Тренировки в домашни условия - Тема 18

• 46 527
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Минавам да се отчета с пореден ден тренировка с Джилиан  Hug хубав ден на всички!

# 721
Здравейтеее  Hug
вчера тренировката ми не беше кой знае каква, защото съм в МЦ е нещоо не бях във вихъра си, но днес смятам да направя второто видео на Jackie Warner - crunch free - extreme abs - едното е само в изправено положение другото е в легнало. Ония ден направих това в изправеното - божее каква мускулна треска имам отстрани....ама се кефя много Simple Smile

# 722
А аз съм пред МЦ и се чувствам като разглобена, затова реших днес да пробвам въпросната Тифани и да го давам по-леко Wink
Направих четири, като най-забавно от тях ми бяха тези двете http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U&feature=relmfu
Това също е малко по динамично http://www.youtube.com/watch?v=i85WUbYQSbI&feature=relmfu
Открих и Йога (25мин.), която ми се вижда къде къде по естествена от много други на които съм попадала, но не успях да я пробвам. Ако някой иска линк ще пусна.
Иначе от по танцувалните мога да препоръчам това което правих миналия ден Core Rhythms Full Workout - http://www.youtube.com/watch?v=lT09bryb0C4&feature=related
и нещо което правих преди време и е теглено от руския сайт - BATUKA, Latin.

# 723
Здравейте,днес имам страшна мускулна треска от Тифани за паласки,не съм предполагала,че толкова забавни упражнения ще доведат до такъв резултат.
Отчитам се с коремни преси и Руми-тренировка за красиви рамене,бедра и кардио.Довечера може да пробвам още нещо на Тифани.
А и някой заел ли се е с новата тема,защото аз съм много боса в това?

# 724
Инче, във втората част ще се влюбиш.Сигурна съм.Когато имам много малко време, винаги нея си правя.Изключително натоварваща и ефикасна  Peace
Има едно движение в нея като маймунско ходене  Laughing за паласки чудно.Може между другото да се прави като се присетите.

# 725
Инче, във втората част ще се влюбиш.Сигурна съм.Когато имам много малко време, винаги нея си правя.Изключително натоварваща и ефикасна  Peace
Има едно движение в нея като маймунско ходене  Laughing за паласки чудно.Може между другото да се прави като се присетите.

Много са добри упражненията въпреки, че нещо хич не ги направих до край - нещо ме цепи главата и при всяко рязко движение все едно с чук ме удрят, но другия път вече сериозно ще е. Искам да те питам ти с колко тежки гири ги правиш особено 1-вата част в изправено състояние, защото аз пробвах с 2 кила и много ми се изморяват ръцете, а не мисля, че това е целта... newsm78

# 726
С малките розови4ки  Laughing по 3паунда, коетое към 1,5кг.
Другите на земята с 5кг.

# 727
Здравейте,

прочетох последните две страници набързо,че нямам време.

Тренирам,както обикновено . Чувствам се добре.  Харесвам се. Утре ще се кача на кантар /признавам -със страх/

bilyana333 ,ако ти е удобно може ли линк към йогата .Благодаря предварително.  

Необикновена, и аз съм на мнението на tqna-дом трен + кростренажор /или някакъв друг кардио-уред/ Ако не.....ми любимата на някои от нас -Тоник Мат /разбиваща е за дупето и краката/

Май е време за нова тема-бързо пълним страниците /което е похвално за нас,разбира се/ Sunglasses

# 728
  • София
Здравейте!

От мен нищо ново - продължавам по план с Джилиан и имам яка мускулна треска Simple Smile Свалих тренировките наново от руския сайт; мисля, че проблемът е точно както tqna беше писала - явно нещо е станало по време на даунлоуда и затова са ми забивали. Вече нямам проблем Simple Smile

Чудя се дали да не заменя съботното кардио на Джилиан с Били или някакво друго кардио, малко за разнообразие...

Инче, да минава главоболието скоро! Аз страдам от ужасна мигрена и знам колко е гадно  Hug

А покрай вас наистина ми дойде и на мен. Вие сте виновни пък!  Crossing Arms Simple Smile Всъщност не съм съвсем сигурна де, беше нещо странно, може би трябва да отида на един преглед Simple Smile

Лека!

# 729
Как сте, спортистки? Wink
Днес се отчитам със Зузана. Забелязвам, че с нейните програми много рядко мога да направя тренировки в четири последователни дни. Нужна ми е повече почивка от планирания един ден в седмицата...
Да ви се оплача-от години нося дънки 27-28,вчера пробвах в няколко магазина и всички 29-ки ми бяха опънати... CryСтранното е, че продавачките бяха убедени, че ми трябва по-малък номер...Някак странно съм обемна-явно изглеждам по-слаба, отколкото съм. Днес се премерих- отивам към 63 кг...Гледам да не се вманиачавам по отношение на кг, но това не ми харесва...
Кростренажорът започва да се превръща в закачалка, не съм го ползвала от повече от месец...жал ми е за него! Twisted Evil
Това е от мен! Приятна вечер!!!
ПП: Щеше ми се да се щракна пак този месец и да сравня със снимките от миналия, ама нещо ентусиазма за това ме напусна Sad
И за всички нови момичета, които питат за тренировки за "проблемните зони"- тренирайте цялото тяло като нaблягате на определени места, друго спасение няма!!! Naughty

# 730
Добър вечер,сладурки! Simple Smile
Да сподлея ,че направих  Ripped Extreme на Били и трябва да ви кажа,че е тренировка-трепач.Ей това съм убедена ще ми стопи лагерите т.е. мазнините,от мен се иска само  да бъда редовна в тренировките.В представянето на тренировката четох,че се горят към 800 калории и аз мислено си казах,че е само реклама.Обаче като видях каква пот се ля от мен,направо се налагаше да си бърша челото ,че ми капеше пот в очите.Такова потене никога не е било-пода беше мокър чак ShockedС една дума много съм доволна  Grinning
 FreakOnALeash ,и при мен нещата са горе долу като при теб.Вече няколко мои познати ми казаха,че съм отслабнала.Обаче и на мен дънките и панталоните ми стоят опънати и то най-вече на дупето и в горната част на бедрата.На колограми също не мърдам.Аз затова предприех да наблегна на кардиото ,а силовите по-рядко.Отделно съм си намалила калориите.И ако и така не с еполучи,вече не знам... Confused
Обаче май  всички пак сме в МЦа?! Joy
Пожелавам ви хубава вечер и спокойна нощ! Hug

# 731
# 732
Здравейте,
Аз днес по план workout3 на Джилиан  Wink
*Адинка* и аз смятам в събота да разнообразя кардиото с Били и даже съм си харесала това Ripped Extreme  прегледах го днес и много ми хареса, MALVINA го похвали  Wink
Заемам се с нова темичка, по-късно ще я пусна  Simple Smile

# 733
Цитат
Обаче май  всички пак сме в МЦа?!
MALVINKA и аз тъкмо това си мислех,че май на повечето от нас по едно и също време ни идват "червените гости" Joy Joy Joy Аз ги чакам тука до ден-два,корема ми се е подул,отпаднала съм,гърдите ме болят...абе с всички екстри Crazy Правих сутринта 10мин Синди,после 3-4 часа непрекъснато ходене,чак накрая изплезих език.
Утре си продължавам с тренировките,още ден-два и сменям Синди-то,най-вероятно с Тифани.И яденето трябва да огранича,то се е видяло ooooh! А моя хубустник накупил едни кроасани,едни бисквитки,моренки...волята ми горката е подложена на изпитание #Crazy

# 734
Здравейтеееее, трениращи момичета  Hug

Не съм се отчитала дълго, но в общи линии с едно кратко прекъсване - към седмица- тренирам, тичам навън и с много услилия и зор кантара ми показа 59 кг (преди 2,5 месеца 67 кг), а дрехите ме показват още по-добре като че ли  Heart Eyes

Аз идвам почти за новата темичка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт