За брака в секса

• 44 363
  • 547
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
И с нови жартиери и с нови сценки, с нов репертуар дори - х..я един и същ !  hahaha

Какъв полет на мисълта ...  Joy

Ама пък, знаеш ли, за да го правят някои, явно им помага ... колкото и смешно и излишно да е за мен...

# 241
  • София
сетих се за приказката, че каквото у царица, такова и у магарица.

# 242
И с нови жартиери и с нови сценки, с нов репертуар дори - х..я един и същ !  hahaha

Е, как пък ще е същ  newsm78
За пръв път чувам, че са еднокалибрени и с еднакви моторчета.

Еее,Вилико на твоя мъж бре! Като се наточиш да не би да става друг ?  Joy

# 243
това е най-лошото  Laughing

...
Ох слънчева, бившите и аз ги сънувам. Но айде някой да ми разтълкува как е възможно да сънувам, че се влюбвам Crazy... И даже не го познавам, но усещането е направо истинско #Crazy Шантава работа.

имаме бъг в системата.

там разбирането е сложно и терапията трудна Simple Smile

# 244
не пречи да се видим някой път.

Еми Танчето в другата тема предлага среща август  Joy

В коя тема е срещата. Laughing Август ще съм си в бг вече форевър, мое да дода. Mr. Green

# 245
  • Kопенхаген

Абе писва, но като се замисли човек, какво по различно удоволствие ще ти достави чужд партньор?
Хм, интересна гледна точка Crazy
Страх ме е да не се влюбя, затова и не изневерявам /засега де/. Но пределно ми е ясно какво ще му е различното....ами различно Mr. Green.
Ох слънчева, бившите и аз ги сънувам. Но айде някой да ми разтълкува как е възможно да сънувам, че се влюбвам Crazy... И даже не го познавам, но усещането е направо истинско #Crazy Шантава работа.

'Кафе с мед' , да не си случайно Козирог имам предвид лесното влюбване  Laughing
И на мен ми се е случвало на сън да се секся, интересното е, че дори и не съм ги виждала на яве тези мъже, ама пък все едни хубавки. Това смята ли се за изневяра...?  newsm78

*Dreaming, aбе баш не е един и същ...  Grinning Има къси и дълги, дебели и тънки... Аз единствено се притеснявам на чуждия евентуално да не е по- къс и тънък от колкото на половинката, че да се прецакам  Crazy

# 246
  • София
леле, взехме да се събираме видните кукувици!  Laughing Кой още ще се включи?

И мен мен от това ме е страх -  да не се мина с някой лИбовник, дето е по-зле от мъжа ми, затова и си трайкам.

# 247
  • София - Рим и обратно
Абе като ви тресне хормона как пък седите и мислите къс ли е дебел или крив?! Аз не виждам и не чувам като ми падне пелената Laughing Скоро не се е случвало, дано и не се случи, че хич нямам разсъждения от тоя вид Mr. Green.
За срещата може да се включа, май и аз ще съм си в БГ тогава, особено ако е към края на август. Да си направим едно кукувиче гнездо.

Мадам Дьо Помпадур , рак съм, не е ли очевадно. Козирозите не са ли по-железни?

# 248
.. къс ли е дебел или крив?!

това му викам аз чист брак в секса  Laughing

и на сън ги не ща  Stop

# 249
  • София
леле, взехме да се събираме видните кукувици!  Laughing Кой още ще се включи?
И питаш още кой, аааа - мен що ме пропускате.  Mr. Green

# 250
Лелеее, не сте ли се находили навремето. ...Ето какво става като сте били с 1- 2-3-ма човека през живота си, за единият от които вероятно сте се оженили Rolling Eyes.  Сега се сетихте Tired

# 251
  • В Космоса
Лелеее, не сте ли се находили навремето. ...Ето какво става като сте били с 1- 2-3-ма човека през живота си, за единият ок които вероятно сте се оженили Rolling Eyes.  Сега се сетихте Tired

И аз стигам до подобни изводи. Имам пресни примери даже около мен.

# 252
  • София
Шанти, аз лично не е като да не съм се находила. Ееех, какви луди години бяха в Студентски град - не е за разправяне.  Laughing Ето, аз от близо 11 години съм на сочна пържолка, ама това не значи, че не мога да се загледам по някое хамбургче, ако ме разбираш.  Joy

# 253
  • Kопенхаген
Абе като ви тресне хормона как пък седите и мислите къс ли е дебел или крив?! Аз не виждам и не чувам като ми падне пелената Laughing Скоро не се е случвало, дано и не се случи, че хич нямам разсъждения от тоя вид Mr. Green.
За срещата може да се включа, май и аз ще съм си в БГ тогава, особено ако е към края на август. Да си направим едно кукувиче гнездо.

Мадам Дьо Помпадур , рак съм, не е ли очевадно. Козирозите не са ли по-железни?

'Кафе с мед', понеже аз съм Козирог все си мислех, че ние сме най- големие любовчийки на зодиака, но се оказа, че сме имали конкуренция  Laughing

Аз пък да ви кажа: По ума посрещам, по члена изпращам®   Blush

Къде ще се състои въпросната среща, към края на август и аз ще съм си в БГ  Grinning

Последна редакция: пт, 23 мар 2012, 11:42 от Мадам Дьо Помпадур

# 254
Лелеее, не сте ли се находили навремето. ...Ето какво става като сте били с 1- 2-3-ма човека през живота си, за единият от които вероятно сте се оженили Rolling Eyes.  Сега се сетихте Tired
шанталче, ти пък   Laughing
нулите след 1-2-3 за нищо ли не ги броиш  Twisted Evil

Цитат на: Мадам Дьо Помпадур link=topic=647324.msg21497724#msg21497724

По ума посрещам, по члена изпращам   Blush

уауу, ум и член в едно  Crazy Crazy Crazy Flutter

Общи условия

Активация на акаунт