За брака в секса

• 44 348
  • 547
  •   1
Отговори
# 270
Оооооооооооо, тогава пък аз

Ами то питането ми остана ,, Глас в пустиня ,,. Момичета, да не би да сте се обеденили в ,,Тайно общество,, и да си ходите по срещи тайно? Нови членове и членки не приемате ли?
Членове - може! Членки - за какво, конкуренция само  Joy

# 271
  • София
Хахаха, няма никаква тайна секта!
Приемаме членове, да.  Grinning
Абе то се е видЕло, че срещата ще бъде чисто женска, така че Вили - примири се с това.

# 272
Значи доста коктейли ще трябва да изпия  Joy

# 273
  • Kопенхаген
През онези години на форума в Клюкарника имаше тема ,, Форумски срещи ,,  придружена със снимки от купоните. От тогава много от активните потребители вече не ги срещам тук, сега продължават ли тези срещи или всичко замря?
Що бе няма лошо виртуалния змиярник да го превърнем в реален в някоя кръчма  Grinning

# 274
  • София
членки - да. Обаче за членовете  Thinking... айде сега, няма да вземаме всеки член, само защото е кандидат! Требе си там някакъв ритуал за приемане, изпит!

# 275
аМИ, аНДИ - ТИ ЛИ ЩЕ ГИ ПРЕПИТВАШ?  Twisted Evil

# 276
  • София
През онези години на форума в Клюкарника имаше тема ,, Форумски срещи ,,  придружена със снимки от купоните. От тогава много от активните потребители вече не ги срещам тук, сега продължават ли тези срещи или всичко замря?
Форумските срещи преди години бяха декември месец.  Peace

# 277
  • София
ще се съберем и ще излъчим комисия (нас), която ще изработи критерии и методика, и успешно ще я приложим, дори може за обективност да проведен двойно-сляп експеримент.

# 278
аМИ, аНДИ - ТИ ЛИ ЩЕ ГИ ПРЕПИТВАШ?  Twisted Evil

орално само, че иначе ще се брои за изневяра  Mr. Green

аз се отказвам от включване в членската ви маса, вакханалии не ща групово.

# 279
ще се съберем и ще излъчим комисия (нас), която ще изработи критерии и методика, и успешно ще я приложим, дори може за обективност да проведен двойно-сляп експеримент.

Считай, че в тоя състав на комисията - нема кой да мине изпита  Joy
Досега не съм срещала умен, остроумен, готвещ, сексуално гладен, домакинстващ, богат и забавлителен мъж. Освен мъжа на Краса, ама там как да пипнем!

Слънче - страх те е да не те пропуснат в тъмното ли?  Joy

# 280
  • София
Слънце, ти пък - какви оргии ти се привиждат.
Едни ще готвят, други ще бъркат коктейли, трети плетки ще плетят, четвърти бизнес ще въртят... Ние сме скромни домакини все пак. Срамотиите не са ни присъщи.  Peace

# 281
  • Kопенхаген
Понеже не се смятам за член по- горе написаните предложения за комисии и изпити не се отнасят до мен.
Момичета, блаодаря ви, че ме приехте  Hug Пристигам с цялата свита, очаквайте ме.  Laughing

# 282
членки - да. Обаче за членовете  Thinking... айде сега, няма да вземаме всеки член, само защото е кандидат! Требе си там някакъв ритуал за приемане, изпит!

Ми да кандидатсвам?

# 283
  • Kопенхаген

Ми да кандидатсвам?
Въх нИдей пишман ще станеш...

# 284
Бе аз отдавна съм се "опишманил"..Ама обичам предизвикателствата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт