Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 056
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Стайлингът е прекрасен. Сакото от тамам по-тамам.

# 331
Не се сърдете, бонуси ще има за всички - по желание, Бурак, Енгин 1, Енгин 2, Кенан , Мурат и т. н.
Сега имам един въпрос: Защо го няма Енгин в тази анкета: http://www.whopopular.com/Turkey ? Берен я има, но днес никой не е гласувал за нея. newsm78 Тези които знаят турски или английски / аз съм със френски Sad/ могат да разберат как да го добавят. Hug

Здравей,
Това е класация по държави за най-известните личности в тях, разпределени по категории. Имаше един период когато всеки ден гласувах в частта за България.
Енгин го няма, защото всеки може да добави личност, която смята за заслужила. Опитах се да го добавя, сега изчаквам отговор от модератор. Като го получа ще ви пусна линк за гласуване, че имаме много да наваксваме с нашето момче.
Може да се гласува всеки ден, но по веднъж.
Благодаря, че ви има, момичета!  bouquet Hug
Лек и спорен ден!

# 332
Добро утро!

Берен защо не е седнала до Енгин  newsm78 или и сам войнът е войн Mr. Green

Живеела на света Любов.
Скрит текст:
И имала, както се полага, Предмет на Любовта. Било им добре заедно. Предметът гледал Любовта с влюбени очи и и казвал:"Обичам те!" Тя разцъфвала от тези думи и била за своя Предмет най-въплътената Любов. Но времето минавало и Предметът все по-рядко гледал Любовта така, както преди. Сега и се налагало сама да пита:"Обичаш ли ме?" "Какво?-отвръщал Предметът.-А, ти за това ... Разбира се. Не вярваш ли?" Любовта разбира се вярвала. И доверчиво притискала бузата си до рамото на своя Предмет. Така Любовта станала Вяра. Тя вярвала безогледно на своя Предмет, даже когато той започнал да се появява все по-рядко вкъщи, даже когато от него започнал да се носи аромат на чужди парфюми. А след това Предметът съвсем изчезнал и не останало на кого да вярва. От Предмета останали някакви дреболии: зъбна четка, износени пантофи, пукната халба. Вярата нищо не изхвърляла. "Това, разбира се, е глупаво-мислела тя.-Безсмислено е даже да се надявам ... Но може би той все пак ще се върне?" Вярата, разбира се, не може да съществува без Предмет на Вярата. Така Вярата станала Надежда. Надеждата е безпредметна. Тя живее и чака. Живее и се надява. Тя умира последна и не умира напълно. Тя не бива да умира, защото след нея идва Ненавистта. Надеждата трябва да се държи до последно.

Прекрасно начало за деня! Hug Hug
П.п. На такива събития се сяда там,където на облегалката има табелка с твоето име.Забележи на някоя от снимките като се наведат мапред,се вижда табелката Peace

# 333
Гюнайдън, девъчки!  Hug
Трея нещо не ме изкефи, та затова не искам и да коментирам. Tired
И на мен , като на Славенка, ми направи много неприятно впечатление, че Берен и Енгин не бяха един до друг на церемонията. Сетих се за един много неприятно глупав слух от миналия сезон, в който Берен се била развикала на снимачната площадка, че не харесва Енгин. Най-вероятно неверен, но направих някаква асоциация. Като съм гледала клипчета с нея ми е правило впечатление как в предишните си филми тя поддържа контакти с колегите си, а тук сякаш умишлено се търси дистанция.  В края на краищата те участват вече 2 години в много известен филм, не виждам как стоенето един до друг ще им навреди. Thinking

# 334
Добро утро и от мен! Тоз костюм почти цяла тема изписа .Че е малко тесничко сакенцето така е ,но аз продължавам да твърдя ,че на него небрежарският вид най му допада.Иначе на промото на вторият сезон е мноого готин ,но там ми се чини,че няма нищо в джоба Sunglasses и че ансамбълчето е по спортно ,може и да греша.Но чарът му е безспорен с таз усмивка ,кой ще му гледа дупето Laughing

# 335
Може и да се спазва определн протокол,но за мен няма логика /но са ме и питали/,това да им е кусура.......Но
Скрит текст:
/като знам как Берен не се отлепяше от Къванч по времето когато снимаха ЗП/
все пак те са професионалисти

# 336
Гери, може пък новия приятел да я ревнува. На трейлъра на първата брачна нощ точно накрая Фатмата си вдига главата все едно е готова вече, някак си изглежда, че е преодоляла всичко.

# 337
  • На изток от рая...
Стайлингът е прекрасен. Сакото от тамам по-тамам.

Оххх, до сега си мълчах, защото мислех, че съм единствена. Не знам, явно нямам око на моден коментатор, но за мен всичко си беше ОК. Изключвам телефона в джоба. Сакото на някои снимки стои леко извъртяно на една страна, предвид стойката, която е заел. Но други - като тази горе, си е идеално.

# 338
Ами те с Къванч нещо ги спрягат да са имали,но ако този слух е верен евалла на професионализма им .

# 339
Гери, може пък новия приятел да я ревнува.
Аз не искам да спят заедно, Мац, а да седнат един до друг. Поне да имитират некви нормални взаимоотношения.  Sunglasses

# 340
Навремето имах едно гадже, което много прилича на Енгин/външно/, ама имаше ужасен характер, то с една красота само не се живее... та знае ли се и той в действителност какъв човек е, може да не е толкова готин в действителност или пък с Берен просто да не си допадат или пък да има някакво съревнование м/у тях. Знае ли човек?

# 341
Има ли някъде интервюта, които те са давали относно филма?

# 342
  • Стара Загора
Здравейте момичета!И аз се чудих защо не стоят един до друг Енгин и Берен -явно е  до организаторите,така са ги наредили.Детелинка е права -на седалките има табелки с имената кой къде стои-ето вижте
По въпроса за визията им на вчерашната церемония за мен и двамата изглеждат стилно и са си много хубави!!!

# 343
"В новите колекции преобладават вталени сака и прави панталони с класическа кройка. При повечето модели раменете на саката не са силно подчертани. "-това е част от статия за модните тенденции Пролет/Лято 2012 при мъжките костюми...баш тамам си е Енгин Акюрек

-линк към статията и малко снимки

# 344
  • София
Да предвид тенденциите може само да се радваме, че не е със сандали. Добре си му е костюма според мен, просто когато сяда човек със сако трябва да го разкопчава...

Общи условия

Активация на акаунт