Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 88

• 51 962
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • между морето и небето

Не знам от колко време сте заедно, но моят личен опит говори, че мъжете Овен никак не са лесни, дори когато са добри и обичат. Поставят жената на пиедестал, което не значи че я боготворят, а че очакват много от нея.  Hug

И моя също. Наумят ли си нещо, отказване няма hahaha. Ни разубеждения, ни сълзи, нищо не помага. Щом решат нещо, за хубаво или за лошо - ще стане.
За протокола Козирог-Овен ( и то на 14.04. като Керимчо  Wink )

+ инжинер

# 646
по коя тв

# 647
  • София
 Сайтът със зодиите нещо не ми харесва Tired,така че не мисля да му вярвам  Laughing.
Аз съм Стрелец, мъжът ми е Лъв. Е нито с Лъв нито с Везни се връзвам   Crossing Arms. Тц, не може да е вярно Confused!
Така че докато вие сте на вълна зодии, аз съм някъде далеееееече далече, в царството на влюбените  Embarassed...

Ето една малко тъжна песен, но днес съм отново на Тойгар:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 23:45 от Л_Д

# 648
Veni_Koleva Валентина с удоволствие ще ти отговори, но след малко, че ще дават сина ми по тв. Изчезвам за кратко!
ок мила благодаря....  bouquet  bouquet  bouquet

# 649
  • Временно
Имам аз питане за Облака
Скрит текст:
Започнах го и аз,то е като форумна зараза  Laughing,но нещо не мога да се ориентирам малко с родствените връзки - доколкото разбирам Фатма също е жена на Кадир,имат и дете Рамо ... а Сахер на кой се явява жена  newsm78 ... и още няколко деца има в къщата,които не мога да хвана чии са?
[/color]

# 650
  • В Града на липите
Имам аз питане за Облака
Скрит текст:
Започнах го и аз,то е като форумна зараза  Laughing,но нещо не мога да се ориентирам малко с родствените връзки - доколкото разбирам Фатма също е жена на Кадир,имат и дете Рамо ... а Сахер на кой се явява жена  newsm78 ... и още няколко деца има в къщата,които не мога да хвана чии са?
[/color]

eva_merry, Сахер е омъжена за Ибо, който работи за Аслан, а тя е нещо като готвачка и прислужница.  Две от децата момиченцето и едно от момченцата са на Аслан и Дурие. Едното е на Фатма и Кадир, и Ибо и Сахер май имат едно две. Постоянно щъкат и не мога да ги хвана кой на кого е и аз.
Сега се сетих, децата на Аслан се казват Самет и Мелек.

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 23:30 от hrissi_sz

# 651
  • Разград
Fatmagül'ün Suçu Ne? 66.Bölüm Fragman Yorumu

# 652

Не знам от колко време сте заедно, но моят личен опит говори, че мъжете Овен никак не са лесни, дори когато са добри и обичат. Поставят жената на пиедестал, което не значи че я боготворят, а че очакват много от нея.  Hug

И моя също. Наумят ли си нещо, отказване няма hahaha. Ни разубеждения, ни сълзи, нищо не помага. Щом решат нещо, за хубаво или за лошо - ще стане.
За протокола Козирог-Овен ( и то на 14.04. като Керимчо  Wink )

+ инжинер

Овена наистина е силна зодия , но смятам , че единствените , които могат да им дадат отпор са козирозите...!? Peace

# 653
  • Временно

Скрит текст:
Мерси Хриси!Т.е. излиза,че само Кадир е с две жени  newsm78 странно ми е,предполагах че това би било привилегия или и аз не знам как да се изразя на Аслан ...
[/color]

# 654
Имам аз питане за Облака
Скрит текст:
[/color]

eva_merry, Сахер е омъжена за Ибо, който работи за Аслан, а тя е нещо като готвачка и прислужница.  Две от децата момиченцето и едно от момченцата са на Аслан и Дурие. Едното на Фатма и Кадир и Ибо и Сахер май имат едно две. Постоянно щъкат и не мога да ги хвана кой на кого е и аз.
Сега се сетих, децата на Аслан се казват Самет и Мелек.
Сахер и Ибо имат само едно дете Рамо.А Фатма и Кадир нямат деца.Единственото дете на Кадир е Нарин.

# 655
  • Стара Загора
Хриси,толкова старателно си написала репликите на Керим   Hug smile3525!Благодаря ти за отделеното време и искам да те поздравя с една сцена от филма,която знам,че ти е любима и  на мен ми е една от любимите,предполагам и на др.момичета!С англ.субтитри е,но ние   знаем за какво говорят newsm03!

# 656
  • В Града на липите
Боровинка, благодаря ти.

Вени, явно съм се заблудила, че Фатма и Кадир имат син. Спомням си, когато се преместиха в къщата на село, Асие отиде да заведе едно момченце при Фатма и тя много му се зарадва. Реших, че е останало да живее в конака заради училището. Но може и да греша. Тия малките наистина са като рояк. Сега видях, че искало да види Нарин.

# 657
Боровинка, благодаря ти.

Вени, явно съм се заблудила, че Фатма и Кадир имат син. Спомням си, когато се преместиха в къщата на село, Асие отиде да заведе едно момченце при Фатма и тя много му се зарадва. Реших, че е останало да живее в конака заради училището. Но може и да греша. Тия малките наистина са като рояк.
Абе то и аз до скоро не можех ада ги оправя, но към 25 еп. са ми по-ясни... newsm47

# 658
Погледнете и вашите деца, че не се знае дали наистина спят в др. стая.
Само за майки със силни нерви...
[/color]
Скрит текст:

# 659
  • Временно
Боровинка, благодаря ти.

Вени, явно съм се заблудила, че Фатма и Кадир имат син. Спомням си, когато се преместиха в къщата на село, Асие отиде да заведе едно момченце при Фатма и тя много му се зарадва. Реших, че е останало да живее в конака заради училището. Но може и да греша. Тия малките наистина са като рояк.
Абе то и аз до скоро не можех ада ги оправя, но към 25 еп. са ми по-ясни... newsm47

Аз съм още на 5 -ти,значи позволено ми е да се омотавам още  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт