Щъркели отвред долитат, че АВГУСТовски мами за пола питат

• 29 046
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро на всички!
   Преди малко малката мърла ме събуди с хрипове и новината, че се е напикала в леглото, та по повод на прането на всичките й дрехи и спални принадлежности, съня беше дотук засега.  Сигурно ще ми се доспи към обяд, но сега съм толкова бодра, че няма накъде повече. За пръв път от доста време закусвах в 4 часа сутринта Simple Smile
   Миналата седмица ми започнаха ходенията по зъболекари, оправиха ми 1 от 3-те нови и разрастнали се кариеса, другата седмица се продължава с процедурата.
   Вече нямам търпение да си видя двечките дами дали са дами или трябва да спра да им викам с женски имена. Другата седмица съм на преглед и на ЖК, може би тогава ще се разбере и пола, поне види ли се на едното на другото е ясен.
   Количката си я купих втора ръка почти неизползвана, само запрах тапицерията и е супер, трудното ще бъде с асансьора че трябва да се маха едната задна гума, за да влезе. А като влезе няма място за малката пикла вътре, задействала съм питанките за някоя стаичка долу, да ги видим мудните старци какво ще измислят до 4 месеца, че те бавно мислят и решават такива неща.
   Взех си 2 порт-бебета за количката, намерих ги в един магазин по 15лв, което на фона на останалите цени ми се стори доста добре. И засега с покупките се спирам, защото останаха 1 столче за кола, което използвам за хранене вкъщи (нямаме кола) и разни неща, които ще се купуват малко преди финала.
   Е много се разписах вече, ще си почета книга докато пиклата спи, че после само ми бърбори на главата Simple Smile
   Лек ден на всички

# 691
Добро утро и от мен..
като казахте зъболекари и аз трябва да ходя, че много ме боли един зъб, който 3 години никой не разбра какво му има.. уж на снимки всички му е наред, а все си ме боли, ама само отлагам  Shocked
Котка и Калинка, браво за резултатите  Hug
Файв магнифисънт, ех тази пикла  Hug и аз другата седмица съм на ЖК и не мога да изтрая вече  #Crazy аз ще си полегна още малко  Laughing  Hug Hug

# 692
  • До морето
marley_, може ли да ми кажеш как се казва тоя доктор, че и на мен ми хвалят много един лекар от Добрич и ако не мога да запиша час при доц. Балев, мисля да ходя в Добрич
Д-р Красимир Стоилов се казва. Като му напишеш името в гугъл му излиза и телефона и адреса на кабинета също, ако не - мога аз да ти ги дам  Hug Simple Smile Аз лично останах много доволна.

Благодаря ти много, за същия става въпрос. Координатите ги има приятелката ми от Добрич, тя е тази, която също е много доволна от него! Сега като чух и от теб, най- вероятно ще го посетя  Grinning

# 693
Добро утро, момичета  Simple Smile Навън от сега е прекрасно слънце! Дано си е отишла вече тази зима! Simple Smile
Шехи, честит рожден ден и от мен, на патерици!  Hug  nbirthday
Виждам за сватби говорите и истински ви завиждам  Simple Smile Софи, ние също подписахме по време на бременността с идеята след време да се оженим в църква и да направим сватба. Само че последваха кръщенета на таткото и на сина ни, някакви други ангажименти, сега си търсим ново жилище и така и не стигаме до сватба  Simple Smile Може на златната да се наканим  Laughing
Аз вчера имах много приятна среща по женски и се чувствам страхотно Simple Smile Хубаво е да се видиш с приятели!
Навън времето е чудно и отивам да се приготвяме за излизане! Хубав ден на всички  Simple Smile

# 694
Преди малко малката мърла ме събуди ....
Shocked Shocked Shocked
Извинявам се, не искам да се заяждам, но такова обръщение към собственото ти дете и то пред непознати хора...... не го разбирам и искрено се възмущавам....

# 695
  • До морето
Shocked Shocked Shocked
Извинявам се, не искам да се заяждам, но такова обръщение към собственото ти дете и то пред непознати хора...... не го разбирам и искрено се възмущавам....

Ох, и аз го видях и ми приседна направо, ама реших да не се обаждам Confused После няколко пъти я нарича пикла, така че може да е нещо нормално и да не и се струва толкова грубо, колкото на нас

# 696
Добро утро, днес го дават 20 градуса, хайде момичета по разходки и да не сваршите темата да намерите пак работа на блонди и тя иска да се поразходи малко Simple Smile За обръщенията, не мисля файв магнифисънт го мисли, просто така и вика в изблик на нежност Simple Smile !ак пък да съдите горкото момиче, няма да се вясне повече при нас... Mr. Green
Замириса на пролеееееееееееееееееет, кокичета и мензухари - повече позитивни мисли Simple Smile

# 697
Ох, тя моята откровеност не веднъж е обръщала нещата срещу мен и след това разбирам, че може би така и трябва.... коя съм аз, че да казвам кое е правилно. Наистина никой не искам да обидя, най-малко пък да накарам Five magnificent да не пише повече тук....  Hug Просто така го почувствах и съвсем първосигнално си изразих мнението...

# 698
  • Варна
Shocked Shocked Shocked
И на мен ми идват малко в повече "мърла" и "пикла" Rolling Eyes Може и наистина да се влага нежност в тези обръщения, но при писане това няма как да се разбере и не звучат добре Confused
Котка и Калинка,
мъжът ти сериозно ли ти каза това:
Цитат
била съм се деформирала, да съм се подлагала на диети
ooooh! Кажи му следващия път той да забременее Crossing Arms
Уф, снощи ядох салата с боб и пих газирана вода, не знам дали заради това два часа по-късно имах ужасни газове и определено няколко стягания в корема. При две от тях съм почти сигурна, че напипах втвърдяване на едно определено място - няколко пръста под и леко вляво от пъпа. Попритесних се честно казано, днес няма нищо, но мен тези неща ме спохождат обикновено вечер... Днес си забраних газираната вода и боба, да видим...

# 699
И аз имам такива втвърдявания, Месечинке, не се притеснявай.  Peace

За обръщенията - мен пък не ме впечатляват изобщо, защото и аз ползвам такива думи. Само гальовно и с много обич - на близки приятелки казвам коза, крава, гъска и подобни. Не е с лошо и много добре я разбирам Файв  Hug

Котка и Калинка, бих му се разсърдила на твоя мъж. Те може би и нашите си го мислят понякога, защото е факт, че така се полчува, но това е бременността  Crossing Arms Поне да е тактичен и да си мълчи  Close   Hug

Бюти, зъбът от студено и сладко ли те заболява, или постоянно?

# 700
Аз също като Блонди хич не се възмощавам на милите думи на Five  Laughing и ние с мойте дружки се наричаме така цветущо...от любов разбира се Laughing
По скоро ме ядоса изказването на мъжа на Котка и Калинка към нея #Cussing out #Cussing out #Cussing out как може ,потресена съм  Shocked doh bambam bambam
А за сватбите ,нашата беше сега на 3 март ии честно казано направооо ми олекна като мина Laughing не за друго...беше страхотен ден,весело и т.н. но и при нас беше голяма какафония от акъли и мнения на родата преди събитието ooooh! сега съм рахат Laughing
Аз от няколко дни нещо не мога да спя като хората newsm78 и съм станала много ранобудна което хич не е типично за мен Rolling Eyes Simple Smile
И друго щях да казвам амааа ми стана каша в главата и пак забравих Laughing Laughing

# 701
Софи, ние също подписахме по време на бременността с идеята след време да се оженим в църква и да направим сватба. Само че последваха кръщенета на таткото и на сина ни, някакви други ангажименти, сега си търсим ново жилище и така и не стигаме до сватба  Simple Smile Може на златната да се наканим  Laughing

Ами и ние мислехме само да подпишем и всички ни казаха, че после колкото и да искаме все няма да намерим време, та за това ни наливаха акъл сега да го направим.

# 702
  • София
Аз два дни не успях да влизам и след малко ще се върна да ви чета, че доста сте изписали Peace
Шехина, честит рожден ден на патерици  bouquet Желая ти много здраве, щастие, успех и само хубави емоции Hug
За басейните-аз лично се въздържам да влизм по принцип, а дума да не става сега като съм бременна. На това мнение съм, защото имаме познат, който има хотел на Зл.Пясъци и той ми е казавл, че каквито и последна дума на технологията пречиствателни системи и препарати да използавт - не помагат за жалост...резултатите му ги носят по 3 пъти на ден и каза, само аз знам какви са сутринта и какви са на обяд!!! А по време на бременност влагалището и нормалната микрофлора са доста по-уязвими и е много по-лесно да се появат и гъбички и течения....които могат да доведат и до много по-лоши неща. А маникюристката ми пък е казвала, че по басейните се предават най-много гъбички по краката и ноктите и ако посещавам, да използавм задължително джапанки като ходя по плочките, а не боса. Все пак всеки си преценява сам за себе си и дали рисковете си заслужават!
Диди24Party ти ме уби като каза, че малкия се е родил над 4кг, защото на снимката изглеждаш супер свежарка, все едно изобщо не си раждала...даже ми вдъхна кураж и щях да те питам как ти е минало раждането, сигурно лесно Crazy
Бюти и аз съм филолог...и юрист...и на мен ми правят впечатление правописни, граматически, пунктуационни, морфологични, стилистически и всякакъв друг вид грешки, но няма как да ги поправям всеки път като ги видя, а не ми е и работата да го правя...все пак това е форум в който хората споделят и пишат и не е нужно всички, които го правят да са безгрешни и филологически компетентни, още повече че понякога грешки се допускат от бързина.., а не от незнание и невежество! По време на стажа си поправяла достатъчно грешки..., но тук все пак е форум и не е необходимо, а и е малко късно за такива поправки, пишещите тук не са ученици! Hug

# 703
Разсърдих се на изказването на милото, разбира се. Той от скоро тренира и е много горд с мускулите си. Аз бях свалила доста през лятото, но сега съм 12 кг отгоре. Позакръглили са ми се краката, дупето, малко в лицето съм подута, но корема ми е огромен. Спокойната съм защото акушерката ми каза, че всичко ми е наред и е нормално да кача килограми, кръвното ми е супер. Не му обръщам внимание, искам да имам една прекрасна бременост с едно живо и здраво бебе на финала. Както съм споделяла преди не можех да забременея 8 години, 3 лекари в БГ и 2 в Англия ми казаха, че единствения ми шенс е инвитро, което направих тук - неуспешно. И накрая имам това човече в корема напълно по естествен път. За мен е чудо и се опитвам да го втълпа в главата на милото и абсолютно не ми пука дали съм дебела или погрозняла или каквото и да се случва с жената през бремеността. То си е моето и наистина нямам търпение да се роди и да си го гушна.
Весел ден на всички, аз съм днес на работа, пак. Много мързеливи тези англичанки. Петък и събота се напиват и се обаждат на другия ден, че са болни и кой да работи, чужденката.

# 704
А и аз си мисля, че Файв не го е казала с лошо  Peace
белверде, тъкмо чаках кой ще ми каже, че не ми е работа  Laughing и то наистина не ми е, ама смятам, че това е форум, в който се учим на много различни неща и не виждам нищо лошо в това да се научи някой, че "не" се пише отделно от глаголи, другите грешки не ги коментирам  Peace и на никой друг не съм правила забележка(ако беше постоянно приемам обвинения  Mr. Green), кой знае и самата аз колко съм допускала, но смятам, че мога да различа кога един човек не знае и кога го прави от невнимание  Peace  Hug
Котка и Калинка  Shocked Shocked не знам какво да кажа.. но е много тъпо изказването на мъжа ти и че не ти влиза в положението.. моя мъж също тренираше преди и ядеше здравословно, а моите килограми не са двуцифрени  Peace най-важното е бебето, разбира се, особено след всичкото чакане, въобще да не се обажда  Mr. Green
Блонди, абе по принцип повече от сладко, но някой път просто си седя и ме боли  Laughing
Аз да ви кажа, че повече няма да се хваля  Laughing кучето сутринта е влязло в хола, не знам как си е отворила, нявсякъде е напикала, всичко е сдъвкала и такава караница отнесе и почна да се разлива като червей, че ми стана жал, не е честно  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт