За брака в секса

• 42 874
  • 547
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Лелееее, значи като млада и разюздана, съм била на косъм от рака на мозъка.  Crazy Щото и 5 пъти на нощ ми се е случвало да бъда ощастливявана.  Joy

# 436

Цитат
Американският сексолог от корейски произход д-р Л.Б. Хван изненада неотдавна, като аргументирано доказа въз основа на изследвания, че заниманието със секс повече от три пъти на седмица води до нарушаване дейността на централната нервна система и крие риск за рак на мозъка.

мадам, това е  Д-Р-А-М-А  cry

там , в изследването пише ли обаче, че ако в един ден се потрети, дали е валидно за цяла седмица и дали отново дава демидж върху ЦНС в случай на случайно актуване след два дни?

мадам, моля те провери, ако, таковата, де, стане случайно, и с двама седмично, по три пъти, за колко увреждания се брои това Blush

Щото и 5 пъти на нощ ми се е случвало да бъда ощастливявана.  Joy

тонка, какво се хвалиш пък ти сега Twisted Evil

# 437
А какво правите, като сте уморени и за разнообразяване?
Защото  ние не сме в постооянна кондиция за интересен, вълнуващ и мултипленооргазмен секс.
Ако трябва всеки ден да го правим, по-добре ми дайте един пистолет, да се застрелям. При такава 'летва' бракът сигурно ще е 80 процента. А и кой казва "айде, днес не сме правили, я тука лягай", кой ги поставя тези нормативи - Х пъти седмично е нормално У не е. /месечно, годишно/

Сигурна съм, че Краси е истински образ, но моля ви, едно е да си мислил цял ден за това кой продукт по-напред да използваш за вкусни гозби и десерти, друго е  животът ти да се върти около работа , сметки и стрес от всякакъв сорт.

Забелязвам, че сексуалните тигрици на форума са все разведени. Не знам на какво се дължи.

# 438
 Joy Joy Joyтова космически проучване на НАСА ЛИ Е Joy
Значи, аз отдавна да се бях гътнала, бая бракуван стаж имам

# 439
  • Kопенхаген

Цитат
Американският сексолог от корейски произход д-р Л.Б. Хван изненада неотдавна, като аргументирано доказа въз основа на изследвания, че заниманието със секс повече от три пъти на седмица води до нарушаване дейността на централната нервна система и крие риск за рак на мозъка.

мадам, това е  Д-Р-А-М-А  cry

там , в изследването пише ли обаче, че ако в един ден се потрети, дали е валидно за цяла седмица и дали отново дава демидж върху ЦНС в случай на случайно актуване след два дни?

мадам, моля те провери, ако, таковата, де, стане случайно, и с двама седмично, по три пъти, за колко увреждания се брои това Blush

Щото и 5 пъти на нощ ми се е случвало да бъда ощастливявана.  Joy

тонка, какво се хвалиш пък ти сега Twisted Evil

слънчева*, доФтора мълчи по този въпрос, само казва, че  висока полова активнос може да ти увреди ПиПеТо. Така, че за да не ти е в повече, виж там спретнете някаква Тройка, че да ти се брой за веднъж  Laughing

tonkabonka, много бе жена... 5 пъти на вечер  Shocked Ама твоя толкова ли бързо се изъква?

# 440
2. да сготви пататник, салата от фасул, кебап по касапски и за десерт цедено овче мляко с боровинки. ако няма рецептите, да ми пише, веднага в името на секса ги давам.
Преял мъж заспива преди секс. Виж, препил може и до сутринта да откара! Crazy

# 441
  • Kопенхаген
На нас българките ни трябва ей такъв празник като при японките  Grinning
Празник на пениса- Kaнaмaрa Мацури / Железен Пенис /
Скрит текст:

А от тез' искам цял човал  Grinning
Скрит текст:

# 442
  • София - Рим и обратно

tonkabonka, много бе жена... 5 пъти на вечер  Shocked Ама твоя толкова ли бързо се изъква?

Ти пък сега - твоя моя... Аз ако кажа какви са ми младежките и разюздани рекорди за нощ Crazy, ще ме обявят за психически неуравновесена лъжкиня, но понеже не е било с "моя" в брачния ни период - няма и да се брои за секстигризъм Tired
Та Тонка и аз досега трябваше да съм умряла... Ама нищо - сега сме в здравословния минимум Whistling

# 443
2. да сготви пататник, салата от фасул, кебап по касапски и за десерт цедено овче мляко с боровинки. ако няма рецептите, да ми пише, веднага в името на секса ги давам.
Преял мъж заспива преди секс. Виж, препил може и до сутринта да откара! Crazy

бижу, мани, пак обърках рецептите Blush

мадам, това с тройката е добро решение. дето се вика, трима с един удар и без демидж на мозъка.

tonkabonka, много бе жена... 5 пъти на вечер  Shocked Ама твоя толкова ли бързо се изъква?

....Аз ако кажа какви са ми младежките и разюздани рекорди за нощ Crazy, ....

кафе, а бяхме млади  Grinning Grinning Grinning

# 444
Девойки, на 40+ започват наново бушуванията на хормони... Чака ви втора младост! Mr. Green

# 445
  • Kопенхаген
Да бе да 5 пъти на вечер... Ъ- ъ... неща. Цяла нощ да ме кара като трудовашка количка, как пък не  Crossing Arms

# 446
Девойки, на 40+ започват наново бушуванията на хормони... Чака ви втора младост! Mr. Green

Бижу, тук обаче мнозина се оплакват от липса на първа такава. Та, ако бурята забушува и насочи хормоните в посока двадесет см. под пъпа, ще е добре, но ако удари петдесет см. над него, нищо добро не чака нито ударената, нито нейния благоверен.

# 447
Да бе да 5 пъти на вечер... Ъ- ъ... неща. Цяла нощ да ме кара като трудовашка количка, как пък не  Crossing Arms
Е, ти пък! Обръщай филията, няма цяла нощ да си "количка".  Whistling

Бижу, тук обаче мнозина се оплакват от липса на първа такава. Та, ако бурята забушува и насочи хормоните в посока двадесет см. под пъпа, ще е добре, но ако удари петдесет см. над него, нищо добро не чака нито ударената, нито нейния благоверен.
Затова хората призовават да се живее здравословно! Редовен секс - дълга младост.

# 448
  • София
мда, на тази втора младост й викаха криза на средната възраст. Единствената питанка е дали ще е втора младост с втори партньор.

# 449
  • София - Рим и обратно
Що пък той да те кара...аз си ги подкарвах и си карахме без спирка до сутринта....ех младост, младост, как ме присетихте сега, та се размечтах.
Нещо не ми се вярва на 40+ да ме споходи баш онази ми ти буря от периода 19-30 Tired

Общи условия

Активация на акаунт