Получихте ли семейни добавки за деца/детски/ този месец? - 26

• 79 406
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Wonderland
И аз подкрепям мама Цоцоланка   bouquet !!! Кой друг,моля?...а-а и в русе детските ги няма  Peace
  bouquet Hug И в София няма детски..... #Cussing out

# 586
Вашата тема е една много мила и приятна ако знаете какво е в дарик например цяло бойно поле.Всеки чака детските аз съм с нет банкиране и просто ми е приятно да се разсейвам тук  Laughing newsm20 smile3501 [

# 587
Ще има ли стачка последно, че трябва да подавам документи ?

# 588
социални грижи ще протестират така че може да нямаме детски #2gunfire smile3515 smile3515 smile3511 smile3511

# 589
# 590
  • ...на брега на голямата река....и близо до морето
Не разбирам какво общо има предстоящата стачка на социалните с плащанията?! newsm78
Те искат да стачкуват този месец, а ние ще си получим парите за миналия месец. Така, че каквото са си изработили за месец април, вече е обработено до 10-ти т.м. и всичко вече зависи от банките.
Техните отчети са вече готови.
Не се паникьосвайте и вкарвате в излишни филми. Няма начин да няма детски и всички добавки за инвалидност! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 591
То парите и с тях и без тях.... но трябва да събера целия куп документация и да ги нося, а някои от нещата имат срок, затова питах за стачката...

# 592
дано да е така както казваш newsm10 newsm17

# 593
V4era kazaha 4e ot petak vseki den po edin 4as ot 10 do 11 6te sta4kuvat socialnite.

# 594
  • София-Велинград
Имат право хората,заплатите са им едни от най-малките в държавният сектор.

# 595
  • в пустинята
сега прочетох в групата във фейсбук,че днес ще има детски в Казанлък(инфото е от соц подпомагане)дано съм полезна на майките от този град

# 596
  • Враца
Здравейте,имам превод тази сутрин от социалните,но  само за интеграционните добавки,надявам се до довечера да преведат и детските.Враца-Райфайзенбанк.

# 597
Ловеч-Пощенска банка следобед ще има детски.Инфото е току-що от банката.  bouquet

# 598
  • в пустинята
в бУРГАС ИМАМ ПРИЯТЕЛКА,И ми е писала че има детски от тази сутрин

# 599
В Благоевград -Общинска банка са преведени- Детски и чл.8, без интеграционните

Общи условия

Активация на акаунт