

Ако има нещо, което истински да мряза в този живот, то е да се натрапвам там, където не съм желана.

Благодаря ви за уроците, които научих! За щастие приятните бяха повече от.... да кажем неприятните! Господ вижда всичко! На мен съвестта ми е чиста!

Енергията и времето, които досега влагах, за да оформям темата, да актуализирам списъци и т.н., смятам да насоча към тримата си мъже, те поне го оценяват!

На всички мами и бебчета пожелавам ЗДРАВЕ!

# 137
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile - тази нощ поспахме
Момичета, много грозно е да четеш няколко страници, изписани за едно денонощие, само в разправиии. Какво има да делим? Стана ми тъпо - пиша във форума от началото на 2005г. ама такованещо не съм виждала по отчетните. След като архивираха ноемвийската ни тема2005 си пишем във ФБ и атмосферата 6г по - късно е винаги така приятна, макар че може със седмици да не сме писали, наистина целта е вазимопомощ.
С риск да разбуня вече поукротилите се духове, някак си не мисля, че е редно новите мами да нападат нас, които наистина вече повече от година сме заедно и повече или по - малко писали сме преживели много заедно.
Никога не съм обръщала внимание на това, че на някой пост не ми е отговорено, така се е получило, тогава питам пак Wink, НО пък тък съм намерила голяма подкрепа.
Нека спазваме добрия тон, в крайна сметка никой на никого нищо не дължи, няма смисъл да се излагаме Simple Smile
Добре дошла на Магдалена и бебчето, надявам се да сме си полезни едни на други  bouquet
Не сум захранила, но на тема лъжички: купих едни 4 бр на МАМ и един комплект за хранене на НУби с 4 купички с капачета и лъжичка, каквато katiousha е показала.
Дълго стана, извинявайте:)
Хубав ден!

# 138
  • Пловдив
еее, Фио, недей така Confused

# 139
  • Някъде там
Такаааааа

Влизам за последно само, за да помоля мамите, които имат парола за общия профил, да се грижат за темата оттук нататък  Hug

Аз бях дотук!

Ако има нещо, което истински да мряза в този живот, то е да се натрапвам там, където не съм желана.

Благодаря ви за уроците, които научих! За щастие приятните бяха повече от.... да кажем неприятните! Господ вижда всичко! На мен съвестта ми е чиста!

Енергията и времето, които досега влагах, за да оформям темата, да актуализирам списъци и т.н., смятам да насоча към тримата си мъже, те поне го оценяват!

На всички мами и бебчета пожелавам ЗДРАВЕ!

newsm12 Стана тя! Защо?

# 140
Fio, недей така... Hug

# 141
      Добре дошла на новата мама!  bouquet
    • Цветка,не се шашкай излишно,мила.На Тина също така и миришеше ужасно урината,когато ползвах пуфис (дано не прозвучи като антиреклама),но си беше факт и нямах търпение да свърши пакта,който беше от 82бр.Интересно,че не попиваха добре и дупето и беше мокро. baby_neutral
    • Бени аз захраних с оризова каша заради витамините в нея и както е написано по-напред,заради прехода.Лъжички също ползвам на Нуби,каквито Катюша е показала.Не знам дали те са "виновни",но моята мадама иска само с  лъжичка да се храни,или е беберонена стачка. Joy
    Фио,скъпа си ни,много си те обичкаме!  bouquet

• И аз да се оплача,че Тина сууче  по 8-10 пъти на денонощие,никога не изяжда 140мл,само кашата.Вече съм доста изтощена,имам чувството,че кърмата ми е намаляла значително,едвам успявам сутрин да изцедя по 60мл. от двете гърди.Дано да е само период. ooooh!
    Слънчев и усмихнат ден! Hug

# 142
    • София
    Ами защото е много тъпо затова, защото в моменти, в които лежах в Шейново за задържане първата ми работа като ме изписаха беше да оправя тмата, за да има къде да пишат всички, защото в моменти, в които Фио е била с 2 болни деца е подреждала и актуализирала списъци и защото когато в даден момент някой го подкара на лични предпочитания, нещата съвсем излизат от добрия тон.
    Аз сега да хвана да трия от първата страница и колажа ли, защото аз съм създала темата и профила ли, безумна история просто...А най-безумното е, че отношението е към хора,които имат опит, знаят много и могат да са много полезни на другите, не схващам...

# 143
    • Горна Оряховица
    Момичета моля ви  Praynig До вчера си споделяхме чувствата от преди година, а днес ще се избиете. Ми и на мен не са ми отговаряли, някой път, но не съм се сърдила. Нека запазим добрия тон.
    ФИО МОЛЯ ТЕ НЕ НАПУСКАЙ Praynig :pray

# 144
    Фио не напускаи.

Аз съм от така наречените нови мами и наистина повечето време чета и не защото искам на готово всичко ами защото това ми е първо дете и честно казано нищо не разбирам по отношение на кърмене, захранване и т.н. Sad Когато чета темичката научавам мн неща благодарение на по -опитните за което благодаря   bouquet Въпреки, че непознавам никои съм научила страшно мн аз гледам детето си сама (няма баби за помощ, а съпруга ми работи до 7-8 часа) и мисля че се справям добре за сега, като за това ми е помогнал и форума.

Аз лъжички позлвам на евент. Малкия не го оставям да реве, а по отношение за захранването почнах да давам сокче от ябълка.

Да ви попитам в кои месеци няма ваксини и има ли такава ваксина в гръбнака Sad че само при мисълта за такава ваксина и ми призлява.

Фио върни се  Praynig

# 145
    • София
    Мая, зависи как си почнала, но принципно първо имаш хепатитна, после имаш 3 месеца по ред дето са по две ваксини наведнъж. после имаш пак хепатитна и след това чак на 13 месеца им слагат морбили паротит и рубеола. Някъде около8ми месец очтитат дали има белег от БЦЖто. Принципно ако вървиш по календар м/у 6ти и 13ти месец нямат ваксини. А за ваксина в гръбнака аз лично не знам Peace

# 146
    fio,ние те ценим ужасно много Heart Eyes доро да не се занимаваш с темата не ни напускай,моля те Hug
    стискайте ни палци-отиваме на лекар,,4е цяла нощ се давим в сополи и едва диша душичката Cry
    не иска и да яде....

# 147
    • София
    И аз скоро не съм писала тук, но обещавам да се активизирам.
    Фио, моля те, недей да се поддаваш на провокации! Знаеш, че всички те обичаме и държим много на теб, както искрено се надявам, че дори и да не се познаваме лично /повечето/ - държим една на друга.
    Много ми беше мъчно да прочета цалата тази разправия, обидния тон и много тежките думички. Момичета, ако ние не се покрепяме, разбираме и помагаме - няма кой и мисля, че всички го знаем добре.
    Случва се да не се отговори на пост или отговорите да са малко - ами не всеки е компетентен по всички въпроси и липсва ли отговор, то просто няма информация по въпроса - досега не ми се е случвало да нямам отговор на въпроси и ситуации, които са се случвали на други мамчета.
    И аз като не знам - ами не пиша, какво да направя.....

Хайде да бъдем пак приятели, моля ви!!!!!!

Сникърс, стискам ти палци да се справиш - ти си силен човек, мъжът ми беше за една седмица в командировка и се чувствах ужасно, не ми се иска да мисля, ако е за повече.....

За напиканите памперси - като много се опишка младежът и почва да се носи една миризма, но не мисля, че е проблем.

Още не искаме да се въртим нито от гръб по корем, нито от корем по гръб, нито никак - мързелът на мама, много се надявам скоро да почне, иначе педи ме е заплашила, че ще ходим на гимнастика Simple Smile

Още не захранвам - мисля да почна от 5-ти месец със зеленчукови пюренца на Хип, купила съм лъжички на Нуби и Канпрол, и ще пробвам коя е по удобна.

Моят юнак е почнал да вика като глашатай - чуват ни през три блока Simple Smile а също е започнал усърдно да дъвче края на всяко одеалце което добара. Мисля, че скоро ще почват зъбите.......

Хайде на всички  Hug и много слъчев ден, а аз отивам да ми правят зъб Sad

# 148
    • Пловдив
    Не помня къде бях чела, че ваксината за полиомиелита по принцип се слагала в гърба, но лекарите я слагат в крачето, та аз при първата ваксина се бях попритеснила, но май този метод в България не се практикува, поне не съм чула

# 149
    Фио, не ни напускай!   bouquet Знанията и опитът ти са ценни за нас!

За захранването - започнах със сок от ябълка, после морков, другата седмица, живот и здраве, започвам с картофено пюре. Мисля да си ги приготвям сама, поне в началото, скоро ще излязат пресни зеленчуци, а и така ще съм сигурна, че нямат захари, соли и т.н.

Калций не давам - само вит.Д и желязо.

Малчо не го оставям да плаче, но пък и той (да чукна на дърво, пупу  Mr. Green ), не е от ревливите. Когато иска внимание само похленцва, напоследък е усвоил едно мноого трогателно и жално ааай оооой. Simple Smile

Деси, успех при лекаря, дано не е нещо сериозно   bouquet Praynig

Дано се възстанови добрия тон в темата, млада и неопитна съм Grinning и всичко, което споделяме ми е от голяма полза!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт