ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 14

• 79 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • София
За каква кожа е този ФДТ?

Води се за всякакъв тип кожа.

# 76
Аз днес бях с мостра на този ФДТ , отгоре фиксирах с прахообразната пудра . Добре се получи, нямах лъсване до късния следобяд, а имах доста работа в офиса и ми беше задушно. Сега с показания на Ланком съвсем се обърках.  Чудя се между Кларанс, Ланком и Гърлен Parure. Някакъв съвет дами  Praynig

# 77
  • Torino,IT
Според мен Parure Extreme е по подходящ за студено време, другите два не съм ги ползвала, но за новия на Ланком има страхотни мнения, леко покритие и сатенено- матиращ ефект. Аз съм с пудрата на същата версия е момента и съм много доволна.
Искам да попитам за отзиви за новия фондьотен на Лореал, Луми Мажик?
Много ми хареса на тестер, но дали е подходящ за по топло време?

# 78
  • София
Здравей, Тифани! Ползвала съм Parure Extreme точно лятото, защото е дълготраен, не се разтича, устойчив на вода, с пудрен ефект, с моделируема покривност, с висок фактор, изглажда хубаво, но не ми беше комфортен, а много сух. С комбинирана кожа съм и на места лицето ми се усещаше много сухо и опънато. Не си личеше, че е като маска, но аз го усещах като такава. Парюр Акуа ми хареса повече като ефект и комфорт, сигурно защото е подходящ и за по-суха кожа. Ланкомските фдт за мен си остават едни от най-добрите; позлвала съм предишния Тен Идол по препоръка на професионален гримьор в Германия- също oil-free, но беше много естествен и нямах това сухо усещане. Предполагам, че новият няма да отстъпи. Моя позната беше получила мостра на Кларанския , но не й допадна , не знам точно в кое:). Хубаво е да ги пробваш първо, за да прецениш сама кой ще ти пасне най-добре. Впрочем, какво разбираш под "фдт за топло време"?

# 79
  • Велико Търново

Подходящ е за лятото Peace Лека консистенция и наподобява тониран крем Wink За моя вкус обаче,няма достатъчна покривност Confused

# 80
  • София

Какво разбираш под "фдт за топло време"? ..Peace

# 81
Здравейте, момичета! Нахлувам в полезната ви тема с въпрос: някой от вас да е ползвал козметика на Mary Kay и по-конкретно такава или подобна база:

Въобще имате ли лични впечатления от козметиката на фирмата?
Благодаря предварително за коментарите ви!  bouquet

# 82
  • София
Ще си самоцитирам мнението на новия Лореалски:
"Покривността е лека до средна, като втората се получава чрез наслагване. Седи естествено, няма ефект на маска. Много приятно се усеща на лицето. Кожата има приятен блясък, като само на челото не ми харесва как седи. Минавам с Метеоритите за фиксиране. По този начин гримът издържа от 8ч. до 17ч., като чак след това започна да се забелязва неприятно лъщене. Смея да го определя като подходящ за всеки тип кожа (без мазна), защото при комбинирана заедно с пудра седи достатъчно дълго. Не се усеща и никакво изсушаване на кожата, и дори при по-сухите участъци на лицето ми седи добре. (нали се сещате как фдт-ите за комбинирана/мазна кожа седят на сухите участъци - все едно "на люспи" - тук това го няма)."

Лично на мен Герленският ми идва тежък. Да, дълготраен е, но много се усеща при носене. Не знам как да го обясня - просто чувстваш, че лицето ти има фон дьо тен.

Ден 2-ри с новия Ланком - ами просто е страхотен. Днес съм само с него (без пудра, сенки, спирала, без нищо друго) - ами все едно нямам фон дьо тен! Лицето е без несъвършенства, продуктът просто не се забелязва. Вчера го махнах към 23ч. и челото ми беше омазнено. Още от началото не вярвах, че ще има 24 часа трайност Wink Но при положение, че седи над 12 часа няма от какво да се оплаквам Simple Smile

# 83
Днес си взех този фдт на Лумене много лек и лесно са нанася и ми подариха този коректор доста покривен, утре ще ги понося и ако има интерес ще споделя.

# 84
  • Torino,IT

Какво разбираш под "фдт за топло време"? ..Peace

Да има дълготрайна покривност и да не се налага да си попивам лъскавината през 2 часа в банята. Леките фондьтени тип аква на Шанел и Гуерлейн са точно такива-нетрайни Peace

# 85
  • София
Сега с показания на Ланком съвсем се обърках.  Чудя се между Кларанс, Ланком и Гърлен Parure. Някакъв съвет дами  Praynig
С какъв тип кожа си?
Ако не е мазна можеш да пробваш Кларинс и без пудрата,преди и аз всичко фиксирах с пудра (даже със същата,която си показала),но конкретно този според мен по-добре седи без пудра,той самият си е с пдрен завършек,много го харесвам  Peace

# 86
Bubble, със смесена кожа съм. Ще взема мостра и на Ланкомския и ще реша. Междувременно си купих показаната прахообразна пудра на Кларанс  Simple Smile

# 87
Здравейте, момичета!
Някоя от вас има ли отзиви за този фдт: http://beautyshop.bg/productv/5502/catrice-fon-dyo-ten-.html?

P.S. Съжалявам ако е обсъждан, но търсачката не ми пусна резултат.

здравейте

Аз се подведох по достъпната цена и си поръчах ето това:   http://beautyshop.bg/product/5287/catrice-korektor-za-pori-i-brachki-.html

За съжаление, не ми върши работа, кожата ми блесва от него, линиите където съм го поставила предварително, сл.час се показват на яве още по-задълбочени.Изобщо не съм доволна и сега мисля да си купя друга база Търся си база за сенките под очите, която да се поставя преди или сл.крема за под очи и преди коректора за под очи, съответно.А също база за грим за комбинирана кожа или поне такава за Т-зоната само, за свиване на порите и антиблемиш:)
Някакви предложения, за продукти, които са доступни на БГ онлайн пазара, защото предимно така си поръчвам макиажите.Б Peaceлагодаря ви!!

# 88
Днес си взех този фдт на Лумене много лек и лесно са нанася и ми подариха този коректор доста покривен, утре ще ги понося и ако има интерес ще споделя.

ЗДРАВЕЙТЕ

Това база за сенките под очите ли е или комбинация между коректор за тъмните кръгове и база за коректор?Как ви се струва като ефект?

# 89
ЗДРАВЕЙТЕ

Това база за сенките под очите ли е или комбинация между коректор за тъмните кръгове и база за коректор?Как ви се струва като ефект?

Доколкото виждам това си е коректор. Какво имаш предвид под база за коректор  newsm78 Аз знам за два вида бази - за лице и за сенки за очи.

Общи условия

Активация на акаунт