Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 99

• 25 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Ени как така ще ни зарежеш  newsm78 ами то твойто си е чиста изневеря ,а Савашко нали знаеш как се изнервя кат усети че някой иска да му отнеме любимата ,внимавай в кртинката джанъм Peace сетне ша искаш да му мериш температурата ама няма да ти даде момчето да знайш   bowuu bowuu

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 23:57 от Свет_ВАРНА

# 466
# 467
  • Гърция
Ени как така ще ни зарежеш  newsm78 ами то твойто си е чиста изневеря ,а Савашко нали знаеш как се изнервя кат усети че някой иска да му отнеме любимата ,внимавай в кртинката джанъм Peace

Точно казано - ще се види после "У празници" както казва Димето.  HugЕ ама много ми липсва тая вечер Sad

# 468

Наздравица за Мац Hug От Хриси поздрава Peace
Скрит текст:

Хриси няма да ни е за първи път hahaha Ние сме си оправни дами с всичко се справяме bowuu

Наздраве за Мац !!!

Хриси че то още не е чак толкова късно бе джанъм  Peaceа и утре нали е почивен ден ще си поспим по до късничко  Thinking а може и Савашковците ни да ни изненадат с закуска в леглото  Peace

# 469
# 470
   Хммммм... как ли би изглеждало момчето преди, по време на и след прегледа...  newsm78

Усмивчице много правилно си преценила преди, по време и след прегледа на доктор Байрактарова и доктор Великова, само,че да се разберем коя какъв доктор е и двете ли сте ............ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 471
  • Гърция

Наздраве за Мац !!!

Хриси че то още не е чак толкова късно бе джанъм  Peaceа и утре нали е почивен ден ще си поспим по до късничко  Thinking а може и Савашковците ни да ни изненадат с закуска в леглото  Peace

Скрит текст:
hahaha hahaha Да при мен по - често половинката така ме изненадва, отколкото аз него Blush Mr. Green

Както сме я подкара ли направо и любим епизод после ще си пусна
Скрит текст:
пък активите ще получи съпружието hahaha hahaha hahaha

# 472
Аааа Руми ние сме пУтайни майни и няма да са издаваме   Peace все пак сме дали Клетва ,а тя не бива да се нарушава   bowuu bowuu

ей тъй са гледа ашкъто,ама той само Муратко си го можи нали тъй джанъмки  Peace

# 473

Aха, че ще се разбере какви докторки са Байрактарова и Великова, ще се разбере, ама ще е много късно. Joy Joy Joy JoyДали ще е останало нещо от шекерчето. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=oZGE-Y1C_nk&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=hSq4B_zHqPM&feature=list_rela … oxFkQ8tm0ASGFqegD

# 474
  • Гърция

Усмивчице много правилно си преценила преди, по време и след прегледа на доктор Байрактарова и доктор Великова, само,че да се разберем коя какъв доктор е и двете ли сте ............ Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Евет и двете сме доктори специалисти, а Д-р Байрактарова е с втора специалност хомеопатия и лекува изцяло с природни изпитани методи - има лекове за всички неразположения bowuu и пособия bowuu
Скрит текст:

Аааа Руми ние сме пУтайни майни и няма да са издаваме   Peace все пак сме дали Клетва ,а тя не бива да се нарушава   bowuu bowuu

При това Хипократова джанъм Peace

# 475
  • Гърция

Aха, че ще се разбере какви докторки са Байрактарова и Великова, ще се разбере, ама ще е много късно. Joy Joy Joy JoyДали ще е останало нещо от шекерчето. Joy Joy Joy Joy Joy Joy 

Хайде сега и недоверие към гилдията ще изглежда много по - добре след нашата професионална намеса hahaha hahaha

# 476

http://www.youtube.com/watch?v=oZGE-Y1C_nk&feature=related
  http://www.youtube.com/watch?v=hSq4B_zHqPM&feature=list_related&playnext=1&list=AVGxdCwVVULXfvKT8oxFkQ8tm0ASGFqegD

Е че ние ша го лекуваме нема да го озорваме   bowuu все пак си ни е болно момчето ,ние си знаем работата не ни мислетеа и требе да оставим нещо и за Бубето че сетне ако много злоупотребим ша ни се стори тесен Станбулаграда голема  Joy Joy Joy за д-рБайрактарова незнам ама аз бягам много бързо тъй че хиич не се тревожете ша са опрайм от всякъде  bowuu

# 477
  • Гърция

"Не разбирам какво е това недоверие към моите лекари аз сам се поверих в ръцете им bowuu"

# 478
Хриси ей ти на момчето ,специален подарък ти правя  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 479
  Така, така...а след продължителното лечение на момчето ще му требе дъъъълъг релакс, преди да го върнем на Бубето в перфектно здраве-отпускане, масажчета и прочие, че да може пак така да гледка...струва ми се, че и за това ще има кой да се погрижи  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт