Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 033
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Аз мисля, че това с басейните и гъбичките е малко преувеличено. Непрекъснато чета из форума колко е опасно и как едва ли не с първото топване гъбясваш отгоре до долу  Laughing Аз съм в басейни от 6-годишна. 6 години съм била състезател, т.е. не е имало ден, без който да не кисна с часове в различни басейни. Отделно не пропускам случай да плувам когато и където мога, също и бременна. Никога за толкова години не ме е споходила и една гъбичка. Същото важи и за куп мои познати.  Simple Smile

Котка и калинка, не му обръщай внимание, те мъжете нали знаеш, са от друга планета, не разбират  Hug

# 706
А и аз си мисля, че Файв не го е казала с лошо  Peace
белверде, тъкмо чаках кой ще ми каже, че не ми е работа  Laughing и то наистина не ми е, ама смятам, че това е форум, в който се учим на много различни неща и не виждам нищо лошо в това да се научи някой, че "не" се пише отделно от глаголи, другите грешки не ги коментирам  Peace и на никой друг не съм правила забележка(ако беше постоянно приемам обвинения  Mr. Green), кой знае и самата аз колко съм допускала, но смятам, че мога да различа кога един човек не знае и кога го прави от невнимание  Peace  Hug
Котка и Калинка  Shocked Shocked не знам какво да кажа.. но е много тъпо изказването на мъжа ти и че не ти влиза в положението.. моя мъж също тренираше преди и ядеше здравословно, а моите килограми не са двуцифрени  Peace най-важното е бебето, разбира се, особено след всичкото чакане, въобще да не се обажда  Mr. Green
Блонди, абе по принцип повече от сладко, но някой път просто си седя и ме боли  Laughing
Аз да ви кажа, че повече няма да се хваля  Laughing кучето сутринта е влязло в хола, не знам как си е отворила, нявсякъде е напикала, всичко е сдъвкала и такава караница отнесе и почна да се разлива като червей, че ми стана жал, не е честно  Mr. Green Mr. Green

За забележката ти относно правописа според мен ти  е професионално изкривяване Wink
Една истинска история мога да ти кажа по този повод. Седят на кафе майката на моя, и две нейни приятелки и спира кола от която слиза мъж едната си мисли, че капачката на уредбата на колата не е завита като хората, втората си мисли, че човека е подстриган на криво, а третата, че раетата на ризата му не са срещнати. Та и твоята ситуация така с това се занимаваш всеки ден и ти прави впечатление.
За мъжете и за килограмите моя ми вика, че от както съм бременна и съм +4 килограма съм била почнала да приличам на човек, била съм се поохранила, а преди това ми викаше, че съм заприличала на пъпеш  Laughing  Laughing  Laughing
За кучето, ако го имате от много време е възможно да го е направило от ревност и от яд. И моята като я затворим, когато имаме гости и почва да драска и да къса тапети. Преди като я оставяхме на терасата, когато излизаме редовно изяждаше по някоя дреха.

# 707
  • Обетованата земя
Блонди, мила, щъркелът ми защо пак е син?  Crazy  Laughing
Белверде, хич не ми беше лесно раждането, ама аз съм си такава, винаги с усмивка на уста, затова си се заблудила  Mr. Green А и като си видиш слънчицето, забравяш за всякаква болка, докато ме шиха си говорехме и се смеехме с доктора Simple Smile. Освен, че синът ми се роди голям, ми предизвикаха раждането с окситоцинова система, че до тогава незнаех що е това контракция, което съответно причини много трудно раждане и разкъсвания. А ми го предизвикаха 2 дни след термин, защото тоновете били много ниски.  Rolling Eyes
 Моля се този път да мине много по-леко,  а и да тръгне само раждането! Ще направя предварително всичко, за което се сетя от сорта на шуслерови соли, арника и т.н. за по-леко раждане.  Grinning
Оставям ви, че временцето навън е само за разходки!!!

# 708
може, може, простете, няма да се повтори..времето наистина е страхотно, този ден ще е за разходки. много усмивки и черпете от слънчицето

# 709
  • София - град
Червената Соня , Еличка ние няма как да не го направим че родата е голяма и ще има яко сърдене /не моята рода разбира се  Crazy /  Ще го правим на датата на която ще подпишем сега та да се помни лесно. А и за нас е изключително важен църковния брак ... Ама ще видим де.

Аз също съм потресена от изказването на мъжа на Котка и Калинка. Моя ако си позволи да каже такова нещо ще спи навън! Още повече че ще му бъде натяквано че нося неговото дете и че той в същност ми е причинил това надебеляване. Но аз знам че никога няма да си и помисли да го каже....

Бюти, понякога спейс бутона спира да работи има го на много лаптопи това като проблем... По-добре да се въздържаме от подобни забележки защото само изнервят...

Аз също ви оставям отивам да се поразходя, вече си нося поличкитееее и съм само по топ под якето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  /не че не си ходех така и зимата , ма друго си е  Laughing /

# 710
  • Където си поискам:)
Здравейте мацки Hug денят е прекрасен и държа да отбележа, че днес е моят ден Peace
Слизам до пазара да си купя малко салатки и плодове и да походя 5-10 мин.
По-късно ще се включа пак  bouquet наслаждавайте се на пролетта Simple Smile

# 711
Милички, ето ме и мен - аз ви хвърлях по едно око вчера през целия ден, но нямаше как да се включа адекватно предвид постоянното звънене на телефона Laughing и подготовката на днешния празник вкъщи. Направо вече ще се зарека да не организирам никакви партита вкъщи - от вчера сме започнали приготовленията с любимия, а още не сме приключили ooooh! Пък и както съм бременна и бавна, ама в името на приятелите си струва цялата хамалогия...

Тук е моментът да ви напиша, че страшно много ме трогнаха пожеланията на всяка една от вас, чувствам ви вече много близки и това истински ме радва! Да ви се връщат стократно пожеланията, прекрасни и нека август донесе на всяка една от вас здрави, чудесни деца! Hug Hug Hug Няма да се разминете и без почерпка, затова заповядайте по парче от тортата, с която ние днес ще се угощаваме Медовик и едно хубаво шампанско, което в момента охлаждаме подобаващо Wink

M, да не пропусна да се похваля, че вчера беше най-хубавият ми рожден ден досега май - с този най-желан подарък от любимия в корема и с още 1 торба подаръци пак от него, беше направо като дядо Коледа. А вечерта розови и бледооранжеви рози и вечеря само за двама ни (трима ни, всъщност Wink) в едно никак нелошо заведение - беше прекрасно до самия край на вечерта! Не помня скоро да съм се чувствала по-щастлива, освен може би на 9 януари, когато видях мигащата точка на ехографа Wink

Честит рожден на патерица и на Зузи - много се изненадах, че сме родени на една дата. Бъди много щастлива   bouquet

На 48-ма страница сме Shocked

# 712
  • София
И аз съм съгласна за ЛЛЛ, ще е много удобно, особено за тези, които ще раждат за първи път и са по-неинформирани за тези две неща. Чели сме чели, но може да ни възникне ситуация, за която не знаем Flutter
За сезонните плодове и аз вече на няколко пъти си купувам ягоди и с нетърпение чакам черешите  Heart Eyes
Диди24, дано този път всичко ти мине по мед и масло...а и все пак ще ти е за втори,  Hug, но определно успя да ме заблудиш с тази усмивка, верно че като ти дадат бебето и каквото и да ти се е случило-ще се усмихнеш Blush

# 713
  • Пловдив
Времето е прекрасно и днес бяхме с малката навън да се налудува,но ми е доста трудно.Баща и е дежурен и я оставих на баба и,защото май-нещо се понатоварих повече и ме заболяха и корема и кръста.От снощи имам едни пробождания във влагалището Embarassed,вие имате ли такива неразположения?И днес съм много щастлива мама,защото моето момиченце каза"Бабо,ние с мама сме приятелки'' Heart Eyes

# 714
Шехина като каза бременна и бавно това май трябва на табелка да си го извадя от няколко дена не мога да се спра и да си почина, а всичко ми се троскат, че к`во толкова съм се уморила и ми излизат с номера ми свиквай като се роди детето да не мислиш, че ще си почиваш. Направо завиждам на всички които се разхождат в това хубаво време аз ще си го гледам през прозореца, все пак има работа да се върши из къщата и що пък да не я свърша аз.

# 715
  • гр Шумен
Здравейте и от мен мамчета Simple Smile Аз днес цял ден съм по улиците и сега пак излизам Simple Smile

feisi И при мен е така много акъли много нещо главата ми пуши от сърдити и неразбрали,че това е сватба,а не цирк  Grinning

Котка и калинка и на мен не ми направи впечаление как го каза ,защото и аз така говоря на малката си сестричка и на приятелки и на мъжа си,а що се отнася за мъжа аз съм сигурна че се е шегувал и моя мъж се шегува понякога Simple Smile

# 716
  • гр Шумен
Забравих да ви пожелая прекрасен ден изпълнен само с хубави емоции Simple Smile

# 717
  • София
Здравейте, мами! Такова хубаво настроение ме е обхванало днес, направих си и една дълга разходка, много съм доволна, движение трябва Simple Smile. Хвърлих око на количките в един бебешки магазин и този път Бертонито Плазма ми се стори много голямо, но най-подходяща за новородено, защото другите бяха от типа 1 плитък кош, който е и за зимен, и за летен, а не ми се струва удачно.  newsm78

Бюти, не съм филолог, но много ми правят впечатление правописни грешки  Hug

Сещам се за басейните, че напоследък се говори за филтърна система, а не за хлориране на водата. Демек първото е по-добро, ще взема банския, пък ще преценя на място. Програмата и без това ще ни запълнена на макс - Пепи на ски у-ще, някакви коктейли и вечери, измислили са ни и едно качване до връх Перелик, докъдето аз няма да стигна със сигурност - горе имало 3 м сняг, нямало път и само с моторни шейни може да се качиш. Такива експерименти не ми трябват  Simple Smile

Излизам пак на слънце  Simple Smile

# 718
  • София
cvetenceto999 не се обиждай, но като напишеш и публикуваш нещо - отдолу в дясно имаш бутон редактирай, там можеш да вмъкваш нещо към вече публикуваният пост. Няма нужда от два поста едни под друг  Peace досадно е и ненужно Peace

# 719
  • София
Блондииии, добре че се затопли, че да изкара темата до края на седмицата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт