Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 52 021
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
  • В Града на липите
Имам едно предложение за сватбен подарък на Ф. и К. от тати Фахретин.
Да купи една мандра в Ълдър на Муки и Рахми.  Grinning

# 436
От руския форум:

Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.

Приемете го като слух.  Peace

Като цяло хубави слухчета, но, малко ме притеснява изречението -  Финалът ще бъде силен и неочакван. Ако нашите очаквания са положителни, какво тогава значи неочакван?
Все пак няма да забравям, че е слухче!

# 437
За мен Берен е свикнала със славата, а и може би наистина е по-отворена, но на моменти имам чувството, че на Енгин много му се вдигнало самочувствието на мачо и се прави на недостъпен.Незнам може да не съм права, ама в крайна сметка си артист за изминалата година, дай някое интервю...

# 438
Крюелка,вестителко на прекрасни новини Hug Hug Hug Hug Hug HugОттук нататък каквото и да ми говорите,няма да си разваля настроението Peace Peace

# 439
  • софия
Морските....., ей за това много ви завидЕх...... Laughing
купончета ли си праите.... Laughing

Ами да си призная ако не слушам по цял ден музика в магазина и не шия гоблени-скоро ще ходя към един хотел в Морската градина в Бургас с много решетки по прозорците(демек лудницата) или в  най-добрия случай ще си пусна интернет в магазина! Затова си мисля,че все още бивам!
А за пожеланията-Благодаря от сърце! Да ви се връща Тройно!!!

Ауууу, градска .....  Hug    love001
Скрит текст:
днес имаме среща градските от форума в 14.00 часа Ще ли можеш да присъстваш и ти!  PraynigТака поне няма самосиндикално да пристъпиш към заведението за което спомена! Peace

mal4eva1984 - честит празник и от мен!!

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 13:13 от freespirit

# 440
За мен Берен е свикнала със славата, а и може би наистина е по-отворена, но на моменти имам чувството, че на Енгин много му се вдигнало самочувствието на мачо и се прави на недостъпен.Незнам може да не съм права, ама в крайна сметка си артист за изминалата година, дай някое интервю...

Липсата на интервюта не го прави недостъпен, просто е човек, който не обича да е център на вниманието. От ролите му дотук разираме, че е вулкан от чувства и емоции, но може да ги изразява само в роля! В живота е стеснителен и срамежлив!  Simple Smile

# 441
Това от рускините го приемам с резерви. Те са по-откачени и от нас. Вече имат два три варианта за финала.  ooooh! А какви странични сюжетни линии развиват направо не е истина.

Скрит текст:
Вариант за финал: Ердоан и Селим влизат в затвора. Фатмагюл казва на Керим, че не може да му прости и ще продължи живота си сама. Разделят се. Керим се самоубива.  ooooh!

# 442

Липсата на интервюта не го прави недостъпен, просто е човек, който не обича да е център на вниманието. От ролите му дотук разираме, че е вулкан от чувства и емоции, но може да ги изразява само в роля! В живота е стеснителен и срамежлив!  Simple Smile

И на мен така ми разказаха миналата година хора,които са контактували с него в Истанбул Peace

# 443
Защо Фатмагюл каза на Мустафа ,че не спят с Керим в едно легло - умишлено Naughty

1.  Мустафа размахва пистолет да мъсти за наранената си чест -Фатмагюл иска да предпази Керим

2- по същата логика да предпази Керим тя  заяви-" Той няма да ме докосне,ако аз не искам"...друг е въпроса ,че Мустафа  обърна смисъла в своя полза -"защото ме обичаш" Mr. Green тя няколко пъти каза на Мустафа -"той не е от тях"!!!  но ...кой да я чуе... Twisted Evil #2gunfire

# 444
  • На изток от рая...
Какво би могло да означава "неочакван" финал? Мен това също ме притеснява.
За "силен" - убедена съм, че ще е силен, но "неочакван".... Thinking Thinking Thinking???

# 445
dettodorowa

Ох, аз като маймунките - трябват ми повече пояснения  Wink, не разбрах, каза ли са ти, че:
- е надут
-е срамежлив
 Hug

# 446
  • София
Скрит текст:
Здравейте!
Аз пак ще ви върна малко назад, ама докато ви догоня и то минало и заминало.
На мен също ми направи впечатление, хладното отношение между Берен И Енгин. Дори питах преди време дали сте чули нещо за техните хладни отношения ?
От една страна, казват че Енгин е нервен тип. На такъв си и прилича, не е особено весел човек, някак залага повече на сериозния тон,това съчетано и с притеснителност води до една доста голяма дистанция към хората около него.
От друга страна, някакво шесто чувство ли що ли  ми подсказва, че Берен не е имала нищо против  Енгин, възможно е дори да е била завладяна от чара му.Според мен, той е този който поставя дистанцията. Мисля си, че е консервативен мъж, не харесва хора като Берен и Есра/примерно/.Спомняте си,какви купонджийско пиянски снимки имаше из нета.
Това, разбира се са само мои лични догадки.
Вярно е, че играят изключително добре. Това ми е достатъчно.
Но тази завеса, която Енгин  спуска пред себе си по-скоро увеличава интересът към него, отколкото обратното.
Л_Д,  За подкрепа на шесто ти чувство и догатките няма досега никакви подобни факти ..... миналата година упорито се коментираше точно обратното, ... че Енгин бил едва ли не влюбен в Берен и всички го коментирали/шушукали на снимачната площадка. Даже имало случай, в който след подобни коментари пред Берен тя реагирала много рязко, че тя нищо неможела да направи по въпроса, защото не го харесва като мъж и др. подобни.
Последва слух за половата му принадлежност по повод липсата на демонстриране от негова страна на каквито и да било контакти със жени. Всъщност мисля, че с нарастване на популярността и интересът към личността му и липсата на информация за личния му живот повечето фенове и жълта преса започна да съчинява свои версии.
От друга страна при Берен "дисекцията на личния и живот"  датира много по-отдавна, тъй-като в Турция тя е възприемана като голяма "звезда". Съответно и тормоза от страна на папараците и непрестаните свободни съчинения относно евентуални партньори навярно са и дошли до гуша. Така че е съвсем реда на нещата тя да се бори за свободно лично пространсво като спазва известна сдържаност.
П.П. Снимки на двамата извън снимачната площадка има достатъчно, ... толкова колкото има и с останалите от екипа, но просто на феновете им се търси под "вола теле"

Lilims, за шоуто на Беяз го коментирахме с теб и миналата година .... този факт наистина е много показателен, но за какво!?!

# 447
Круелка  Hug а дано има нещо вярно,че се изприщихме тука. Боровинка щом е оттеглено обвинението, случаят се смята за прикючен,т.е. дело за Рахми няма да има. Колкото до убийството на Вурал, показанията на Хаджер са достатъчни, но всичко трябва да бъде разгледано пред Съда. Съответно да се приведат всички доказателства и да има едно официално съдийско решение, а то няма какво друго да е освен в полза на Керим. Само,че Мустафа сигурно няма да доживее да си излежи присъдата, написаха  му сценаристките смътрния акт. За всичко това съдя по нашето законодателство, но и Турция принадлежи към Континенталната правна система, така че би трябвало така да са нещата.  Peace

Злати !!!!! Аман, аман, още един сериал. Вай бе  #Crazy

# 448
  • В Града на липите
Славенка:

Скрит текст:
Според мен ще изглежда кривокрак и космат  Joy Joy Joy, дано поне вратовръзката да си я бива, че то само едни очи иначе.  Grinning

Под неочакван си мисля, че ще се опитат да не е клиширан, което ще е супер трудно, предвид това, че сигурно едва ли ще оставим неразнищен вариант за финал. До юни има много време, а ние пък имаме въображение и фантазия в излишък.

# 449
dettodorowa

Ох, аз като маймунките - трябват ми повече пояснения  Wink, не разбрах, каза ли са ти, че:
- е надут
-е срамежлив
 Hug

Изключително стеснителен и срамежлив Peace Любезен с феновете и бягал от журналисти като дявол от тамян Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт