Програмата "Личен асистент"

• 101 673
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Шефче, честито ти договор, аз да разбирам, че на такива като нас, на които не са се обадили не са одобрени.
Честита  Баба Марта момичета . lovekiss Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet lovekiss Flowers Bouquet lovekiss

# 466
Аnettee ,обади им се и ги питай,защото и на мен никой не ми се обади.Аз ,ако не бях отишла да разбера какво става още щях да си чакам.

# 467
Аnettee ,обади им се и ги питай,защото и на мен никой не ми се обади.Аз ,ако не бях отишла да разбера какво става още щях да си чакам.

Обаждах се, казаха ми,че те ще ме потърсят, ама...не са

# 468
Здравейте момичета,преди малко подписах договора.На 6 часа съм.Голямо висене беше в социалните,от 10часа до преди малко.Добре,че майка ми е в болнични,та да гледа малката.Казаха ми,че  ЛА ще трябва да ходят на някакъв курс на обучение.Тогава кой ще ми гледа детето не знам?

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 13:24 от gerche

# 469
Този курс,миналата година беше за един час,даже по-малко.

# 470
  • в полите на Балкана
И аз сега се връщам от социалните. Казаха ми да си прекратя регистрацията в бюрото по труда, а то без трудов договор не става. Трудовите договори ще се подписват на 4 март. Казаха ми само, че децата са с предимство и асистентите им ще бъдат назначени на 8ч. На възрастните на 4ч-6ч взависимост от потребностите им.

# 471
При нас казаха точно обратното.Възрастни,самотни хора са с предимство,те са и повече като бройка и за тях ще са ЛА на 8 часа.Сега бяхме 30човека,от които само10майки,следобед още 30-там не знам какво ще е положението.
Мен ме вълнува и друго.Съпругът ми работи на смени и почива както се падне,а не в събота и неделя.Понякога през седмицата излизаме извън града с децата естествено.Не мога да си представя,че постоянно ще трябва да давам отчет на социалните.

# 472
За колко време става готово свидетелството за съдимост.

От наредбата за свидетелство за съдимост:

Свидетелството за съдимост се издава в деня на поискването, когато това е възможно, но не по-късно от 3 дни от постъпването на молбата. Когато тя е подадена чрез районен съд, различен от този по месторождението на молителя, свидетелството се издава в срок до 7 дни от подаването на молбата.

# 473
Честита Баба Марта бели и засмени румени червени!А за свидетелството за съдимост на мен не ми искаха понеже деето е от семейството,явно навсякъде е различно.

# 474
Тук, днес ми обясниха, че с предимство се включват възрастни, самотноживеещи, лежащо болни лица.
От отпуснатите 50 броя асистенти, 47 са за възрастни, 3 за деца-4 часов работен ден.
Утре в Министерството ще има среща, ще се обсъждат асистентските услуги, ако има желаещи да присъстват, моля да пишат, срещата е от 10 ч., ако има промяна ще пиша.

# 475
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Мен ме извикаха днес от соц.към общината с трудовата книжка и ми казаха да си подготвя медицинско и св. за съдимост.И двете неща ми отнеха по 5 мин..Сега ще чакам да ми се обадят от соц.в Хасково но кога и на колко часа ще съм още не знам.

# 476
Вие две медицински ли представихте.На мен ми искаха едно от личната/10лв./ и едно от психиатър/7лв./.Искаха ми да си отворя сметка към пощевска банка/3,5лв./ и свидетелството за съдимост/6 лв./.Общо всичко-26,5лв.На вас гледам по 5 лв са ви взимали-но при нас тарифите са други.Аз както писах нямам търпение да дойде четвъртък да си видя договора.

# 477
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 478
Честита Баба Марта!
Днес занесох в СП трудовата книжка, медицинското , свидетелството за съдимост и копие от личната карта. Утре след 14.30 ч. трябва да отида си взема договора.

За свидетелството за съдимост платих 7 лв. , а за медицинското - нищо. Като разбра личната за какво ми трябва, въобще не искаше да плащам, прекрасен човек е. Всъщност платих само  2.40 лв., защото ми направи и профилактичен преглед - знае, че нямам време друг път да отида пак.
 nansi.83@abv.bg , очудвам се , че мед. и  от психиатър са ти искали. А за какво ти е сметката към Пощенска банка, там ли ще ти превеждат парите? Не може ли работа да свърши картата, по която превеждат помощите по чл.43 и детските?

# 479
На листчето със списъка от необходимите неща за договора бяха изброени-медицинско от личната,медицинско от психиатър,банкова сметка към пощенска банка,свидетелство за съдимост и трудова книжка.Аз имам сметка но към друга банка и затова днес си открих и към пощенска.Най-вероятно това изискване е само за нашия град нали сме много "отворени".Писна ми.То дано стана работата пък ядовете ще ги загърбя.

Общи условия

Активация на акаунт