ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 14

• 79 308
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
veselina_s_p, и аз малко слагам от пудрата, да не стана като мишка търкаляла се в брашното Laughing. Проблемът е свързан по-скоро с фон дьо тена. Някое от момичетата тук спомена, че консистенцията на номер 15 и на 25 е различна. Тя май харесваше повече 15, ама нямаше къде да го пробвам, а и ще ми дойде малко светличко, та нямаше как да се спра на него. Иначе аз съм ползвала Аера Тен от Виши. Не беше лош, средно покривен, но не беше и невероятен, че да го повторя. Пробвах пудрата с Ревлон-Колор Стей- не помогна да издържи цял ден, беше малко по-естествено поне. Но не мисля, че пудрата ще помогне като стане топличко лятото, въпреки че и сега ретуширам грима по 2 пъти на ден, а тогава... Crazy

B & C
, за Дермабленд-а преобладаващите, които четох бяха много добри, даже клипчета гледах Simple Smile

# 46
  • София
*Bubble* , определено го тествай преди да го купиш. Ако го бях намерила на тестер, нямаше да го взема, че и да си поръчам и пудрата даже ooooh! Днес гледах, че не ми беше изравнила фините линии, беше ми се насложило кофти Sad
Аз засега си имам фдт и съм си много доволна от него,а на Дермабленд от Космополитан извадих мостра

# 47
  • варна
За DermaBlend намерих това  http://www.youtube.com/watch?v=DEEDCRzt704
От Redness Solutions аз съм много доволна  Grinning

*Л-и-я*, аз не се интересувам от цената и въпреки всичко ми е трудно да си намеря подходящ тониран крем, дори се оказва мисия невъзможна  Laughing

Не знам какво ще правя през лятото....за сега мисля да ползвам Redness Solutions, а като стане много топло сигурно отново ще съм само с City Block
       B&C, хвърлила съм око на redness solution,но незнам кой номер да си поръчам...знам,че е много,много индивидуално,но би ли ми казала ти кой номер ползваш,как е като покритие и издръжливост?А vichi dermablend,аз си го смесвам с други по-лекички и става,но не бих го купила отново.искам да споделя също така за бб кремчетата.Поръчах си няколко вече,но ефект има при мен само един-skin food peach sake pore bb cream spf20 pa+.Прави кожата наистина видимо по-гладка,прикрива пори по-добре дори от porefection на benefit.мисля,че и за лятото ще е добре,защото доста добре се справя с омазняването.доста по-добре от прехвалени и скъпи продукти на реномирани фирми.дано да ви бъда полезна момичета!

# 48
zvezdelina6407, и аз не знаех кой номер да си поръчам и накрая си поръчах номер 01- alabaster (това е най-светлият цвят) и номер 02-fair. В момента номер 2 ми е леко тъмничък и използвам номер 1, но през лятото мисля, че няма да мога да използвам номер 1 и ще мина на номер 2  Simple Smile Не съжалявам за това, че си поръчах и двата цвята  Grinning
ФДТ е покривен, но не е от най-покривните какъвто е Dermablend и не стои като маска на лицето.
Аз нямам проблем със издръжливостта и спокойно изкарвам  един работен ден, но това е много индивидуално - аз съм със суха кожа и единствено имам проблем с носа, но ако кожата е мазна, то предполагам, че и ФДТ няма да е чак толкова издръжлив както е при мен. Пудра използвам но я нанасям обикновено само върху носа  Mr. Green
Бях се къпала без да си махам грима и след това учудващо за мен ФДТ ми не беше мръднал  Shocked
Аз съм много доволна от този ФДТ, но имайте предвид, че тези неща са много индивидуални - на един може много да му хареса, а на друг въобще.
Този ФДТ ми харесва защото е сравнително покривен, а в същото време не стои като маска на лицето и едно от най-важните неща - не ми дразни кожата, също така не я пресушава, не ми се събира и не ми подчертава бръчките Heart Eyes
Количеството му е 30ml и има срок на годност 2 години.
Не съм си купувала до сега ФДТ Even Better, но съм го пробвала от мостра и според мен си приличат доста.
За мен единственият недостатък на redness solution е че не може да се купи от магазина, а все трябва да се поръчва по Интернет.  Rolling Eyes ФДТ не е нов и щом до сега не са започнали да го внасят, то едва ли някога ще започнат.

# 49

А не е ли по-добре да се ориентираме към пудри след края на зимния сезон,как мислите?

Аз също от скоро се замислям дали лятото да  ползвам само пудра? newsm78  ФДТ е невъзможно да сложа на лицето си в жегите  ooooh!
Та ,ако някой предложи хубава ,покривна и без брашнян ефект пудра ще съм благодарна.  Peace
az polzvam na Clinique super balance powder straxotna e

# 50
  • София

Reiny, точно това търся в един ФДТ, ще го пробвам, много благодаря.  bouquet
Макар че, сега пък намерих ревюта и за Лифт Люмиер на Шанел и мисля, че той също е подходящ за нашия тип кожи. Simple Smile

Ако пробваш и Лифт Люмиер-а, пиши, моля те, как го намираш.  Hug То аз рядко ползвам фдт  /предимно вечер/, защото кожата ми е склонна към образуване на петънца и не смея, пазя се целогодишно с тониран крем с фактор 50. Така и не успях да намеря хубав фдт с по-висок фактор.

# 51
Момичета, пробвали ли сте този коректор (снимката е линк)? От известно време искам да си купя стик, трябва ми стабилна покривност за няколко петна и течния Хелти Микс вече не ми е достатъчен..

# 52
Пух, имам една камара коректори, но хубава покривност и трайност върху най-тъмните петна постигам с базата за сенки на Есенс. Невероятно но факт Rolling Eyes Проблемът е, че е само един цвят, но за щастие ми пасва. Има леко жълт отенък, което е само плюс при петна и сенки под очите.

# 53
Момичета, имате ли отзиви за Авен компактната пудра , но не тази с 50ти фактор, а тази с 30ти, която е има във варианти за суха и смесена/мазна кожа?

# 54
Reiny, аз съм с Люмиер Лифт в момента. От всички ФДТ на Шанел, на мен този ми харесва най много. Има по-добра покривност от Виталюмиер, но не стой като маска. Не матира, но и не лъщи. Въобще според мен стои много естествено. Моята кожа е комбинирана и въпреки това ми понася добре. По спомени не съм виждала някъде да пише, че е за мазна или суха кожа, но тъй като е за зряла кожа по подразбиране приемат, че е за суха. Единственият ми проблем е, че засега не съм намерила база, с която да ми е добре този ФДТ, така че го използвам без база (слагам такава само на носа за прикриване на порите). Както бях писала преди според консултантки това се дължи на факта че този ФДТ не е подходящ за моята кожа. Може и така да е, но не съм абсолютно убедена.

И аз като B&C смятам, че за лятото най-подходящ е тониран крем, но така и не мога да намеря най-подходящия за мен.

Chicci, видях в друга тема че си пробвала тониран слънцезащитен на Уриаж. Можеш ли да споделиш впечатления?

# 55
Margherita09 Да, от новите им. Дадоха ми мостри. Предлагат се в два цвята - светъл и тъмен. Тъмният е мн тъмен и изглежда неестествено оранжев, а светлият.. е, от него кожата ми стана бяла. Жалко че спряха старите, защото там ми пасваше единия цвят и лятото си ползвах него..

# 56
  • София
Margherita09, благодаря за отзивите, със сигурност ще го пробвам. Аз не търся голяма покривност, по-скоро комфорт за кожата и да стои естествено.  Peace
На Uriage съм пробвала светлия цвят - той почти не е тониран и кожата става фосфоресциращо бяла /а аз съм с много светла кожа/, много гъст и тежък крем, изобщо не ми хареса.

# 57
Chicci и Reiny, мерси за отзивите. Май няма да е Uriage тонирания крем Simple Smile

# 58
  • София
Margherita09 , като отявлен ползвател на тонирани кремове /вече 6 години само такива ползвам/, бих препоръчала да пробваш това - най-добрия тониращ крем, който съм ползвала досега. Все пробвам нещо ново и в крайна сметка все към него се връщам. Много приятна кремообразна текстура, лесно нанасяне, само дето е в един цвят и той е доста светъл, но според мен си заслужава пробата.  Peace

# 59
  • варна
B&C,благодаря за изчерпателния отговор!ще поръчам номер 1,защото съм доста беличка. Laughingмоля, за мнения  и за TEINT IDOLE ULTRA 24 HOURS,ако някой го е ползвал.

Общи условия

Активация на акаунт