Програмата "Личен асистент"

• 101 647
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Момичета аз сутринта бях в НАП да питам за здравните ,защото ми показваше ,че нямам данни за внесени осигуровки .Оказа се ,че вьпреки,че сьм била на граждански договор имам внесени здравни .Много се бях притеснила ,защото ми казаха,че те ги поемат  и ,когато NIKTANCHE писа ,че няма да ми ги плащат щях да падна.

# 241
Съжалявам за грешната информация.Сигурно е ставало въпрос за тези които се водят другаде и оттам им внасят.Значи още не приемат молби така ли ?

# 242
Ехоооо ..... къде се изгубихте всички?
Някой има ли нова информация? Докъде са стигнали в социални с документите? Дали има промяна в условията за кандидатстване от миналата година?

# 243
Аз днес бях при социалните.Питах за оперативната програма,защото за националната не мога да се класирам.Казаха ми,че ще започнат да приемат молби в началото на февруари.Не знам колко е вярно,защото и миналата година ми ги разправяха същите и накрая се оказа,че бройката е запълнена.Ако има някой по-информиран,нека да се включи за повече разяснения.

# 244
И на мен ми казаха че очакват да стартира в началото на февруари.А на въпроса ми дали  да подавам молба ми отговориха че приема ще започне след старта на програмата , защото още нямали необходимите формуляри.

# 245
  • в полите на Балкана
Момичета, обаждаха ли Ви се от социалните за оперативната програма? От сигурен източник знам, че всички бумаги са по дирекциите, а в някои дори вече са подават молби. На мен никой не ми се е обаждал Thinking Мисля да изчакам до 01.02 и да отида на място.

# 246
И на мен никой не ми се е обаждал.Вече започвам да се ядосвам,защото миналата година ходих всеки ден да проверявам и те все нищо не знаеха.Накрая ми казаха,че бройките били заети и съм закъсняла.Такава наглост,направо ми идваше да ги  #2gunfire.Не знам дали само в Бургас са такива безхаберници,но вече ми писна от тях.

# 247
Аз преди малко звьнях да питам за европейската програма.Казаха ми,че другата седмица ще започне подаването на документите.Най вероятно договорите ще са от 1.03.За трудов договор няма да се класирам,защото детето ми е роднина. Mr. GreenСигурно ще сьм на граждански,но не знаят на 4 или 6 часа.Ако сьм вьншен човек може на 8ч.Стана ми много смешно,но не мога нищо да направя.Добре,че е готина шефката на нашия район .Поне ми обясни жената спокойно.За другите неща направо ме е страх да питам само ми се зьбят.

# 248
 Е сега ме шашна и на 4 часа ли има.Ако баба гледа детето, външен или вътрешен човек се води.

# 249
Да ,аз миналата година бях на 4ч.Взимах едни мизерни пари ,обаче ми бяха добре дошли.Ами щом баба ти ще бьде личен асистент на детето  значи е вьтрешен човек. Mr. Green

# 250
Да ,аз миналата година бях на 4ч.Взимах едни мизерни пари ,обаче ми бяха добре дошли.Ами щом баба ти ще бьде личен асистент на детето  значи е вьтрешен човек. Mr. Green
т.е. лошо  #Cussing out

# 251
А дали има промяна в условията за  болните и за ЛА при ктандидатстване или ще са същите като миналата година?
Знае ли се и с колко са увеличени бройките от миналата година?
Миналата седмица говорих с служителката за тази програма в нашия град и тя ми каза, че още нищо не знае, само са и искали да даде брой нуждаещи се от програмата.
Все си мисля, че няма да разпределят справедливо бройките за ЛА, дано не съм права.

# 252
parvo moly za izvinenie 4e pisha s latinski bukvi, zagubi mi se kirilisata i ne moga da y sloja sama. barzam da kaja 4e az ve4e podadoh dokumenti za evr. programa no nishto ne mi kazaha a samo da ida na 3 fevr. Kakvo imaha predvid ne znam .Izlyzoha po zle informirani ot nas. Taka 4e ne 4akaite da vi se obadyt a idete na mysto s dokumentite si i nastoyvaite da gi priemat. Dano na 3 moga da kaja neshto po-ve4e i polezno.

# 253
     Аз пък си мисля,че крият отново и отново...Днес звънях в нашата Дирекция и питах и аз за програмата и представяте ли си какво ми казаха,да се обадя средата на февруари,нищо повече.Отново ни разиграват.Става въпрос за ДСП -Слатина.Случайно да има мами от моя район???

# 254
аз звънях в понеделник, казаха че няма нищо за сега - да се обадя в началото на февруари
а това за роднините направо сега го чувам
и кой ли ще се навие да ги гледа а
дали да потърся някоя баба съседка да си гледа сериалите у нас

Общи условия

Активация на акаунт